7

До 6

преди 7 години

Май замърсяването в Русе нещо те е повредило. Разликата между Русе и София е, че когато нещо такова стане в Русе, засяга 1000-2000 човека, рядко повече, като максимума е 18000 потребители, докато в София, засяга един бог знае колко потребители - половин милион, 1 милион, ...., т.е. разликата е в мащаба, ама де акъл.

6

...

преди 7 години

Живея в Русе (не в Руси, а в Русе). Аварии стават навсякъде. В РусЕ - също.Няма по-ревливи хора от т.нар. столичани. Стига сте ревали бе хора! Има проблеми, има и решения.

5

Факт

преди 7 години

Цитат: " През последните 5 години около 60-70 км са подменени от тръбопроводите на "Топлофикация, които в София са около 950 км", подчерта Зарков (ГЕРБ) "С това темпо, ще подменят всички тръбопроводи след 80-100 години, а това е повод за срам, а не за хвалба, както си мисли този от ГЕРБ.

4

Анонимен

преди 7 години

На парнаджиите от парното, не разбира се техници и работещи, т.н. "Специалисти" само едно оправя, да влезе народа и ги изметка всичките от най-високите етажи, един да не остане!! Дете в майка разплакаха тези фашисти, нагли, прости и алчни.Има една Елизабет Павлова, префтасала ***, която трябва да се намаже с катран и пера и прекара през цяла София. Кой е виновен да вкара в катебе 80 милиона за лихва и те изчезнаха?Защо няма разследване и дело?Който и да метнат през прозорците няма да е грешка

3

nkavrakov

преди 7 години

Вие какво очаквате от една държава която се разграбва с рекордни за света темпове.Тук не се живее а просто се преживява от днес за утре.

2

Анонимен

преди 7 години

Зле!!! Тези горе са абсолютни некадърници!!! До един!!!...ама то за овце, толкова!

1

ГЕРБ ПАРИ НЕ ВРЪЩА

преди 7 години

Това е положението. Ако искате