123

ПроЗД народ

преди 7 години

Ревете, че не ви пазят полицаите. Ревете и когато арестуват престъпници. Вие изобщо нормални ли сте? И мен са ме арестували на млади години. Пиянски изпълнения. Бяха ми праснали няколко палки, но и през ум не ми мина да мрънкам, когато научих от приятели какви съм ги вършил. Я да иде този малък наркоман да се прави на отворен на немската полиция. Не тъпкане, ами с чукове ще го вкарат в колата. При американците не ми се мисли. На тях и спусъка им е лек. Ще го гръмнат и око няма да им мигне.

122

Анонимен

преди 7 години

у нас могат да те изкарат дилър и за една трева в джоба ... доколкото прочетох няколко трудно разбираеми коментара на приятели на задържания, май точно за това са го хванали.И все пак, дали е така или е имал и други екстри в джоба не се знае. Тоя цирк сам си го е спретнал да си носи последствията.

121

Анонимен

преди 7 години

Това филмче спокойно може да се използва против задържания. Вижда се само, че той оказва съпротива по време на арест, полицията се държи изключително културно, даже доста културно а разлика от други подобни клипчета по света.Заглавието няма нищо общо с клипчето.

120

skunka do 140

преди 7 години

Ей, сигурно си чедо на милиционер.ОСНОВНАТА ПРИЧИНА ДА НЕ ВЛИЗАТ престъпниците в панделата е,допуснатите РЕДИЦА ПРОЦЕСУАЛНИ НАРУШЕНИЯ в досъдебната фаза. Второ - редица пъти милиционерите превишават правата си,подхвърлят,подменят доказателства и любимото им - АКТ ЗА НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОЛИЦЕЙСКО РАЗПОРЕЖДАНЕ.АЗ ако не съм направил нищо,никога не бих отишъл за справка в районното.никога.Не поставям всички под общ знаменател, но 85 % са най-глупавите същества,с които съм общувал.

119

Анонимен

преди 7 години

Много е странна поведението на полицаите. Много е смешно, ако не е жалко. Изобщо какви са тия издевателства, и по този начин. Много по-лесно се неутрализира, без да се стига до тези ексцесии.Той дали има вина и защо го качват в патрулката е друг въпрос. Но тяхното е много безхаберно поведение.

118

Анонимен

преди 7 години

Ако не е направил нищо, защо не седне нормално и отидат в РУ.Щом се дърпа и трима не могат да го усмирят, определено има сериозна причина да го задържат. Малко бой няма да му навреди, защото полицаите ни пазят от такива като него.

117

БАБА КУНА

преди 7 години

НАИСТИНА НЕ СМЕ ВИЖДАЛИ ПО-НЕАДЕКВАТНИ ПОЛИЦАИ НИКЪДЕ ПО БЕЛИЯ СВЯТ.

116

.

преди 7 години

Абе да бяхте написали, че е заловен наркодилър и оказва съпротива... Та да се знае за какво действат така. Пак че не са му посинили кокалите с палките, да омекне малко и после лесно влиза в колата.

115

1

преди 7 години

https://***/crime/hvanaha-17-godishen-s-droga-okazal-saprotiva-pri-aresta.html

114

До пастира

преди 7 години

Ало, в другите сайтове го пише, че наркодилър.

113

Кольо

преди 7 години

Днес.бг, защо защитавате наркодиларите и пускате "сензационни новини"? Проверявайте си първо иформацията, не бъдете непрофесионалисти!

112

ПЕНСИОНЕР

преди 7 години

Преди около две години имаше една която рева ,че са и бъркали в гащите ,баща и щеше да съди държавата ,а тя се оказа лъжла и наркоманка .Докато плюем полицията и тези които си изпълняват съвестно задълженията ,ще ни бият ,изнасилват и убиват ,защото няма резспект към тази институция.За да отидат две патрулки и този да реве като луд за баща си значи има защо.

111

el_barbudo

преди 7 години

Тия гадове са арестували наркодилър! Оставка!

110

1

преди 7 години

Момчето отказва доброволно да се качи в патрулката! Какво очаквате полицията да му се моли да се качи ли? Стига сте защитавали престъпници! От тези псевдо защити оставаме с вкуса, че цари беззаконие в БГ. Ако беше в САЩ, а е мръднал, а е взел няколко куршума.

109

Иван

преди 7 години

Ама чакайте малко,вие престъпниците с перце ли искате да ги галят, щом е престъпник само това е начина, а ако не е престъпник защо ще боиства и няма да се подчинява, за да са там полицаите има защо, а като е решил пикльото да се прави на мъж получава шамарите!!!!

108

Анонимен

преди 7 години

Така някой като се изкаже кой кого зарибявал с наркотици. Ми мен що не ме зарибяват се чудя. Предлагането е според търсенето, не обратно. Ти реши да се друсаш, а чакай баба ти да ти каже "внимавай да не ти сложат нещо в чашата в дискотеката'. Не го защитавам, ако е дилър, ама не го и нападам. Иначе твърдо против съм полицейско насилие, чъпреки че някои заслужават

107

Анонимен

преди 7 години

Полицаите не са отишли там случайно. Две патрулки има. Най-вероятно младежът е дилърче, направил е някой лев и си мисли, че е велик, но са го хванали и сега не му се иска да търка пейките в следствието.

106

Анонимен

преди 7 години

щом е дилър на дрога никаква милост знаете ли такива *** колко млади човешки живота погубват дано не ви се случи с вашто дете защото е голяма трагедия да глераш детето си как вехне и нищо не можеш да направиш а в това време това *** чака на отсрещния ъгал да му продаде поредната порция отрова

105

Анонимен

преди 7 години

Пак някакви псевдо проблеми.

104

Анонимен

преди 7 години

Бригадите в САЩ също са много полезни и действат като казарма на нашите разглезени младежи. Проблема е, че много малко успяват да отидат по тези програми.