146

Койчо

преди 7 години

Азззз не съм Широка Лъка!

145

Натъжен от Вас

преди 7 години

Айде първо да си минете средното образование наново, че първия път не се е получило. Да вземе да ви изгради способностите за елементарен мисловен процес.Разликата между екстремист и бежанец правите ли? А ако ви накарам да посочите Афганистан/Саудитска Арабия на карта с колко пръста ще си бъркате в носа?Отделно, хората от Широка Лъка пък не ги искам в родината си, срам ме е от тях. В това ли се превърнахме, купчина страхливци, влияещи се от всички популистки тъпни дето ви ги подават отвсякъде?

144

гого

преди 7 години

Тези фашисти от Широка лъка ме накараха да се срамувам че съм от родопите !

143

Афганистанец

преди 7 години

Аз не разбира защо българи винаги толкова лоши с мигранти. Каква причина?

142

Анонимен

преди 7 години

Това са мъже с несъвместима култура с нашата, а не невинни деца. Боко тиквата като засвидетелства такава готовност пред Брюксел да ги вземе в България, защо не си ги прибере в Банкя. Може пък на щерка му Венета да и излезе късмета и да го дари с още едно внук, само че от арабски произход.

141

Стар Бургазлия

преди 7 години

Давайте да подпишем някаква ПЕТИЦИЯ в подкрепа на гражданите на това хубаво китно кътче на България Широка Лъка !

140

справедлив

преди 7 години

Заменям 2000 продажни и крадливи герберунгели ,за двамата афганци. Хем ще си изчистим страната от продажници ,хем ще има кой да пее "Цъфнал Герб" на афгански.

139

Гневен!

преди 7 години

За какви деца говорим тук? Това са млади мъже на по 17 години, които сигурно са толкова разгонени, че няма да подбират на коя девойка ще налитат? Едно такова афганистанско 'дете' преди няколко месеца изнасили и уби младо момиче студентка в Германия! За тях белите момичета са обект единствено на задоволяване на сексуални интереси! С право жителите на Широка лъка протестират! Като са деца, как са тръгнали сами толкова надалече? Вън от България и да ги върнат на семействата им!

138

обективен

преди 7 години

Всички неканени гости да отиват при шопара в Банкя! Всички до един! Който ги е канил ,да си ги посреща. Пожарникаря е предател и слуга на краварите и еврогейците. За да се хареса на чуждите предаде и продаде българите.

137

пиночет

преди 7 години

този сценарии със заселването е завземане на територии без ВОИНА и е замислено много преди сегашната ЕВРОПА да се осъзнае ..пример КОСОВО.

136

Берлин

преди 7 години

Колко безкрайно прoст и зъл е българският народ. Срам, че имам нещо общо с вас.

135

наблюдател

преди 7 години

Никой не ги е канил в Широка лъка. Пратете единия при Меркел, другия или Могарини. Хем и детски ще получават.

134

Анонимен

преди 7 години

Саудитскс Арабия и Кувейт не допускат нито един бежанец в страните си и ако знаете как пазят нефтените и газовите си терминали в морето,газтанкерите дори не могат да направят смени на екипажите на корабите си там,ЗАБРАНЕНО Е от арабите за СИГУРНОСТ!НИкой не може нито да се качи ,нито да слезе от корабите докато са в арабския залив!

133

Анонимен

преди 7 години

Бойко подписа в Брюксел и ни продаде!А сега мълчи и се крие!

132

Анонимен

преди 7 години

Защо не ги пратят в офисите на БХК? Поне ще си спетим още едно дело от тия хубавци от БХК срещу България. Като се замисля, тогава може да заведем дело срещу БХК, ако не се грижат подобаващо за всички придружени и не придружени бежанци. БХК - Български Хелзински Комитет

131

Анонимен

преди 7 години

Боже колко *** народ има в тази държава

130

Анонимен

преди 7 години

Магарини ги иска, евроЙотова да звънне едно телефонче и утре да пратят италианците самолет да качим стотина афгански дечица за ООНето или направо в Дания от другата статия.

129

Свободен

преди 7 години

тези комунисти са решили да затрият България - то създадоха Македония, харизаха западните покрайнини, избиха интелигенцията, храниха с хора прасетата, разграбиха всичко, създадоха си и полуграмотни робовладелци, отдадоха всичко ценно под наем или концесия, срещу огромна коминионна, докато децата им живеят в US ходят да ни обасняват, че сме все по-добре и трябва да се гордеем, че сме от кремълско робство ... а сега и това! Благодарим Ви, червени фашисти! Благодарим Ви!

128

Анонимен

преди 7 години

да ги приемат и заровят в близката гора... кой ще разбере и на кой ще му пука освен на меките китки които им се дупят постоянно на афгоните...

127

ivailo1403

преди 7 години

То никой не ги иска тия враждебно настроените "бежанци", ни в Широка Лъка ни никъде.