53

Анонимен

преди 7 години

Вместо да търсят война с Русия, защо САЩ не воюват срещу Илслямска държава?Защото те я създадоха и са терористи номер 1 на планетата.Атомните бомби над Хирошима и Нагасаки кой ги пусна, да не би да беше Путин, а???

52

Анонимен

преди 7 години

Докато САЩ не изядат шамарите на Путин, няма да мирясат.Лошото е, че с безгръбначната ни и лакейска политика сме със събути *** и отворени бузки.

51

Анонимен

преди 7 години

Това е началото на края на путинската диктатура. Усетиха се американците и ще обяснят на руския народ всичките му лъжи и долни хватки.

50

Анонимен

преди 7 години

Безогледните лъжи на руската пропаганда трябва да се разобличават по целия свят.

49

Анонимен

преди 7 години

Крайно време беше да се информира обикновения руснак как го лъже и експлоатира кремълската клика.

48

Анонимен

преди 7 години

До Боби"Косово е независимо да или не? ДАЗначи Крим е независим и може да влезе в РФ."Щях да се съглася с теб, ако Крим сам самичък си беше направил референдум и ако татарите бяха казали "ДА" на Русия. Но те казаха ли "НЕ" на Русия или не казаха? КАЗАХА! Значи руснаците никой не ги е искал в Крим.Освен това Косово става независима република, а не е завзета и прикрепена към някоя друга държава! В Косово нещата станаха заради кланета, а не заради желание за контрол на територия (Черно море)!

47

Анонимен

преди 7 години

Не че нещо, но в американските филми е пълно с про-еврейска пропаганда. Все се изтъква евреите колко са порядъчни, справедливи, хармонични в отношенията си, добри, весели, приятелски настроени, колко неспраедливо са се държали хората с тях през вековете и колко изстрадал народ са, който е успял да преодолее всичко и... благодарение на знанията и науката които ТЕ ни дават... ние дишаме, ядем, живеем и имаме технологични блага. Ако не бяха те, край! Препълнено е с подобно натякване в USA киното!

46

Анонимен

преди 7 години

Не мисля, че е мъка. Супер е. Вече почти всички знаят как да се доберат до обективната истина и старите методи за промиване на мозъци не работят. Новите методи са все още в бъдещето, а ние имаме късмета да се опитаме да направим нещо, преди прозореца да се е затворил.

45

Мъка

преди 7 години

Всичко е пропаганда, абсолютно всичко. Може би само CN и останалите детски канали не са, но не съм сигурен. Един игрален филм да гледаш и той пълен с пропаганда. консверва да отвориш и оттам пропаганда излиза. Мъка.

44

хехе

преди 7 години

Нашата програма "не е замислена като пропаганда или контрапропаганда.....АП припомня, че мисията на финансираното от САЩ радио....е как хем финансирано от САЩ ...пък не е пропаганда !!!???подобни медий имаше по времето на студената война ...типичен пример е Дойтче Веле ... което излъчваше дори на български език !в съвременния свят има мнооого подобни агитационни медий :Bulgarian Air=BloombergBBCCNNBloombergвсичките тези излъчват на поне 10 езика. Русия няма право да има ?

43

Анонимен

преди 7 години

До БобиЯ само да те питам след като Крим е автономна област към Украйна... кой точно направи референдума?

42

Анонимен

преди 7 години

Въпроса е че на руски. Всичкото останало е вятър работа. Гледам CNN, Fox, RT. Разбира се че се различават. Те CNN и Fox са се хванали за гушите пък камо ли RT. Ще се гледа канала заради руския. За всеки един умен чиляк и пропаганда на патагонски да гледа стига да разбира няма да му навреди, щото знае че е пропаганда.

41

Вива

преди 7 години

Brainwash на руски, как не са се сетили до сега :)

40

Патриот

преди 7 години

АХАХАХА министерство на "истината" явно CNN И FOX не им стига на тъпите кравари!Така и не разбраха ,че хората руската "пропаганда" работи защото казва истината за разлика от западната!Добре че са американците да ме осветляват сега и да ми доставят обективни новини АХАХАХАХАХАХ!

39

Как се парави?

преди 7 години

Я краварците да кажат как се прави алтернатива на истината?То ако медии им бяха читави , а "спонсорираните от Кремъл" даваха лъженовини изобщо нямаше да се стигне до това положение!

38

Гузен негонен бега

преди 7 години

Нашата програма "не е замислена като пропаганда или контрапропаганда. Ние не възнамеряваме да се въвличаме в реакция на политическа програма...:)

37

До Един българин от

преди 7 години

Никаква гледна точка нямам. Просто регистрирам факт. Англоезичния канал RT не от вчера и доколкото разбирам американците го следят. Няма рускоезичен канал подобен на RT, който пък да бъде следен от руснаците. Констатирам факта че руския е много по-труден език за научаване, пък години трябват да се премахне акцента. Трябват им време, пари и доста усилия за да станат големи колкото RT. Разирам руски, говоря с акцент, българин съм. Ще ми бъде интересно да видя такъв канал по ТВ.

36

До 36

преди 7 години

Косово е американско военна база..... Най-голямата в Европа след Рамщайн.... Крим е бивша автономна република подарена от Хрушчов на Украйна, която селед референдум се присъедини към Русия.

35

Анонимен

преди 7 години

Алтернатива на RT. Да, разбраха каква им е грешката, закъсали са я здраво с пропагандата. Проблема е че да тръгне това, се изисква време и усилия. Руския е по-труден за научаване от английския. Вероятно ще наемат руски журналисти. Поне в началото докато обучат хора които говорят руски без акцент.

34

ГЛЕДАЙ НАШИТЕ МЕДИИ

преди 7 години

и веднага ще ти стане ясно какви лъжи ще се пръскат по света