67

Анонимен

преди 7 години

И последният съюзник на джуджето избяга.Браво само каква велика външна политика води джуджето. Обгради се само с врагове. ВСИЧКИ бягат от Русия.

66

Анонимен

преди 7 години

Поправете ме, ако греша, но Лукашенко е единственият държавен глава и християнин, приятел и съюзник на джуджето.

65

Анонимен

преди 7 години

Безплатен обяд няма,още повече след като Лукашенко взе позицията на Укрйна за Крим.Нали Лукашенко е диктатор _,защо демократите са на негова страна?

64

Анонимен

преди 7 години

Ако искат в ЕС,война и анексия,ако не искат скъпа газ.

63

Анонимен

преди 7 години

Дори Батя не дава руски ботуш да тъпче беларуска земя за разлика от българските русофили, които денонощно агитират за тесни връзки с руската ***.

62

хохолите капут

преди 7 години

До Анонимен 72ти украйнски пропагандатор,нали?

61

Анонимен

преди 7 години

74 и 75, един и същ. Аз разбирам, че ти работиш на надница в този форум и трябва да напишеш максимума пропаганда и лъжи, но Беларус ясно казаха на руснаците, че искат да купуват и от други. За това е целия проблем. Защото русия (пише се малка буква, защото е клозет) им даваше първо газ на ниски цени, за да ги държи политически. Но вече това не стига. Беларус не иска да стане като Украйна. За конфликтът се знаеше отдавна. Не се прави на ударен и наивно изненадан.

60

Анонимен

преди 7 години

Рапоончетата отдолу що не се съгласят да вземат по - малки заплати, пък да бачкат повече, щото шефа им е приятел? Твърде добродушни и отстъпчиви са руснаците. Трябва да го променят това.

59

Анонимен

преди 7 години

Абе аз като отида в магазина и кажа, че съм братски настроен що не ми дават хляба по - евтино? Или като отида да си купувам китайски обувки и кажа, че уважавам данътчното и митниците щои не ми махат ДДС - то и миатат от цената? Руснаците трябва да минат изцяло на търговски отношения. Имат достатъчно собствено производство и могат да ограничат вноса до санитарния минимум. А който не му отърва да не купува ресурси от тях.

58

Анонимен

преди 7 години

До АнонименDo 63 Izviniavay no ot kade gi vadish tezi zifri Ti da ne si zavarshil moskovskia universitet

57

Анонимен

преди 7 години

Тук ще видите и как се кълнат разни руски агенти, че са "български патриоти". Всъщност като цял ден се занимаваш с пропаганда в полза на чужда държава, която се състои от 100% лъжи, няма как да не си повярваш, че си "български патриот". Нищо, че си по природа руснак с болен мозък, а думата патриот я разбираш в превод "слуга на кремълско джудже". В този форум няма и 2% българи. Руснак до руснака и пишат на български.

56

Анонимен

преди 7 години

Чакайте да спуснат руските хибридни опорни точки и ще видите тук не 70, а 700 коментара с едно и също пропагандно съдържание - как Русия пак е права, как Беларус е страна купена от Сорос. И т.н. Но няма да кажат истината, че с изключение на България и Молдова, на всички им е дошло до гуша от руската простащина, селяния, крадене, изнудване и убийства. И това с никакви хибридни състезания по лъжене няма как да се прикрие, все едно колко чужденстранни агенти на Русия цапат тук.

55

до 63

преди 7 години

Колко плаща България за газ $180!!!!!Я полека с лъгането...искаш да кажеш че Германия плаща около $300 но България $180.....я пак

54

хахахха

преди 7 години

До АнонименРазбира се, че имат "***" итици! Иначе нямаше света да се сгом нясва "анализирано" и по план! Пък за вързването недей да си толкова сигурен! Вързани са например хора, които трябва да издържат ислямски изверги, ония да ги работят отзад и закона да "позволява" това!

53

хахаха

преди 7 години

Всичко това е за пред публика от гл упаци като *** например! Всъщност Вова и Саша играят сценката с лошото и доброто ченге! И то с успех като всяват объркване и грешни ходове на САЩ и ЕК!

52

Анонимен

преди 7 години

Мъ ркел остава все по-самотна и изоставена. Сал халифатските страни са и приятели...

51

Анонимен

преди 7 години

По тен остава все по-самотен и изоставен. Сал един султан, един ирански шах и един второ поколение диктатор му останаха приятели...

50

Анонимен

преди 7 години

И Франция и Унгария скоро ще си бият камшика от сорсоидичесиския съюз сал наште евророби не го разбраха и ще държат фронта докрай.

49

за 50

преди 7 години

Точво това се очаква от една добра биологична единица с кодово име консуматор. Караш лъскавата кола, нищо че и един котлон не може да произведете. Те и гърците караха лъскави коли и пиха вастика.

48

Обидено джудженце

преди 7 години

Извини се бе, извини се бе, извини се....