52

u4en

преди 7 години

Винаги Партията ви е наричала БГОП (Бойният Глупав Отряд на Партията) Оскотяхте ог.упяхте и пак г.асувате за тях - за да ги нап,авите ми.ионе,и!

51

Анонимен

преди 7 години

От Радан до тия и ГЕРБ и Атака все закриват БСП.Сега в скоро бъдеще,в далечното бъдеще.А какво излиза,БСП пак първи с президент от БСП.

50

ц

преди 7 години

Ами отивайте в ГЕРБ или Атака...Или направо при Радан .Болшевики ***.

49

Комунист

преди 7 години

Аз също смятам, че др. Нинова трябва да заеме по-лява и по-социалистическа позиция. Партията й е прекалено про-капиталистическа, което отблъсква много хора, иначе заклети бесепари. Разбирам, че по този начин се опитва да привлече по-голям електорат, но е възможно да загуби ядрото..

48

Анонимен

преди 7 години

Добре,че БСП се отърваха от тия.Там сигурно са членували само ветерани от втората световна война.Да си гледат пенсиите,политиката вече не е за тях.

47

sistem error БСП

преди 7 години

БСП не е нито, българска /а руска/, нито социалистическа /а на едрия капитал/, нито партия / а ОПГ за грабеж на българския народ/.

46

Марио Теран

преди 7 години

До vladyНе само е давал заповедите за разстрел на недоволните селяни, но и сам е участвал в над сто екзекуции. Това са фактите! Но тия "геваристи" изобщо не го знаят. както не знаят кой е правил превода на български на книгата за Че гевара.

45

Yra

преди 7 години

da givee BKP

44

до 48

преди 7 години

Чакам да ми разкажеш за "зверствата".Няма по голямо зверство да манипулираш простите пубери с недостига на интелекта си, ако имаш такъв.Говори за българоубийствената политика на ГЕРБ и нейните зверства, които затриха възрастните и младите, циганизираха страната, защото една мутра няма какво да работи.Много от българите не могат да приемат да ги управлява престъпник и ***!Ти какво работиш, по "зверствата" ли работиш?!Браво, шест!

43

Анонимен

преди 7 години

Тези комунисти защо сега се сетиха да се отлъчат - при Нинова.Какво се е променило?Причината е, че дядо Дъбов, кюфтето Божинов и подобни, повече няма да дремят в НС.Това не са комунисти, това манипулирани от хора, които нямат представа нито за себе си, нито за това, че светът върви напред, няма нищо лошо да има такива идеи, но те се осъвременяват.Грешка, вероятно предизвикана от някои от тези, чиито имена цитирах.Ако не съм прав - извинявам се.Живеят в други векове -не са разбрали.

42

Джони Холидей

преди 7 години

Абе то комунист, социалист, нацист, капиталист, чегеварист, всички са един и същ *** но миришат различно, защото са разхвърляни в различни страни по света но глутниците от *** са си избрали да миришат различно.

41

Най-накрая..

преди 7 години

... публичната тайна стана обществена - т.н. "соц" партия е партия на крупният олигархичен капитал, станал такъв благодарение на първите 9 млрд с които Луканката загроби България в периода 84-89 години.Т.н. БСП не могат да разчитат да гласовете на честните и почтени хора, а това са тези 50% твърдо не стъпват на избори!

40

...

преди 7 години

ЕЙ те не са комунисти а социалисти нищо че тая партия съществува от 120 години ии никой не се извини за зверствата от тях ... но ние сме кадърен,имен,интелигентен,изкривен ******* и сега пак са те ПОКЛОН ПРЕД ТЕБ БЪЛГАРИНО !!

39

vlady

преди 7 години

До Марио ТеранЧе Гевара е бил гороломник троцкистки тип и затова Фидел е ограничавал участието му във властта и не му е давал портфейл. Фидел все пак имаше държавнически качества аналогично на Сталин и Мао.

38

naco

преди 7 години

Отново познатият ни ТРИК- РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ!?

37

Анонимен

преди 7 години

Половината от българските избиратели не щат постепенно развитие на икономиката и увеличаване на заплатите с малко но често. Те се хранят с обещанията Корнелия за светлото бъдеще което ще дойде изведнъж с гръм и трясък когато БСП вземе властта . Аз тея обещания ги слушам вече 55 години а светлото бъдеще е все някъде далеч напред в маранята.

36

Анонимен

преди 7 години

А на "работливите" господа от Розино да им напомня,че скоро,съвсем скоро ще дойде нашия час.И тогава-ние карловци ще броим точно и пропуски няма да има.И ще има плач и скърцане със зъби.И ще проклинате деня в който сте се родили.

35

Анонимен

преди 7 години

До истинатаТолкова сте работливи и честни че убихте човек с лопати.Собственик на газстанция.Защото поискал да заплатите зареденото гориво.А иначе комунделите си тръгват защото *** им оряза субсидията наполовина.Същата е причината за отделянето и на двете *** пратии.

34

БСП НЕ Е БКП

преди 7 години

Убеждения ли?До 1989 г.всички убедено се натискаха за членство в БКП.Изведнъж всички се обърнаха,кой в БСП,кой в СДС,НДСВ,ДПС,ГЕРБ....Какво излиза?Интереса клати феса,а не убежденията.Приказки много,но дела няма.Така,че най-добре мажоритарно избиране...

33

Марио Теран

преди 7 години

Че Гевара е бил един голям садист, който лично е разстрелвал селяните в Куба. Дори Фидел се отвратил от неговите методи и го натирил да прави революция в Латинска Америка, където го убиват. Но понеже чегеваристите са неграмотни кухи *** са направили дори движение носещо неговото име.