72

Анонимен

преди 7 години

А кой да е министър на културата? Главният мултак вежди?

71

sistem error БСП

преди 7 години

БСП не е нито, българска /а руска/, нито социалистическа /а на едрия капитал/, нито партия / а ОПГ за грабеж на българския народ/.

70

Анонимен

преди 7 години

Ламбо пак ли ще бъде министър на културата ? - айде Збогом другари !

69

Анонимен

преди 7 години

Що да теглим парите от банките, да не би КТБ да я ограби БСП! Май забравихме кой я фалира и кой плати с държавни пари кражбата. Борисов, Бойко Борисов.

68

до 87

преди 7 години

В Европа на такива балкански маймунджилъци не играят, осбено когато става въпрос за пари, крадеш ли пари НЯМА

67

Анонимен

преди 7 години

БСП - ТРЯБВАТ ЛИ МУ ПАРИ, ПРЕВАТИЗИРА. - КОЙТО Е БЛИЗО ДО ТИЯ ДВЕТЕ С БЯЛАТА И ЧЕРВЕНАТА БЛУЗКА ЩЕ СЕ НАГРАБИ.

66

Анонимен

преди 7 години

"...В листите на столетницата щели да участват "и опитни колеги в парламентаризма..." Кому са нужни опитни лаладжии-от парларе-дрънкам простотии?Над 27 г само говорите,предавате,продавате,крадете и разрушавате!!!!Необходими са хора -специалисти,които с досегашния си живот и дела да дават ЛИЧЕН ПРИМЕР в съответната област на икономиката и обществения живот-като генерала-Президент ,които да започнат изпълнението на правилна програма за възраждане на БГ!Лозето иска не молитва-приказки,а мотика!

65

Dreamer

преди 7 години

Лена Герке,Карли Клос,Нина Агдал.Шиби Риби Риб

64

до №84

преди 7 години

Не ми пука за БСП ,ама хайде да спрете и с лъжите за фондовете те бяха спрени от ЕНП в ЕС защото си играха партия с гербавите ,а не че им пука за нас трябваха им още по-наведени пионки като плевела и тиквата.

63

naco

преди 7 години

ДРУГАРКО Нинова,КАК ще се яви "партията" Ви на изборите: като БСП "лява" България или САМОСТОЯТЕЛНО,НЕЗАВИСИМО като БСП ,подкрепяна от ИЗПЪЛНИТЕЛЕН КОМИТЕТ с председател Стефан Данаилов? Защо другарят Данаилов е в листите,след като НЯМА НИТО ЕДИН работен ден в предишният парламент?!

62

Анонимен

преди 7 години

Грабене и лъгане има единствено при БСП, забравихте ли че им бяха спрени всички еврофондове

61

смЕх

преди 7 години

И тия нахилените от снимката най-много да останат изненадани от резултати ,но пък най-смешно ми е като чета $оро.$оидите да плачат срещу червените ,че до сега какви ни управляваха все отрочета на БКП. То не беше БСП, СДС ,ДПС разни изкукали царисти и като капак гербавите комунисти ,а кажете ми къде е разликата само лъгане и грабене това е сами си ги избираме няма на кого да се сърдим.

60

Анонимен

преди 7 години

шест плюс шест равно на тринайсет - честито на печелившите

59

глас народен

преди 7 години

Както казва Ламбо , браво Корнелке с теб сме!!!

58

Анонимен

преди 7 години

БСП е лицето на мафията и задкулисието, пуснали са пипала навсякъде във всички институции, най-вече в съда и прокуратурата, почти целия крупен бизнес в държавата е техен, *** за дезинформация и пропаганда, борбата с тия хора е ужасно трудна. Тук само народа вкупом може да си помогне и да се отърве от тоя тумор

57

МВ

преди 7 години

Стефан Данаилов (ало, Корнелче) най-възрастният водач, но пък на две листи. Нямам нищо против него, но нали нямаше да допускат комунистите повече от три мандата в парламента, а той още от Татово време не знам колко е натрупал. А, стига вече с тези номера.

56

Тома неверни

преди 7 години

До Анонимен 64 Не се напъвай много , че ги видяхме и "другите" колко струват!!!!

55

Пешко

преди 7 години

Не се точете на социалистките, защото при тях еротиката и сексът са сведени до необходимо размножаване, за да се попълват партийните редици. И рискувате докато се размножавате с тях те да четат Ленин или да крещят партийни лозунги

54

Адолф Айхман

преди 7 години

Моля ви кажете как се казва тази с червената блуза??

53

ognyanz

преди 7 години

Два мандата на Бойко (изкарани до половина) му стигат. Време е за промяна не само в БСП, но и в държавата.