15

Антигерберист

преди 7 години

До АнонименТи ,като толкова боготвориш твоя идол тиква , прати го при Фандъкова да поседи малко при нея и да оправи нещата , нали топлофикация е общинска фирма..... Във столичната община герберасите все още са мнозинство!!!!! А *** ги неневиждам......това да знаеш!!

14

Анонимен

преди 7 години

Много интересно как изведнъж почнаха да се случват аварии една след друга и то в двата края на София? Не трябва жалби до ,,Топлофикация'' резултатът е ясен,трябва ВСИЧКИ хора от засегнатите квартали да се съберат и да протестират пред централата на ,,Топлофикация''

13

zz

преди 7 години

един месец нормална зима и даже столицата си е б а майката. За останалата част на страната дори не коментирам. 21 век, държава от ЕС

12

Анонимен

преди 7 години

До Антигерберист. Вчера енергийния министър поискал чрез писмо защо нямало парно. Това е министър от БСП . Ами да отиде на място и да види , какво като американски наблюдател се държи . Да ама от БСП са велики те мислят за хората на приказки , а Борисов като има някъде проблем по цели нощи стои там и нещата се получават .

11

Антигерберист

преди 7 години

Не забравяйте , че структурите на герберасите още дърпат конците !!!! Топлофикация е общинска фирма , да не е на баба ми....... Що си мислят хората ,че като има служебно правителство и с герберасите е свършено.....нищо подобно , това е наказателна акция срещу хората ,че не ги искат повече. Внушението е следното : Не искате ГЕРБ - хак да ви е !! Пълни нещастници !!

10

Анонимен

преди 7 години

До Малииии,Ако трябва и война ще има , но БКП-БСП никога повече на власт . Над 50 години управляваха и направиха пустиня от България . Само неграмотни и прости хора са доволни като откраднат днес 5 лв .

9

Леле,лелеее,

преди 7 години

Горката ни държавица е като сладка дъвка .Разопаковат,хапват,дъвчат и като изсмучат сладкото я изплюват.Всеки ни дъвче както си иска.И нашенци и чужди.Накрая ще остане само изплютото кюспе....,което ще изхвърлят на бунището.

8

Малииии,

преди 7 години

Започнаха ди вер сиите за триумфалното завръщане на "неотразимия".Те така трябва да се прави.Приготвихте ли вече бялото "осле"?

7

MaйMyнaтa

преди 7 години

Така е, Батман е в отпуск. Иначе щеше да налупи идиoткaтa, да палне нивата и оправи нещата.

6

Анонимен

преди 7 години

До ЙНедей да предполагаш, че не ти се отдава. :(

5

Й

преди 7 години

До АнонименТова покана да бъдеш оплоден ли е, на батко софиянчето? Предполагам с меки китки!

4

Анонимен

преди 7 години

В Люлин не живеят Софиянци, оправете си заглавието.

3

боклуци

преди 7 години

Смех , смех , смех , ........ Баси подигравката с хората!!! Това си е жива гавра , за да види народа , колко е лошо без ГЕРБ !!! Без думи....... НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

2

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен За кмеицара разбрахме, но нищо не казваш за *** Идьотинова.

1

Etien

преди 7 години

Аз пък очаквам към 16:30ч да гръмне и държавата. Да се приключва вече. Закривай!