22

панагюрище

преди 7 години

До да си поиска рушветине които е раздала за да и мине проекта . tx

21

ssiberia

преди 7 години

Платена статия. Дори една снимка няма от мястото на строежа до бл.64. Защото тогава всички ще видят на какво място е строителната площадка. Място на граниницата с безумието. В действителност въпросната дама и инвеститори тормозят живущите в ж.к. Младост 1.

20

tx

преди 7 години

Като гледам коментарите всички сте много доволни.А ако на вас ви откажат отговор или услуга, която трябва да се извърши по ЗАКОН !!!Тогава ще ревете всичките.А какво ще кажете чисто и просто ДА СЕ СПАЗВА ЗАКОНА? ако жената е сгрешила да си понесе наказанието, ако не да продължава.Ако искате демокрация се борете със законите и това да бъдат изрядни, а не за инцидентна справедливост въпреки закона.

19

Kordona

преди 7 години

Не се мъчи изобщо ами се увисни за гушката на някое дърво. Да ви тропкам в устенцата ваши инвеститорски. Да земете да се разкарате и да оставите градинките намира че скоро народния гняв ще ви вкара в ситуации с линчове, бичуване и изнасилванки на инвеститори. Ще си живеем добре и без ваяите инвестиции в здания и бизнес центрове. Сиктир

18

Сяров

преди 7 години

Браво Кире, добро предложение. Ще й осигурим едно кюше на пазара в Младост там да гладува, до сергията за картофи!

17

Киро

преди 7 години

А дано да гладува 90 дни тази госпожа инвеститор, та да не се чува повече за нея.

16

Анонимен

преди 7 години

До do nkavrakov 18На тази лелка дядо и от Горябляне е имал някаква нива там и сега иска да е собственик на парцел в София и да строи. Ами ти какво общо имаш с инфраструктурата и квартала .Какви усилия си положила . Айде на село уж инвеститорка .

15

do nkavrakov

преди 7 години

Сградата, която ще се строи е за офиси. Т.е. никой няма да живее там, какви жилища какви 5 лева, какъв крокодил.

14

Анонимен

преди 7 години

Една лакома инвеститорка по малко.

13

nkavrakov

преди 7 години

Съгласен съм така е.Съсипаха държавата и хората се струпват на едно място.От това започват конфликтите.Тези които протестират имат дом и са на топло.Тях не ги интересува къде ще живеят хората които имат нужда от жилища.Но проблема е в държавата защото няма ифраструктура и само се краде.Затова масово хората напускат България,няма развитие ,няма място за всички вече.

12

От Лион щастлив

преди 7 години

До nkavrakovСпомням си в зората на демокрацията софиянци приветстваха решението на Министерски съвет за премахмане на жителството,обиждаха се когато само месец след десети ноември,някой се обърнеше към тях с "Другарю" или"Другарко",вадеха го голям и много демократичен...Ся фанаха на Банкянския..шлиферо...

11

Анонимен

преди 7 години

Това е колеги,ненадейно ни споходи демокрацията и недоубитите фашиски ***,алчни чорбаджии и гешефтари,смъквали по десет кожи от гърбовете на отрудените селяни преди девети,надигнаха глави и оправиха себе си чрез приемане на безумни имуществени закони!Положенито на обикновените хорица,не е по-различно от това на вс.нормални преди девети!

10

nkavrakov

преди 7 години

София не може да побере прииждащите хора от провинцията и затова ескалира напрежението.Те са като скакалци,от села и махали непрекъснато идват и се трупат.Трябва да се строи и да се разширява града в периферия като успоредно започне да се строи железница с влакове обслужващи периферията.Така ще има транспорт за всички.Проблема е че няма държава Просто емигрирайте и се махайте от тук.

9

Анонимен

преди 7 години

Каква детска площадка, бе, нали го показаха терена на какво е приличал... На изорана нива, насред София. Селяните на това му казват ПАРК, за останалите има друга дума и тя е пущинак.

8

анонимен

преди 7 години

Тази не е собственичка а човек на бившата кметица терен е бил общински детска площадка.Напрвили далаверата с общинска земя сега ще прави гладна стачка тия далавери и преработване на скици трябва да бъда спрени на нея да си ивърнат това което е платила на общината а тя да и търси рушовета ако е дала.

7

Годзилчо

преди 7 години

СЪЩОТО ПОБЪРКВАНЕ ДА ОЧАКВА И ЛЕКЕТО КОЕТО ОТКЪСНА ДВА КВАРТАЛА ЕДИН ОТ ДРУГ.СТАВА ВЪПРОС ЗА ДРУЖБА1 И ДРУЖБА2

6

Анонимен

преди 7 години

Горката "инвеститорка" . Утре може , да поиска , да си строи в градинката при Народния театър и пак ще протестира , че не й уважавали правото , да открадне т.е. " инвестира"

5

Младост

преди 7 години

Ами да пукнe дано тази мафиотска крaдлa, ама на дали!Никой свестен човек няма да пророни и сълза за нея!Всеки един с "нотариален акт" за земя в Младост е престъпник!Всеки един - без изключение!Същото се отнася и за т.н. "наследници" и по черноморието, но това е друга тема.

4

Додо

преди 7 години

Слава Богу, Лучников пукна, но ние живите все още берем "плодовете" на безумието на този доказан ***

3

Men

преди 7 години

Прав и път, дано скоро да даде фира.