74

до ЕРДОГАН

преди 7 години

Момче, станахте за смях с простотиите на кмета си. Обичайните опорки "Турция прави това и онова" няма да замажат гафа и подигравките.

73

До 91

преди 7 години

Да викат им гастербайтери и всяко лято пътуват напред-назад през половин Европа. На отиване към Одрин и на връщане - към Германия

72

кмета на Анкара

преди 7 години

Вече имаме основен заподозрян- извънземните. По всяка вероятност са гюленистите от съзвездието Орион.

71

Анонимен

преди 7 години

До ЕРДОГАНАма от началото или от края на Капитан-а, респективно и на Австрия? И ако е началото, откъде да го броим като такъв, от близкия или от далечния (щото за левия и десния вече се писа в един коментар)?

70

Анонимен

преди 7 години

"И това е кмет на Истанбул... жалко за човечеството"БИЛО Е ВЯРНО:-):-),ЧЕ Ш А Р А Н И Т Е ПОМНЯТ ТРИ СЕКУНДИ:-):-):-)КМЕТ НА АНКАРА:-):-):-):-)

69

нереалност

преди 7 години

До Турчиназначи, Гьокчик е попаднал в матрична аномалия с активирани руски тектонични оружия, управлявани мисловно на кораб от Гюлен и всъщност земетресения няма

68

Всичко живо полудя

преди 7 години

И това е кмет на Истанбул... жалко за човечеството

67

Анонимен

преди 7 години

"МОГАТ ДА СЕ ПРЕДИЗВИКВАТ ИЗКУСТВЕНИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ,ТУРСКИТЕ ВОЕННИ СЪЩО ГО МОГАТ,"Естествено, че могат- с повечко бобец цялата база се тресе от вибрациите.

66

Капитан Пикард

преди 7 години

По всичко личи, че корабът е ромулански. Райкър, включете дефлекторните щитове, фазерите и фотонните торпеда в готовност, господин Уорф, прехванете им главният реактор!

65

2013

преди 7 години

Естествено, това са рептилите от съзвездието Орион. Те разместват земните пластове, организират опити за преврати, а също така предизвикват спад на турската лира. Финансира ги самия Сорос.

64

Анонимен

преди 7 години

Незнам ЕРДОГАН какво е правил в час по български:-):-):-)Ама по интересно е какво са правили в час по български писещите "българи" новини в сайта, които и те не малко пъти са допускали правописни грешки!

63

Анонимен

преди 7 години

Гледам в България са "О"спяли...Хахаха.В час по български "опити" ли си правил?

62

Анонимен

преди 7 години

"Турция строи тунели и мостове между континенти"Ама Дарт Вейдър е завидял и е решил да саботира нещата с междугалактическото тектонично оръдие!

61

До Пешо

преди 7 години

ГЮЛЕН Е ПИОНКА ПЕШО!

60

До 71

преди 7 години

Ох аре моляти се, да си спомним земетресението през 90 - те, дето се оказа че всички сгради в Измит са с бетон от плажен пясък

59

Пешо*

преди 7 години

Че може да се направи земетресение зорлем - може. Но надали от Гюлен...Тези хора тотално изпъ.дяха...

58

резюме

преди 7 години

До турчолятаЛесно се подавате на провокации,които все пак са истина за съжаление.Дано тоя влак с който ви е подкарал Ердоган към Анадола не катастрофира!Турция никога от регионален играч няма да стане световна сила,това е истината.

57

Анонимен

преди 7 години

Турция строи тунели и мостове между континенти докато в България най-технологичното откритие е тел с която привързват осветителните тела в тунелите за да не падат и убиват преминаващи.

56

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ ПОЧНА ДА СЕ РАЗВИВА ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ, ДРУГИЯ МЕСЕЦ ЩЕ НАПРАВЯТ ОТКРИВАНЕ НА КОСМИЧЕСКИЯ АСАНСЬОР, КОЙТА Е ДО ЛУНАТА:-):-):-):-) А ДО ГОДИНА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА ЩЕ ВЛЕНЕ В ПЪРВИТЕ ТРИ:-):-):-):-)

55

Анонимен

преди 7 години

Ти да видиш, представяте ли си какви глупости са готови да изтекат, само и само да оправдаят сривът в икономиката и галопиращите цени.