27

Анонимен

преди 7 години

А ние питаме КЕВР защо непрекъснато разрешава цените на ток, вода, парно да се вдигат като никой нищо не инвестира и не поддържа. Няма никакъв смисъл от тази комисия, само ги храним.

26

Анонимен

преди 7 години

Спокойно !- ще си платите дните без парно и то двойно а някои и тройно щото от Топлофикация и разпределителните дружества трябва да лапкат а Вас кво ви бъркат 100 - 200 лева.Имали - дали студена вода пийнали и на студено седяли !

25

Българина

преди 7 години

Герб към хемус и хитрино ще добавят и 30г отлежали базелски трамвай скоро в софия. Видими резултати

24

Анонимен

преди 7 години

"той дължи неустойка в размер на стойността на недоставената топлинна енергия за периода на закъснението."Това не го разбирам като формула, за тока поне са сложили твърди цифри, това няма ви кажа как ще бъде изчислено :)))

23

Анонимен

преди 7 години

Тези от КЕВР на луди ли се правят или на луд шапката носят? Ами аз ще им кажа защо! Защото никой не ивнвестира в подръжката на съоръженията бе селянжъри! По ТАТОВО време работех в подръжката на ел. съоръженията и знам че са в окаяно състояние още от преди 30 години. Беше изготвен план график през 1988 година тези съоръжения да се подновят и основно отремонтират но така и не се случи защото едни офце скачаха рипаха и се наденаха. Та в този ред на мисли ще ви кажа че ще стоите и на тъмно и студено

22

Анонимен

преди 7 години

Добре де, като толкова недоволствате от Топлофикация защо навремето се натискахте да станете нейни членове. Дори подкупи давахте да ви включат в парното, пък сега виете на умряло.

21

до 22

преди 7 години

Ама и ти си един технически образован човек ...Тръбата няма ляв и десен край, а по-скоро горен и долен ако е вертикална и преден и заден ако е хоризонтална.

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 19За тия географски ширини е нормално, но дали тази гледна точка щеше да се възприеме и одобри от акционерите, ако действието се развиваше в една чужбина. Дали с този си манталитет и начин на мислене отдавна нямаше да са изпаднали от бизнеса и част от историята?

19

Анонимен 2

преди 7 години

В Младост 2 вече 72 часа няма парно и топла вода, но според пресцентъра на Топлофикация всичко е наред. Защо скъпите служители не си направят труда и да проверят, след което да съобщят нещо вярно за това колко още време ще им бъде необходимо да "локализират" къде е повредата - "в левия или десния" край на тръбата. Добре е "крепостните" абонати да се обединим и си потърсим правата по реда на Общите условия от договорите ни, т.е този път не ние, а Топлофикация да си плати.

18

"...След получа

преди 7 години

на докладите от "ЧЕЗ Разпределение България" АД и "Топлофикация София" ЕАД относно точните причини за прекъсванията, КЕВР ще прецени по-нататъшните си действия", съобщават от пресцентъра на КЕВР..."За бога, ... вЕрвайте и се надайте! Ама не много, щото си има общи условия и там сичкото си е записано по начин извън всякаква полза роду. Нищо, че кварталите може да светкат като дискотека заради спряното парно, парнофикация пак ще надуе сметките, а ще си калкулира и евентуалните глоби.

17

Анонимен

преди 7 години

Живея в най-южната част на ЮАР и тук през ден ни спира парното за по 3-4 дни. А пък ток нямаме от края на месец ноември. Така че вие в БГ сте си супер добре.

16

Анонимен

преди 7 години

Абе за българина най-важното е да не спира да плюва. А кого оплюва и има ли повод - няма значение. Нормално е за 27 години веднъж да спре парнато пък макар и за два дни. Все пак тези тръби имат срок на годност, не са вечни.

15

От Север

преди 7 години

Живея в Скандинавия от години и парното, топлата вода и тока не са спирали нито веднъж, независимо какъв студ е навън. Така е направено, че дори и през летните месеци, щом температурата падне под 21 градуса в жилището, парното само се включва. Никой не те кара три дни да мръзнеш, за да се уверят че е студено. Вярно, плаща се, но и в София не е никак евтино. За тази цена трябва всичко да е на 6! Да, ама не!

14

Българина

преди 7 години

Оборотните пари на топлофикация са свършили и не могат да си платят ремонтите, а чез, изнасят ток по договор

13

до 15

преди 7 години

Аварията е тема табу. Това е фирмена тайна и никой никога няма да разбере.Има международен закон за конфиденциалността, който е ратифициран и от България.От правителството на Бойко Борисов есестевно.

12

edin

преди 7 години

Къде е и каква е тази авария бе, дявол да ги вземе всички от топлофикация?!В Младост 2 и в момента НЯМА топла вода и парно! Това си е гавра вече. ...

11

Анонимен

преди 7 години

Не разбрах само какво общо има ЧЕЗ с Топлофикация. Мислех че те са по тока. А може и да бъркам.

10

Тлъст Монополист

преди 7 години

Важното е паричният поток да не спира. Останалото са подробности.

9

Анонимен

преди 7 години

Най-сигурно е отоплението на камина с дърва. Тогава не си зависим нито от ЧЕЗ, нито от ДКЕВР, нито от ТЕЦ. Аз съм така 5-та година и съм си добре. Малко скъпичко ми излиза, но пък е сигурно и комфортно.

8

Анонимен

преди 7 години

Нормално е, зима е. Аварии стават навсякъде по света. Включително и в Америка.