82

истината

преди 7 години

До :)За разлика от широката публика Кремъл прекрасно осъзнава, че Тръмп в никакъв случай не е "проруски", а еднозначно си е "проамерикански президент" на САЩ.

81

Анонимен

преди 7 години

До един тамЗащото Русия независима държава, а не като в България, през цялото време търсят спонсори...

80

един там

преди 7 години

До :),Кога пък имат време да контактуват с тебе тези руснаци от далечния изток, щом са перманентно пияни? Нещо май свободни съчинения си правиш, без да осмислиш как сам си противоречиш!

79

хехе

преди 7 години

До :)контактуваш с руснаци а говориш ли с тях или само контактуваш !има такива райони в Русия ...вярно е ! но Русия е държава Федерация ...ако ти говори тов нещо ...те си имат и Еврейска автономна област ... и татарстан .... .....и Мордовия и ингушетия ...да не мислиш че всички са руснаци там ? и само едно ще ти кажа ...всички са горди че са в Русия ... питай ги какви са на което ще ти кажат "Руснак" ....

78

:)

преди 7 години

хехе-мехе..това е положението, аз за разлика от теб контактувам с руснаци и то точно от далечния изток..там масово жените се женят за китайци, защото те работят, за разлика от мъжете руснаци които са перменентно пияни. Претопяват ги , защото се раждат жълтурчета...това е тихото отмъщение на Китай. Погледни с какви се съюзяват само и само да просъществува жалката клика на ***, твоя идол...

77

хехе

преди 7 години

До :)късоглед си !*** до оптиката имаш нужда от очила !

76

майорски

преди 7 години

До Истиядрения арсенал е велико нещо ...и може много повече от това което ти можеш да си представиш....ВЕРВАЙ МИ!

75

:)

преди 7 години

Русия растяла...като мести границата на Грузия ли ?! :) ***. На изток китайците ги претопяват като аркитчески ледник...дори Беларус се отказва от тия...

74

Исти

преди 7 години

Ядрения арсенал не може бъде средство за рекет,което да позволява на всеки клептоман да краде чужди територии и после да ги "търгува" срещу обещания за намаляване на ядрения си арсенал!

73

Мдаа

преди 7 години

Виж кои са ти приятелите, за да разбереш какъв си. Приятели на Русия - Иран, Турция, Северна Корея, Китай...изметта на планетата...

72

хехе

преди 7 години

тепърва Русия ще се изправя и ще расте ...да не са в цветущо състояние но от 1997 (фалит) за 20 години се превърнаха в държава с която се съобразяват ... която е основен играч в геополитиката !защо им трябваше на Американците да правят преврат в Украйна !!! ако не се бяха забъркали Русия нямаше да им се пречка ...ама неее ... НАТО демокрация ...горките укри !не знаят на как се наредиха с този ЕС и НАТО и американска демокрация !

71

Анонимен

преди 7 години

Боби а писменоста как ?

70

Анонимен

преди 7 години

До 90Ти явно живвеш на планетата СССР?!?Какво не правили рашките хахахахааххахххаха я питай Украйна ? ***.

69

Анонимен

преди 7 години

Русия не изоставя приятелите си! Не като ЕС, който ни прелъсти и изхвърли

68

Анонимен

преди 7 години

Боби ти винаги демонстрираш простотата и ниското си ниво. Китай е нещо благодарение на Запада - технологии, образование, валута, идеология, посока за търговия, интернет, ИТ и т.н.Никой не му дреме ква оперативка имали сол ташакаа на азия. Никой на запад няма да колиничи пред друга религия и маймунщина. Това си го избии от празната глава. Всичко, което има китай може да изчезне за месеци

67

****

преди 7 години

До-80:Би ли уточнич как сме предали религия и писменост на руснаците,а и на монголците защото и те ползват кирилицата,къде и кога българите приемат християнството,нали не сме им ги предали по време на преселението си ?

66

Анонимен

преди 7 години

Тея лафове, как САЩ потъвал и некви манговццци от китай поемали света....ги слушам от 20 год. Никой неще оризи в западния свят нито пък пияни руснаци. Света си е избрал водач и това е САЩ. Другите сте само фантазьори.

65

у

преди 7 години

Много шум за нищо около дружбата на Тръмп с Путин .Последната сламка за която се хваната демократите се оказа измислена.

64

анонс

преди 7 години

САЩ тепърва ще играят все по-периферна роля в света. А ционистите от Изсраел се опитват да спретнат коалицийка срещу Иран, надявайки се пак на Йехова. Обаче Русия е на мястото си, както и Китай - двете страни публично поеха ангажименти към сигурността на Иран, така че еврейчетата просто ще се наложи да изпият една студена водица.

63

Анонимен

преди 7 години

Мен почва да ме е срам от тези Руснаци и че сме им дали религия и писменост. Явно е трябвало Турция или Иран да им даде това.Постоянно на опаки на развития християнски свят. Дано руснаците скоро се събудят и сложат достойни Християни на кормилото на Русия.