42

slovenia

преди 7 години

По-човешки,а кога човешки?

41

смЕх

преди 7 години

То от тяхното ориентиране до сега не останаха човеци младите са на терминал-2 ,старите са пътници за каква човещина иде реч и за кого???

40

НАС

преди 7 години

ТЕ ОБЕЩАВАТ ТО ТОВА ГО ЗНАЕМ,НО КАКВО ИЗПЪЛНЯВАТ?!

39

До ss

преди 7 години

Никаква забрава, трябва да влязат в затвора! Като за начало ще е добре Боко да бъде вкаран, за първи път политик от висшия ешалон!

38

tikvoina

преди 7 години

Това го приемам като признание, че досега са били нечовешки ориентирани, и нямам основание да им вярвам и на една дума

37

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 47Сетих се за вица:Автобус с герберски активисти катастрофира. След известно време пристигат служители на КАТ. На местопроизшествието заварват само местни жители и питат: "Къде са пострадалите активисти от герб?"Местните отговарят: "А, погребахме ги."КАТаджията: "Всички ли, нямаше ли ранени?"Местните: "А, бе, едни казваха, че са само ранени, ама КАК ДА ИМ ВЕРВАШ НА ТИЯ?"

36

Българина

преди 7 години

Значи признавате че упражнихте геноцид над българите, свърши се два мандата човещина стига

35

Анонимен

преди 7 години

Тази изобщо вярва ли си? Ние не й вЕрваме. Това светло бъдеще, дето го приказва, трябваше ВЕЧЕ да се е случило, след толкова години "Само герб!" КАК ДА ИМ ВЕРВАШ НА ТИЯ?

34

до 43

преди 7 години

АЗ сакам герб да накара всички "бизнесмени" да започнат да плащат нормално ! не само да викат нямам и след това кола за 500 бона а хората оставят без заплата за месеци !

33

ss

преди 7 години

10 години не се сетихте !!! айде марш при царя в забрава и дано в затворя някой друг !

32

Анонимен

преди 7 години

Искам ГЕРБ да накара всички мързеливи ши**ни граждани работещи в държавната администрация да ЗАПОЧНАТ ДА РАБОТЯТ.Не само всеки да казва тая държава за нищо не става. Ами попнете да си вършите работата, за която плащаме данъци и ЩЕ стане. Мързеливци.

31

Дадо

преди 7 години

Тази госпожа е много неграмотна, тя все още не е научила, че минималната работна заплата не е препитание на тези без образование и без квалификация, а на тези, на които бяха унищожени работните места в ликвидираните и от нейните съпартийци малки и средни предприятия и селски стопанства. Защо да вярваме на такива като нея, те до онзи ден колеха и бесеха в тази държава, защо не направиха това, което сега обещават.

30

Андрешко

преди 7 години

Тази Русинова иска да ни каже: Не ни гледайте какво правим,а какво ви говоря..също като поповете.

29

Kazan

преди 7 години

I tazi e na besiloto predi 3 mart.

28

Андрешко

преди 7 години

Правилно,че ще се преориентират към хората,а не към магистралите и санирането. Ще вземат бухалки те,както едно време и ще се преориентират към нас,а не към асфалта.

27

Гробокопач

преди 7 години

Самостоятелно управление? Това е една твърде смела мечта, която обаче не се ползва с Небесната Благословия. Вие трябва да сте благодарни, че ще бъдете въобще в парламента. И този път. За следващият, не е сигурно. "По-човешки ориентирана", не топли. Защото вашите разбирания за човешкото са извратени. Чакаме Лиляна да излезе публично, и да се извини, да върне парите и да се прекроят законите в ущърб на нас, вполза на нас; чакаме Бойко да излезе публично и да се извини, кметовете и кметски наместници, също и т.н.. Извинението да е придружено с щедри финансови дарове и дарения(може и в злато;))) )

26

Анонимен

преди 7 години

до сега беше мафиотски ориентирана и сега ще се преприентира---Преоблекъл се Илия -погледнал се , па у тия

25

Анонимен

преди 7 години

Оня филията с мас беше обещал че ерепетата щял да им го *** ама май на него му го навиха у га зата. Така че на тия селянжъри неможе да се има вера. Като ви кажат дъбор ден вижте дали слънцето не е залязло. Не че ония дето ги излюпиха са по различни! Затова от първите избори когато гласувах за безпартиините и те се оказаха партиици не съм ходил да гласувам за селянжъри. Поне не ме е яд че с моят глас съм вкарал в парламата някой като тази селянжърка хваната от кръстопътя!

24

false

преди 7 години

тази партия се опита публично да изгради авторитарна система в страната, без никакви задръжки, всичко се въртеше до един човек и една партия, в ущърб на хората и едва ли може да се промени за един месец

23

Анонимен

преди 7 години

А досега КАК беше ориентирана?????????????? Вече 10 години!!! Какво, вече настана време да се "ориентира" към народа? А не САМО към собствените си джобчета и портмоненца! И офшорки! Брей, брей, брей.....чак да не повярваш, че някой ще се "ориентира" на нас!