9

nick

преди 7 години

В САЩ най-ниско образованото население.. така наречените White Trash гласуваха за него.. хора които по цял ден стоят пред телевизора и гледат реалити предавания. За две седмици успя да се скара с Мексико Китай Германия Австралия и Иран. Само празни обещания и нищо за народа не е направил досега. Напротив, даже отмени закони които помагаха на младите в САЩ за малко по добър старт в живота... Заплашва журналисти и прави расистки изказвания.

8

456

преди 7 години

До УМЕН ГУЩЕРТъп$оооооооооооо!ЍС каститг по ***$илизъм ли ви избират??То поне IQ 80 да ви искаха!

7

европеец

преди 7 години

Нашият Доналд ич не го бива, говори много и саммо харчи пари. Оня другия свърши работа за половин мандат, а още не е взел първата заплата.

6

Истината

преди 7 години

Туй ЕС е странна организация-въобще не знаят какво искат!Доскоро САЩ ги командваха изкъсо,а сега Тръмп съвсем доброволно ги освободи!ЕС вече може да води самостоятелна политика в икономиката и сигурноста,а вместо това седи и се чуди какво да прави!Май си искат отново робството(образно казано)!

5

до 5

преди 7 години

Не е вярно вече всички се обичат даже правят любов помежду си

4

Хм

преди 7 години

Обаче Полша не подкрепя поляка Туск....Вреден бил за страната!Обаче ние подкрепяхме КриСталинка докато накрая тя дезертира от поста си.Не че беше голяма загуба-ползата за България от нея клонеше към 0(нула).

3

Анонимен

преди 7 години

ЕС е обречен, защото са държави които се мразят от векове Германия и Полша, Германия и Великобритания, Германия и Франция и т.н.

2

Анонимен

преди 7 години

Дайте да си разменим Доналдите. "Нашият" да отиде в Белия дом, а техният да поеме ЕС.

1

Анонимен

преди 7 години

ИМА ЕДНА ТУРСКА ПОГОВОРКА ЗА ТАКИВА СЛУЧАИ:-) АКО ПЛЮЙНА НА ГОРЕ МУСТАК, АКО ПЛЮЙНА НА ДОЛУ БРАДА:-):-):-)