24

Mu

преди 7 години

Поредна екзекуция над европейските народи. Вече 20 години ни мачка немският ботуш. Брака Сорос -Мркел ще бъде официално обявен до дни. Да ли Америка ще позволи възхода на Германия към световно господство? Англия и Русия по казаха какво мислят. Да чуем Льо ПЕН ......новата Жана . Франция е имала смели жени,и никога смели мъже. Като се сетя за Оланд ме изпълва национална гордост,че все пак Плевналиев е по малкия ***.

23

Анонимен

преди 7 години

Канцлерът мачка! Преди дни в среща със султана си подсигури подкрепата и на няколкото милиона турци имащи право на глас в Германия.

22

Анонимен

преди 7 години

Тези партии и личността на снимката петнят името Господне!

21

Анонимен

преди 7 години

И днес като всеки ден на "днесбегето":Пак баба Меркел, пак Банкянския й пу(н)дел Боко, пак "ромски" :) работи - даже два "репортажа", пак педофили, пак "ало-измамници" ... пак, пак, едни и същи теми.А, бе, медии ... информация ...

20

За бога братя

преди 7 години

Защо се занимаваме с Германия - ние след месец и половина извираме между Станишев, Бойко, Бареков, Костов, Кунева, Лукарски, Валери Симеонов, Краси Каракачанов, Воелен Сидеров, Корнелия, и много други светила на световната политика. Тези хора, с невероятна харизма, интелект и знание ни изведоха до .... е тука няма какво да кажа. Имам предвид не се хабете и карайте за немците, те са си добре. Време е да оправим нашата градинка и по-малко да гледаме в двора на комшиите.

19

честит

преди 7 години

ако я изберат немците - добрата стара Германия от времето на Вагнер отива по дяво.лите. И двете Световни войни тръгнаха от тази държава, чини ми се че и третата идва.

18

Андрешко

преди 7 години

Ако германците изберат Меркел отново ще се види,че те са не по-малко облъчени с простория отколкото нашите избиратели,които си гласуват за Тиквата,колкото и да ги граби. Явно са мазохисти едните и другите.

17

Андрешко.

преди 7 години

Ако Меркел отново я изберат,тя как ще се разбира с Тръмп,който мисли противоположно на нея?

16

Анонимен

преди 7 години

Тая ще я изметат както ние ще изметем боко.Да се вземат двамата и да си оправят генофонда.Пишете това, което мислите!!!

15

смешковци

преди 7 години

"Гражданите" (слаган кавички, защото са поданици на краля слънце) най-бедната държава в Европа тръгнали да дават акъл на най-богатата (в момоента Германия е най-силната икономика в света с 300 милиарда долара нетен излишък на търговския баланс). Масово "Бай ***" ходи да се радва на немските блага, да черпи от тази свръхбогата държава, обаче някакви форумни плъхове си дават некомпетентното мнение. Гледайте си биткатамежду ГЕРБ и БСП, които Ви обещават да продължите бедноста, но по-малко.

14

Анонимен

преди 7 години

Не се радвайте колеги защото на мястото на Меркел идват германските социалисти, които искат дори повече бежанци и са още по-глеми защитници на ЕС. Мартин Шул, най-добрия приятел на Станишев, се готви за канцлер..

13

хахахахааа.....

преди 7 години

До Анонимен 8В Германия живеят добре, а вие как са били просяци, така ги и останеш!

12

al

преди 7 години

ОПАЗИ НИ БОЖЕ ОТ ТАЗИ ЧУМА!

11

Анонимен

преди 7 години

Канцлерът на Германия игнорира ***-президент

10

смЕх

преди 7 години

Тая защо не е с хиджаб как ще спечели муслитата на своя страна?

9

MaйMyнaтa

преди 7 години

До 9 *** А вие обсъждате как да имате отделна държава, но без букви не става.

8

Анонимен

преди 7 години

Да живее Меркел,да живее Германия.Никой никога не е помагал така както Германия помага на малка България.Близо милиона българи работят във Германия,Германия ни пази и от руските корупционни сделки и големи комунистческо кремълски шлемове.При Хитлер България удвои своята територия а при кремъл ах тези освободители от Кремъл,освободиха ни от Македония и северна добруджа

7

дедо Ташунко

преди 7 години

Краят на Меркел е неизбежен, защото срещу нея се изправя за канцлер-кандидат един още по-голям кариерист от нея, Мартин Шулц. Спукана й е работата през септември!

6

Анонимен

преди 7 години

Ай, на хаирлия да е новата емиграционна вълна.

5

Българина

преди 7 години

То и цецка водеше 4 % пък падна с 20