15

данъкоплатец

преди 7 години

Да покажем солидарност и да се надяваме, че и всички ние ще се надигнем. Стига ни мачка политическия ни ,,елит"

14

Анонимен

преди 7 години

Мачкайте червените утайкии

13

Циник до 20

преди 7 години

И????!!!!!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Стига с тази солидарност. Гледайте си собствената *** и мръсниците, които ви крадат живота. Какво ме интересува Румъния, след като тук е едно огромно крадливо блато. Излезте тук един милион, а не да се пените със статийки за подкрепа.

11

Циник

преди 7 години

Цитат:"....декриминализира корупцията, защо да не се случи такава и у нас?"Първо - не ДЕкриминализира...а ДА КРИМИНАЛИЗИРА корупцията у нас!И второ - ще трябва да арестуват ВСИЧКИТЕ ни политици, и народни пре-датели от 27год. насам!

10

Анонимен

преди 7 години

Това репетиции на сухо ли са за нашите протестъри? Можеше да протестирате цели две и половина години, но не го направихте. Търпяхте калинки, тикви, рапони, сега Румъния ще оправяте! Смешници! А онзи с кесията гледа и доволно потрива ръце!

9

Анонимен

преди 7 години

Обаче как са едни и същи ***... Сега ще викнат тамошния Мишо Шамара да пее за Раша, след това ще обявят всички за платени сороси и ще призоват да бъде оставен кабинетът да работи...И накрая, като нищо няма да изкарат мандата. Този законопроект е еквивалентът на Пеевски в ДАНС.

8

Анонимен

преди 7 години

В Румъния ще има протести още една година. После ще фалира Корпореску Търговеску Банкеску и правителството ще падне. После ще дойде дясна коалиция на власт, нещата уж ще тръгнат, но със скандали. След още една година десните ще предложат за президент бабеску Цачевеску, ще загубят и отново ще има избори.Де жа ву?

7

nkavrakov

преди 7 години

Според мен най добрия сценарий за България е в деня на изборите да се организират огромни мащабни протести тук в България .Да са насочени не към определена партия а към всички политици без принадлежност.Трябва да си платят за всички кражби които направиха за толкова много години.

6

Браво

преди 7 години

Това е добре за нас, нека подкрепим бунтовете, колкото по зле там толкова по добре за нас. Нека се избиват да палят и трошат, вече няма да сме последни!

5

Чикън

преди 7 години

Не ги мислете румънците. Те не чакат някой да им плати, че да излязат на площада.

4

Анонимен

преди 7 години

Румънските социалисти се учат от БСП. Опорни точки, контра протести, държат властта до край, вкарват спорни закони. Никога вече БСП

3

смЕх

преди 7 години

Тия "будни" протестърчета защо ревът на чужд гроб къде бяха до сега та не крякаха срещу тиквата тук сигурно сме цъфнали та вързали или такива са им опорните точки !?!?!?

2

Западноевропеец

преди 7 години

Тройната коалиция не си подаде оставката доброволно, въпреки едногодишните протести! По-гaдно нещо от бсп НЯМА!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Нека адаша му, да вземе от румънския опит във вкарване на политици в затвора. Както обеща! Че десетина увяхнали гербера ще грачат пред Парламента, няма никакво значение.