11

Иван Пешев

преди 7 години

Мисля че е назрял момента да почнат погроми над търговци пропагандиращи този олигофренски празник , ами и неромантично сме били харчили , егати нахалницит. Са всичко трябва да се харчат пари , за коледа - освен подаръци - пътуване , за великден - подаръци и пътуване за 24-май пак пътуване еее , айде сега. Законно е ама не ни харесва, че ни цедите така. Законно е също да почнем да раздаваме листовки призоваващи хората да не си харчат парите за глупости внушени от алчни търговци.

10

Анонимен

преди 7 години

Това не е празник на"влюбените",а празник на търговците;)

9

Анонимен

преди 7 години

Значи, първо този празник ми е толкова близък, колкото моста в Сан Франсиско. Демек, нищо не предивзвиква у мен. Второ - когато се обича една жена, респективно един мъж от гледна точка на жените, не е правилно, дори бих казал че е адски тъпо и лицемерно да се обръща внимание на любимия човек само веднъж през годината. На осми март също не е достатъчно. Подаръци, цветя, романтика е нужно да се показват всеки ден!

8

Анонимен

преди 7 години

- Келнер, бутилка вино!- Ама, скъпи, празника на влюбените е, няма ли нещо по-така...- О, верно бе... Келнер! И порция сърчица!

7

Анонимен

преди 7 години

До МУСАкаПовечето европейци, включително и българите, сме де факто атеисти, тези празници нямат религиозен смисъл, а са по-скоро повод за напиване/излизане/маскиране.

6

Анонимен

преди 7 години

Аз на 14 февруари харча толкова, колкото струва бутилка качествено и хубаво вино.

5

смут и смутита

преди 7 години

Поредната привнесена измишльотина с една - единствена цел -вашите парички !Е , като има балъцu , дето си дават парите , ще има и тарикати , дето ще измислят и поредната тъnoтuя , за да им ги вземат !

4

Анонимен

преди 7 години

Харчим за съдържанието на чашките и ставаме звезди.

3

МУСАка

преди 7 години

За католически празник - толкова! Само се чудя защо и православните му се кефим? Може би поради същата причина, поради която се радваме и на хелоуин...

2

Ултра Мега Чалга

преди 7 години

Що за чалга?Св.Валентин какво общо има с православното християнство?В тая държава католици ли сме?НЕ -> ЧАЛГАРИ СТЕ!!!Селтици, дето се мислят за софиянци...

1

ined

преди 7 години

Затова трябва да се харчи романтино само за Трифон Зарезан