8

Циник

преди 7 години

Навремето си мислех, че поне софиянци са "будни"...но не би! Младенов с неговото "...да дойдат танковете!" ...и след това ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА! Всички знаем всичко...и нищо не се случва! Царят ни - краде като за последно...КТБ...Балканбанк...приватизации..Гергов...Доган....всички знаем всичко...но нито един от крадците - не е отъркалян в пера, и катран...нито един не е линчуван! Ши*бат ни яко...а ние им гласуваме!

7

socialen

преди 7 години

Румънското СДС, също като нашето, не го интересува корупцията. СДСто я използува като претекст за узурпиране на Властта.

6

Анонимен

преди 7 години

Докато стоим и се гушим пред компютрите нищо няма да постигнем. Браво на румънците!!! Знаете колко е страхлив Тиквара, как го е страх от Народния гняв. Той ни завлече на дъното, ограби и разруши и това което беше останало. Колко ще го търпим още? Иска за трети път да ни яхне??? Това ако стане сме мъртви!!! Най-болни и отчаяни, изпростяхме, морал няма, честност, възпитание, култура, Достойнство, изчезнаха. Геноцид си е неговото, вижте какво е по болниците, училищата. Отчаянието е в основата.

5

Анонимен

преди 7 години

Представям си нашата мутро-политическа върхушка се присмива на румънските си колеги. Отбор некадъ.ни и охранени нагледци, създали перфектна среда за размножаване на некадърн.ци начело с вожда Боко, който два пъти изкара почти цели мандати и овц.те ще му дадът и 3-ти шанс -600 лв минимална заплата обещава. Факти: В Румъния комисията е завела през 2015 1250 дела, 80% осъдени включително министри и политици, досега комисията е възтановила 420млн евро на данъкоплатеца...

4

Анонимен

преди 7 години

11 много си прав човече направо не е за вярване такъв *** народ да те крадът лъжат мамят и ти пак да ги избереш е баси мазохистиците.Сега пак ще изберем *** басирам се

3

socialen

преди 7 години

Румънското СДС захапа.

2

socialen

преди 7 години

Цветна революция.

1

Циник

преди 7 години

Винаги съм смятал., че сме по - печени от мамалигите....явно съм грешал! Направиха къс процес с Чаушеско - ние нашия си го дондуркахме докато умре от старост...заплатите на Румънците май са 2 пъти по-големи от нашите...и имат ГРАЖДАНСКО СЪЗНАНИЕ ...а ние сме блеещо стадо...стрижат ни, доят ни, колят ни...и си траем!