75

да

преди 7 години

най-накрая имаме президент, който не работи за друга държава, за разлика от Предателя Плевнелиев, който се води в отчета на щатската администрация и си получавам заплатата за предаването на българските интереси.. разбира се, че защото Радев не играе по чужда св'ирка.. по форумите много платени плъхове са полудели и го плюят.. това е добър знак.. да го д'уха и Брюксел и Вашингтон

74

АЗ76

преди 7 години

До а.д.м.и.ей,че идете у сиктер. продължавайте със цензура и сте стигнали направо!:@

73

АЗ76

преди 7 години

До ***."най-добрия" "новинарски" сайт.... :)

72

АЗ76

преди 7 години

пак сме тука.https://youtube/watch?v=HKwHEka-GM0

71

да

преди 7 години

това е Президент,а не като оня жалък п'льх Плевнелиев И'зменника

70

жаль

преди 7 години

Има ли пилот в самолета на България?

69

Щирлиц

преди 7 години

Цар Борис към родни дипломати,сгафили на запад:"Вие не само сте се на.ъзили,но сте си свалили и гащите,та да ви таковат по-лесно".Новият президент явно иска да каже,че е време някой да ни вдигне гащите.Те това е.

68

Граовец

преди 7 години

Тоз е една слаба ракия. Те затова ни го пробутаха - за да ни излага.

67

Имаме ама

преди 7 години

България има генетични корени в Башкирия и Татарстан.Няма нищо общо с Московските подлеци.

66

Боже опази България!

преди 7 години

И на този ще трябва да му берем срама пет години.

65

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 86Доста глупеещо зомби си. Да не ти е изпаднал някъде наръчника, та бъркаш посоките. И, кажи, чии интереси защитаваше Плевнята - от именията си в Гърция (а няма начин да има под чудо име и другаде), или пък Пепи Стоянов, "красавчика", както го възприе една руска поетеса - той пък с имението в Сан Тропе, абе изобщо голяма защита на интересите на България му дръпват президентчетата.

64

Анонимен

преди 7 години

Най-добре е политолозите да не си чешат езиците на гърба на президента,т.е.да не му дават непоискани съвети,той си има достатъчно съветници.

63

Бьлгарче

преди 7 години

Говори за Бьлгарите бе! Кажи им и на Европейците че ние Бьлгарите сме дали на русите азбука, език да знаят да говорят и пишат бе! Кьде кьде сме по интелигетни, ама кой да каже!

62

Анонимен

преди 7 години

До До 86Но ти, 100 % си от ония, които заграбиха резултатите от труда на две-три поколения и сега се тупат по космати гърди байганьовски, наричат келепира си "успех" и високомерно просташки обвиняват ограбените честни хора, че чакат "някой друг да им опраЕи живота". Но си толкова семпъл, че дори на знаеш, какво плямпа Радан Кънев, той да не е комунист, та щял да увеличи доходите с 50%. Аман от реформатизирани, истеризирали, зомбирани на тема БСП, "методиевци". Какво ли са правили дядовците им?

61

до 90

преди 7 години

Ти май поставяш под един знаменател всички партии. И да.неизпълнението на предизборните обещания си е измама в особено голям размер. И си е криминално престъпление според Н.К.

60

Анонимен

преди 7 години

Бесепето обеща евтин ток и парно и за тва ще гласувам за тех.

59

Анонимен

преди 7 години

До luckyman А ти какъв искаш да бъде ,мекотело

58

До 86

преди 7 години

Ами, когато си ***, нормално е да получаваш винаги от трите-средния.Така е и с избирателите на БСП. Неграмотни, бедни и глупави. Надяват се на някой друг да им опраеи живота. Обикновено БСП обещават, че ще дават неща даром. Та и те се връзват. Съответно, отново си го получават, и отново заради собствения акъл.

57

Анонимен

преди 7 години

Двете неща са напълно несъвместими.Който ми твърди това е лъжец или наивник. Или и двете.

56

Анонимен

преди 7 години

Хората, нямащи пет лева, гласуват за БСП, защото са свикнали все наготово всичко да получават.Обикновено получават от трите най-дългото, но не спират да се надяват.