104

Анонимен

преди 7 години

До къде е Радансамо щпиони ви се въртят в празните комунистически тикви !

103

bluesky1

преди 7 години

Радане, късно е! Каква е гаранцията, че няма отново да се коалирате с Бай Кой? Лично мен това е обстоятелството, което най-много и завинаги ме отблъсна от десните формацийки... Освен това реформа се прави с качествени хора и идеи, капацитет за промяна. Нещо, което не показахте. За съжаление сте тотален провал! И на следващите избори ще гласува за пръв път в съзнателния си живот за......БСП!

102

Анонимен

преди 7 години

Свалям му шапка на Радан, той е толкова принципен, че нищо не може да застане на пътя му. Не знам дали има друг такъв в политическото пространство. Рискува даже да не влезе в следващия парламент, но компромис не прави. Такива лидери са нужни на България.Не е като Москов и Лукарски, които за едната властчица са готови да лижат ... някои части на Мутрата, раздавач на комисионни и блага.

101

Анонимен

преди 7 години

Ще се спънете само да ви поканят ама няма да ви поканят, защото и те нямат думата.

100

Анонимен

преди 7 години

Браво Радане - мачкай Тиквите. Хич да не ти пука от воят на Прасешките медии, обслужващи Бай ***.

99

Анонимен

преди 7 години

ТОВА КОЕТО РАДАН ВИ КАЗВА ДРАГИ МИ ПОЛИТИЧЕСКИ КРОВОПИЙЦИ СИ ГО МИСЛИМ ВСИЧКИТЕ 80% ОТ БЪЛГ. НАРОД.ЗНАЙТЕ ГО И ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ И ТО НЕ Е ДАЛЕЧ ,КОГАТО ЩЕ ВИ ИЗМЕТЕМ ДО ЕДИН ОТ ВСИЧКИ ПОСТОВЕ И ЩЕ ВИ НАТИКАМЕ ПО ЗАТВОРИТЕ. РАДАН ВИ Е НАЙ-НЕУДОБЕН ,НО ТОЙ Е НАЙ-ДОСТОЙНИЯТ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНОТО ДЯСНО И СЕ СРАМУВАМ ОТ ЛУКАРСКИ И КУНЕВИЦА !

98

Анонимен

преди 7 години

Аз като всеки интересуващ се българин чета всички медии и се ориентирам по ПИК и БЛИЦ кой е най-достойният ни политик. Това е медия на другаря Пеевски който е еднакво близък и до БСП и до Герб и до ДПС ,който никой не закача и не смее защото е тяхен човек. И кой е най-оплюваният ? Радан Кънев ! Кънев е най мразеният политик от всички комунисти от горепосочените три партии ! Това ми е достатъчно !

97

къде е Радан

преди 7 години

Аз винаги съм се съмнявал че Радан е шпионин. Той е по-насъскан срещу ГЕРБ от Атака и БСП. Да речем че е бил излъган. Така или иначе, ние очакваме да е против БСП и техните разсейки Атака и АБВ.

96

Анонимен

преди 7 години

До на голое личи си простотията ти и ти ли четеш Пик ? боже ,боже и като си помисля как гласувах за Герб и какви *** сега го защотават в Пик ? Приятелчето на Бойко Певвски здраво плаща на Пик да възхвалява Герб и да плюе по Радан ,защо бе Радан ли ви е най-големият проблем ? нали се кълнете ,че БСП и ДПС са вашите врагове....

95

Анонимен

преди 7 години

Буржуата реформа баш лидера има ли ора дет шъ гласуват за тея ей?

94

на голо

преди 7 години

кака Радка ще се спъне на бат Бойковия

93

Анонимен

преди 7 години

До Анонименама ние видяхме лакомия в тези дето станаха министри а не в Радан !Радан е камъчето в обувките дето ви подари Бойко !

92

Искаме Демокрация!

преди 7 години

- Ама наистина ли?- На всека цена!- Добре!

91

Анонимен

преди 7 години

Радан е най-оплюваният политик и от ляво и от дясно,а нали ги знаете нашите политици как се съюзяват,когато виждат заплаха за себе си,за заплатите си ,за субсидиите си,за постовете си,за промяна в съдебната ни система.Тогава те забравят че са леви и десни и застават като стена срещу собственият си народ за да си бранят статуквото! и всички ,които сега плюят Радан са се обединили срещу него ,защото много малко са интелигентните в парламента с дар слово и казващ им истината в очите!Всичко ,което к

90

Банда Овце

преди 7 години

- Ние не сме одупени комунистически ***, а огъзена робска ***, но нема да се дадем!- *** така ли? Ама наистина ли?

89

Раздаван Кръснев(гъз

преди 7 години

- Ние, нищожествата, пак ще кажем, ЧЕ ОТ НАС ЗАВИСИ СЪСТАВА НА КАЛТА!

88

Анонимен

преди 7 години

До харакириама вие сте за плюене и не ми казвай кого да плюя ,защото когато Борисов се появи аз го защитава по форумите,мислех че е човек от народа,че е забравил че е бил комунист ,но той сам ме опроверга и аз няма да подкрепям политици,които мразят народа си еле пенсионерите,които за два мандата не показаха че се срамуват че България е последна по жизнен стандарт,че майките ни умират като мухи от болести и набези на ромите,че бедността ражда престъпност ..Той не прави нищо срещу корупцията ,

87

Тъп, тъп та прост!

преди 7 години

No further comment

86

Офф ,да се омита

преди 7 години

И тези алчни кокошки сънуват Парламент.Също като онези от ДОСТ ,АБВ и РБ.Няма да стане.Със стари к..ви нов бардак не става.Омитайте се ,тиквени под.логи.

85

реалист

преди 7 години

На тези ще им повярвам когато обесят Костов с главата надолу!До тогава могат да си пеят комсомолските песни в тесен семеен кръг.