115

800

преди 7 години

До анонимен 149Това не зависи от теб!От теб се иска единствено да ходиш да гласуваш!

114

стомин

преди 7 години

До Анонименей *** червен първо пиши на български дупедавецо и после да не стане като с Радев първо да живей а после мамицата му ....

113

xxx

преди 7 години

Този хахо не може да раздели сламата на две магарета, бил "президент" на пес.А и корнелката??? Какъв премиер ще бъде? Това да не е Булгартабак?Вземи единия, удари другия

112

анонимен

преди 7 години

Нинова говори за паралелна държава, държава на мафията! Ами това се те, червените олигарси са държавата на мафията! Госпожа Лъжа е нагла и дебелоока!

111

анонимен

преди 7 години

Хамстера изпълзя от дупката си и взе да дава акъл! Мерси, никога повече комунисти на власт!

110

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

Най-ми се струва ТАРИКАТСКО --гдето обещават 150-млн.лв. помощ за младите бизнесмени и неплащането на данъци и лихви първите години!ЯВНО СЕ ГЛАСЯТ --ДА ФИНАНСИРАТ С ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА /нашите пари/, ТЕХНИТЕ "ЧЕРВЕНИ БИЗНЕСМЕНЧЕТА"----в ПРАЩАПУЛНИКА!СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПИЕСКИ----НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО!

109

Безобразие!

преди 7 години

Дебелоочие - другото име на Корнелия. От седесарка стана комунистка. Ставайки шеф на БСП, се изкатери на трибуната, вдигна ръка за поздрав в стил "Зиг хайл!" и накрая изкрещя "За България!" (поздравът на някогашните бранници, преследвани, изселвани и репресирани след 09.09.1944 г.)Наглост - другото име на върхушката на БСП(БКП).Инат и наивност, стигаща до гл_упо_ст - другото име на онези, които биха гласували за БСП.

108

кака сийка

преди 7 години

не й вярваме, на политици нямаме вяра,винаги со против народа

107

Анонимен

преди 7 години

Типично по комунистически - светло бъдеще. А после... амнистия на затворници и спрени фондове и увеличаване на червените милионери.

106

sistem error БСП

преди 7 години

Срещнеш ли гладен комунист, нахрани го. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол комунист, облечи го. Но никога, никога, никога не давай власт на комунист, защото тогава всички ще ходят гладни жадни и голи. Освен властниците комунисти!

105

Българин

преди 7 години

Майко мила, гледам новините и не вярвам на очите си! Една от делегатките четеше вестник "Комунистическо дело". Просто нямам думи!

104

Анонимен

преди 7 години

Щом като Станишев и Нинова ще ни оправят благодаря .

103

сминдух енд чесън

преди 7 години

Айде бе ,сериозно?Така ли казаха в Кремъл?

102

?

преди 7 години

Странно, Станишев живее със семейството си на ЗАПАД, идва тук на гости, рекламира К.НИНОВА за Премиер, която пък ЗАЛИТА по ПУТИН, но и двамата ( и Станишев и К.Нинова) БЪДЕЩЕТО( децата им !) за на ЗАПАД.Животът им е там, не в Русия или България.Мислете, гласуващи.

101

Рубли

преди 7 години

В россия има висше училище по цирково изкуство. Има и висша комсомолска школа. Резултатът за България е: Най бедни в цяла Европа защото руснаците ни ограбват. Там където стъпи руски ботуш, нищо не никне.

100

izh

преди 7 години

Правилно че ще е премиер. През 2047 г. Тогава ще бъде на средната за електората си възраст !!!

99

u4en

преди 7 години

Гей до гей....-крадец до крадеца....-а оглупелите и оскотели от мизерия членове на ПАРТИЯТА - гласуват ли гласуват. Добре че останаха около 300-350 хил.

98

анонимен

преди 7 години

Голям секс ще пада при Корни докато станем 8 млн.Тя щяла активно да участва.

97

Анонимен

преди 7 години

На съселчо даже и изказванията му са руски - "огън вода и медни тръби" това не бях го чувал в българската реч

96

млъкни бе

преди 7 години

Вмирисаните комунисти точат лиги за власт. Какво направиха като бяха на власт? Сараите на Доган, нищо друго. Вън тия ***` от политиката веднъж завинаги.