121

До Анонимен 158

преди 7 години

Жалко, че мислиш така. Ако се замислиш: всичките международни пътища, метрата, училищата, болниците с ЕС пари - те за корпорациите ли са или за народите?! А прогрмата Еразъм?! А че ЕС застана зад руминците при протестите?! Замисли се малко. Че ЕС не е съвършен, то е ясно. Ама...

120

Анонимен

преди 7 години

До До ЕС-хейтърите Не лъжи хората, драги. Това си е един Коминтерн. Нов СИВ с нов Варшавски договор. Това не е Евпорейски съюз на свободни и суверенни народи, и не е Евпоейски парламент, а една шайка слуги на корпорациите и банките. Народите нямат никакво значение.

119

До ЕС-хейтърите

преди 7 години

Гледам, че сте писали доста по теми като комунисти, родствени бракове и т.н., дето ги лепите на ЕС-то. Само че това има много малко общо с ЕС. Та, ЕС е съюз на народи, които след векове на войни и враждебност, сега се опитват вместо да се взаимопрецакват, да намерят начин да съществуват заедно и, ако е въможно, да просперират. Това зависи от всички нас. Тръмп за момента иска да направи Америка велика, но за сметка на света.

118

А

преди 7 години

До АнонименКАК КОЍ----РУСИЯ КАТО ПРЕВЗЕМЕ ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ БЕРЛИН

117

Анонимен

преди 7 години

Предлагам Тръмп да изпрати посланика си в Евросъюза като арабин-джихадист. Веднага ще го приемат комунагите! Нали гласуваха в Европарламента "Мюсюлмани, убийци от всички страни - прииждайте на тълпи в Европата!"

116

Анонимен

преди 7 години

Няма да е зле Тръмп да въведе визов режим за целия ЕС в отговор на нахалния груб и вмешателски тон на третополовите психопати

115

да знаете

преди 7 години

Впрочем знаете ли защо *** всички комунисти по света срещу Тръмп .Защото американските републиканци са доказали ,че стягат реда ,докато демократите му отпускат края .

114

анонимен

преди 7 години

за кои ценности става вьпрос

113

да

преди 7 години

Най-важното нещо за европейците е германската баба да бъде отстранена. Физически. Иначе все ще вкарва мюсллита

112

смЕх

преди 7 години

Ха-ха защо не вземат наистина да го изгонят па да сложат Тръмп в черния списък и едни санкции да им наложат та да се види Европата в чудо тогава.

111

р

преди 7 години

Според мен Европа се разделя повече вътре в себе си отколкото от коментарите в Туитър на американския президент .

110

Циник до 196

преди 7 години

....и още 720 000 африканци в Италия чакат пазпределние ! И хиляди Фронтекс внася на месец от Либия! И край няма да има - докато важи поканата и до всичката световна ***!

109

да-м

преди 7 години

Меркел се разбра с Ердоган да внася по 500 мюсллита седмично. Голяма добрина за германците - евроценности.

108

х-м

преди 7 години

"...се борят за националния егоизъм", добави Вебер." Това не е ли патриотизъм.

107

Хех

преди 7 години

Още малко и бракове между роднини ще искате да легализирате. Баща - дъщеря, майка - син.... Пълна отврат! "ценности" отвратен съм от държавата си.

106

Циник

преди 7 години

Абе , айде стига с тази Русия бе...тотални нещастници сте...ще дойде Вовка - да ви раздава рубли....заради "черните ви очи"!Болни мозъци сте това русофилчетата! Задунайска губерния...и пияндуринът печатар Г.Димитров искаше още навремето да ни направи...Русия ще ви "цепи басма" щото дедовците ви са били текезесари, и партийни председатели....пфууууу гн*усаци!

105

Циник до 184

преди 7 години

Само за инфо - 80% от така наречените евродепутати в Брюксел - открито признават, че защитават интересите на това, или онова индустриялно, или едрофинансово лоби! Евродепутатите се НАЗНАЧАВАТ от излъчилите ги партии...не са ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАНИ от народите си! Така в европарламента се озовават му*три като Бареков, Стани-шеф, Курумбашев....как ще чакаш такива - освен собствения си интерес - да мислят за Европа, и гражданите и?!

104

Циник до 181

преди 7 години

След индустриялния капитализъм - следва - индустриялното робство! Върхушката от свръхбогати ( първите 10 между тях - притежават повече пари от ПОЛОВИНАТА НАСЕЛЕНИЕ НА ЗЕМЯТА) вече търсят нови начини за увеличаване на профита ( печалбата ) Днес в ерата на компютъризация, роботизиране, и автоматизация ПОЛОВИНАТА ОТ ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ се превръща в "излишен товар"...още ИЗЛИШНИ гърла за хранене

103

Хех

преди 7 години

Е че какво повече да се "бута" ЕС а да се разпадне? Англичани, италианци, французи... Не се знае какво ще решат и германците на изборите. В момента и благодарение на тия "бежанци" голяма част от народите в ЕС искат вън. И ако не бяха изкуствените пречки поставени от управляващите, отдавна да се е разпаднал. Но управляващите (не и българските) не може още дълго да се преструват че не виждат каква е волята на народа, защото народа ще ги отсвири.

102

Циник

преди 7 години

...ще интегрираме средновековни религиозни фанатици, които не знаят какво е тоалетно клекало, и как се ползва! Великата ЦЕЛ зад всичко това - е УНИЩОЖАВАНЕ на европейските стандарти (социални , трудови, и правови) , и съсздаване на нова смесена ра*са...му*рг*ава с IQ около 90...достатъчно интелигентна да работи - но недостатъчно интелигентна - да разбере какво и се случва...па камоли да се съпротивлява!Европейците станаха прекалено "скъпи" за индустрията, и едрия капитал!