128

Анонимен

преди 7 години

Боко ти НИЩУ не си платил, ВСИЧКУТУ го плаща глупавия народ, ТИ само краде. Крадоха и тия около теб.

127

реалист

преди 7 години

Сега като сменят и областните управители от Гроб, и тикварите може въобще да не влязат в Парламента.Няма да печатат и бюлетините в Костинброд.Ще минат в нелегалност както бащите им по партизанско време.До една година ще има лустрация за всички гербести.Не е лошо да се върне и смъртното наказание за държавна измяна. Плевненски обикаляше света с американски самолет и с Уорлик ,за срам на цялата нация.Цвък и Боко ходеха да им набиват канчетата американците всеки месец.Цвък и в момента е при тях.

126

Анонимен

преди 7 години

Kva kazarma kvi 5 leva.

125

Анонимен

преди 7 години

До един друг 149Кольо-ихтиманеца и Жоро Тетевенски цял живот живеят в София ама питай ме колко са софиянци.Не това къде живееш а поведението и мислемето ти те определят какъв си.Между теб и тези от дълбоката провинция няма разлика.Друг въпрос е ДАЛИ живееш ИЗОБЩО в София.

124

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 157Няма как да си силен когато си ***!!А българите са БЕЗУМНО ПРОСТИ!БАСТА!

123

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера хората. Тръгнал да защитава някаква партия, ще кажеш че живота му зависи от това. Всичките тези партия за които се давите като кучета, са които ви разориха, разпродадоха, окрадоха странатаКоито изгониха децата ви, и които морят от глад бабите и дядовците ни. Които ни трият историята и културата и са продажници и лакей на външни сили. Те всички заедно са врагове на народа. Не се делете и не им правете удоволствието да ви виждат слаби и зависими от тях. Народа е по силен

122

Анонимен

преди 7 години

Тиквата наистина прилича на Пеевски , както каза онзи студент в Лондон.Като две капки вода са.Ужас.

121

Анонимен

преди 7 години

Видяхте ли оня гологлавия заради кой обявява ултиматуми и се тръшка.

120

Суперреалист

преди 7 години

Президентските избори ясно показаха настроенията на хората и те не са една шепа,а 2/3 срещу ГЕРБ.Останалите са роднините ви и страхливата администрация,която не смее да гласува срещу вас.Това е истината.Другото са гербави фантасмагории.

119

един друг

преди 7 години

До 136: не ми е никакъв проблем, смятам да продължавам.

118

Анонимен

преди 7 години

И ние се готвим, г-н Борисов!

117

неразбрал

преди 7 години

А Цвък върна ли се от Кравария , или чака там докато Винету бъде изгонен позорно?С тези глупави обещания дъртия *** само отлага агонията на крадливата си партия.Скоро ще му се наложи да се евакуира по спешност.И да не забрави да вземе и малкото тикве.

116

До 144 и 145

преди 7 години

Толкова сте "умни", че даже не разбирате какво ви е написал човека. Вероятно сте от ГЕРБ - те са такива умници.

115

един друг

преди 7 години

До 139: в каква провинция да го взимам, та аз живея цял живот в София.

114

Анонимен

преди 7 години

Boiko pak shte glasuvam za teb!

113

Равносметката !

преди 7 години

След 2 мандата на ГЕРБ страна се намира в невиждано дори за "демокрацията" блато. България е на дъното във всички класации за просперитет и на първо място във всички отрицателни класации. Това ЯСНО показва колко зле е управлявана държавата, колко корумпиран е *** и колко са крали Котараци, Калинки и подобните им отпадъци.За по-семплите, които още му вярват, имам един въпрос: Как лицето *** Борисофф стана милиардер?

112

Цирк ГЕРБ

преди 7 години

Цирк ГЕРБ продължава с пълна сила. Главният клон на цирка се развихря.

111

един друг

преди 7 години

И аз това щях да му пиша на този платен неграмотен ***. Хем грешно го написал, хем с главна буква. Нормално червена ***.

110

вервайте му

преди 7 години

От 2009 г. до сега управлява с изключение на година и половина, но все пак най-дълго управлявалия премиер в пост-комунистическа България и равносметката е:- на първо място в Европа по всички отрицателни класации като неграмотност, смъртност, употреба на наркотици, алкохол, цигари ... при децата и др.-на последно място по всички положителни - стандарт на живот, здравеопазване, продължителност на живот, демографски срив.Това са факти, не си го измислям и не харесвам Путин, Нинова, Пеевски или .

109

ББ = крадец и лъжец

преди 7 години

Намерете си видеото в youtube, в което шимпанзето на снимката се пени колко е важен АЕЦ Белене за България. Как без него няма да имаме независимост и как това ще наруши националната сигурност. От 2011 година е, говори в Панорама. После си пуснете някое от сегашните му глупости за гьола и ще разберете какъв *** е лицето БАЙХОЙ от Симитли!