23

R.I.P. Bg

преди 7 години

До Анонимен>До 3Любимия ти правешки сатрап, който умилително наричаш бай Тошо, също е кариоки. Същия със закона за отседналоста заселва над 300 000 бразилци в бг. Малцина знаят, че спасяването от депортация в лагерите на смърта през 1943 г /малко над 40000 души/ са били евреи + роми. Колкото и да се плодят няма как без внос днес да са над милион.Над милион са вече казваш? С държавата е свършено.

22

Анонимен

преди 7 години

27,разбира се,че веднага ще го напълнят с такива като предишните,от същата боя и със същия манталитет,просто вече няма да се казва общежитие,а център.....

21

художника

преди 7 години

...коректните наематели сред ромите да получат жилища...?-------------------------------------Какво им е КОРЕКТНОТО ??? Ако българин го настанят в общинско жилище и той го разбие, същият ще бъде принудително изваден от него, като ще го задължат да си плати за щетите.Ци....на разбива държавно имущество и го таксуват, като КОРЕКТЕН. Баси идио..те!!!

20

Анонимен

преди 7 години

Парк! Какъв парк, бе? За кво па ви е парк? Какъв е келепира на кмета и началниците от тоя парк? Краснополянци, Красна поляна не е ваша, а на кмета и началниците! Те решават, не вие!

19

Анонимен

преди 7 години

Иван Костов , Ивайло Московски , Цветелин Кънчев гледат сеира въпреки че имат ромско потекло , кръвта вода не става каквито имена да си сложиш няма да мине номера

18

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че на са им съкварталци, могат да бъдат такива, само ако живеят в законни жилища, плащат данъци и ток и не крадат и не тормозят останалото население, до тогава са една ***. Кой в тази държава ще вземе мерки за тях?!

17

бг

преди 7 години

Решението е просто -за секс с малолетна -кастрация и на двамата.Така е в Чехия и Русия..Второ-въстановяване на трудововъзпитателните общежития -крадеш , биеш -там да копаеш и чукаш камъни.

16

Мукавей

преди 7 години

Меркел да си ги прибере на връщане от Турция.

15

Анонимен

преди 7 години

Това са едновремешните Бежанци дошли по време на Византия 11 век. , същата история като в Германия сега , който влязал влязал

14

game1

преди 7 години

До 15: аз пък знам следните неща:1) Бай тохо е искал в индия да ги праща като местни, но махатма/индира ганди не е искал/а.2) С изселването в туркия е искал да ги прати, все едно да замаше, че са част от тях, ама ония са се усетили са върнали всички роми.3) Може ли да дадеш повече информация, кой кога и как е заселил роми по нашите земи?

13

game1

преди 7 години

Да си стоят там ! Толкоз години са си стояли, нека си стоят!Че иначе ще земете да ми ги пратите или да дойдат в овчата примерно...

12

Анонимен

преди 7 години

В Алепо е по-спокойно, по-безопасно, по-чисто и по-красиво. Сравнението е между арабска държава във война от 6 години и държава членка на ЕС от 10.СМЕЕЕЕЕХ!

11

Анонимен

преди 7 години

Да се построи парк! Концентрационен!

10

Циник

преди 7 години

Много ми хареса коментар 6!Има всичко....и виц....и истина!

9

Анонимен

преди 7 години

"Много ще има да ревете за бай Тошо!"Грешка.Не ревем за бай Тошо, а за държавата, която загубихме.

8

БХК

преди 7 години

ЩО? така не обичате ромите бре? Що?Що?Що?Ние за тях душата, сърцето и други органи си даваме.

7

Анонимен

преди 7 години

вчера по радиото казаха че *** в България са вече 800 000 . До 30 години с това темпо на раждаемост ще станат повече от нас българите. Планът ран-ът в ход до предел!

6

27 ГОДИНИ

преди 7 години

СЛОБОДИЯ и толериране на Ц. -те като избиратели на бандитите на власт водят до тотално унищожение не само на ценностите на българина, а до физическо изчезване на българския етност. Половината от родените деца сега са Ц. , защото те смятат, че другите са длъжни да им хранят децата

5

В АНГЛИЯ ДА ХОДЯТ

преди 7 години

Ц-то там и без това са вече половината от населението на ЛОНДОН

4

Анонимен

преди 7 години

Предлагам да се съборят всички сгради и да се направи музей на ромите на открито. Посетителите ще могат да видят скулптури на берачи на жилязу, биячи на мирни граждани и майки с по 10-12 чавета, застанали пред банкомати. Ще е чудесна атракция за чужденците.