14

Анонимен

преди 7 години

И какво от това,че ще го направи по-скъп? Поне няма да има такива фалшификации и покупки. *** са царе на тези манипулации. Като му кажат на българина по-скъпо исе оаква. А като го краде КОЙ /Пеевски, кой/си мълчи и си трае. Траеси и за бясната корупция. Трае си и за прогнилата прокуратура и съдебна система. Траеси за кражбите на банки, кражбите в енергетиката. Източването на фондове и какво ли не. Трае си. Но Пумънците не си траят. Ще се борят до дупка.

13

Анонимен

преди 7 години

30 млн за какво и ако не идем да гласуваме какво ще ги правят тия машини.

12

Анонимен

преди 7 години

До Чудя сеНе се чуди, лесно е, то всички са неграмотни.Приниципът е *** открил го е Павлов. Слагат се картинки на най-желаните продукти-телефони, магистрали, стереопор с дограма, електората натиска копчето срещу картинката. Наложително е обаче, от гледна точка на сигурността, редовно да се почиства пода, заради слюнооделянето, некой да е подхлъзне и да си счупи врата.

11

Анонимен

преди 7 години

Искате да кажате, че все по-скъпо ви излиза да дадате команда ГЛАСУВАЙ и да накарате машините(оФцете) да я изпълнят.Правилно ли го разбрах?

10

вулпес

преди 7 години

МОЖЕ ДА Е СКЪПО ,НО ЩЕ БЪДЕ ЧЕСТНО И ДЕМОКРАТИЧНО,ОСТАВА ДА НЕ БЪДЕМ *** !!!!!!!!!ТРЯБВА ДА ИМАМЕ СПРАВЕДЛИВ ВОТ,ДА СЕ ВЪНЕЖДА ПО БЪРЗО МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ,ТОВА Е СПАСЕНИЕТО НА ДЕМОКРАЦЯТА В БЪЛГАРИЯ !!!!

9

1

преди 7 години

Вместо машинно, да въведат електронно и ще си спестят пари за машини и комисии.

8

Чудя се

преди 7 години

как ще гласуват с тия машини НЕГРАМОТНИТЕ???Или ще им са предварително нагласени на 6,примерно...И като от 50 души гласували в секция само 3-*** са гласували машинно ,какъв е тоя зор за тия машини...Вота винаги може да бъде манипулиран,защото всичко се командва от хората...дори и машините.Значи с машини-може,а електронно по интернет-не може.Банки,корпорации работят електронно,но електронен вот не може...да бе, да...Само в Бг не може,а как стана последното преброяване...

7

Nick

преди 7 години

Как винаги за такива глупости пари се намират а за други не и трябва да ги събираме със смс-и? С тези пари ще излекувате всички болни деца на България в най добрите клиники, крадливи *** такива.

6

Анонимен

преди 7 години

Или няма да е толкова лесно да се манипулира вода с машинното гласуване. Ако се премине изцяло на машинно гласуване няколко човека няма да са доволни - комисионни, за да се избере фирмата, която да отпечата бюлетини, и някои други пропуски при броенето им. Може нарочно да се набляга, че ще е много по-скъпо, няма да е толкова сигурно и не знам ти още какво си. Да се внесе един страх и несигурност.

5

анти

преди 7 години

Ако има и най-малко съмнение че може отново да се манипулира вота по добре да си остане с хартиените бюлетини - поне да се спести толкова пара или поне се раздаде на пенсионерите

4

Да

преди 7 години

*** няма нищо!Аз черя!

3

Стийв

преди 7 години

Едни пари предназначени за едни точно определени хора

2

пери

преди 7 години

Да отварят партийните касички и да си плащат двойно изборите. Тъй и тъй само те имат зор да са на власт. Ние зор за тях нямаме.

1

Анонимен

преди 7 години

Ние сме богати в богата държава?