40

Анонимен

преди 7 години

До Адам СмитРусия произвежда всичко от което се нуждае. А евроатлантическа Бъглария освен черноработници за запада друго не произвежда, дори домати и краставици внася. А Русия само за едно десетилетие стана отново най-влиятелната държава на планетата. Руските фирми получиха огромен свободен пазар. Местата на европейските стоки вече заеха руски и турски, китайски, арабски фирми. Местнита производства бележат производства с ръст по 30-40% годишно след като Русия наложи контрасанкции на Запада.

39

МНОГО ЗНАЕЩ

преди 7 години

до ХЕХ. Разбира се че за управляващата "класа" е пагубно излизането от ЕС. защото това е единственият доход за тях(да "усвоят" накой заем по измислена програма). За съжаление, докато имаме управляващи, ще бъдем ощетявани. Затова количеството на тези гадове, трябва да бъде сведено до минимум. А референдумите трябва да бъдат ежедневие. Не може няколко човека да правят закони на милиони хора. Това е истинското робство.

38

Адам Смит

преди 7 години

До МНОГО ЗНАЕЩОх, що пишеш такива глупости? Като толкова много знаеш, не купувай европейски "***". Китайски също не щеш, а руски няма, щото Русия на практика нищо не произвежда. Имай предвид, че българските стоки са европейски. Ако си забравил, България си е в Европа. А що се отнася до земеделските квоти, те не са никакъв проблем, щото България дори не може да ги достигне. Да не говорим колко "силна" беше България преди влизането в ЕС.

37

МНОГО ЗНАЕЩ

преди 7 години

Много българи щели да останат в без работа и ще са принудени да се върнат в България. Задайте си въпроса, кой работодател си гони добрите работници? Ако тези българи са толкова добри специалисти, то няма от какво да се страхуват, ще си намерят работа, някъде другаде. Повечето гастербайтери, не разбират, че да работиш една година в чужбина, да си живял там, като животно и накрая да се прибереш с една стара кола за 500 евро и още 1000 евро спестени, си е чисто робуване.

36

Хех

преди 7 години

До МНОГО ЗНАЕЩ52Прав сте разбира се, но у мен резонно възниква следният въпрос - Кой ще управлява? Защото както гледам "на преден план" виждам само алчни бандити и продажници, които за 30 сребърника са готови и майка си да продадат, та какво остава за държавата и родината си? И аз съм твърдо "ЗА" вън от ЕС, но неможе да се отрече че ЕС е някаква "спирачка" за "нашите управници".

35

до замислен

преди 7 години

Тц,тц,тц, да се чудиш как ли Франция е просъществувала векове наред без подкрепата на ЕЦБ...

34

МНОГО ЗНАЕЩ

преди 7 години

Защо си въобразявате, че разпада на ЕС ще е пагубен за България. Да не мислите че европейците ще спрат да си продават *** на нас? На Русия не искат, а Азия им идва далеч. Ще настъпи край на квотите и земеделието ще живне. Ако забранят и вноса на абсолютно некачествените китайски стоки и всичко ще си дойде на мястото.За тези, който не обичат да четат история ще обобщя- България е била силна, само когато не е била в някъв псевдо съюз, като ЕС, а когато е демонстрилрала сила.

33

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

това е лошото ако се распадне ес многото българи работещи а запада ще останат без работа и българия ще се превъна в хаос без воина не мисля че някои си политик ще помисли за народа ни сега сме без работа в бг и сме распръснати по целият свят децата ми са в германия и франция със семействата си аз съм в москва накои да ли го пука от правителството за да създат работни места и да се вхрнем всички бхлгари в бг

32

Хех

преди 7 години

До Той31Защо поставяте нашият бандит, хулиган и гамен (за което има официална присъда от съда) до политици (няма значение какви) ?

31

замислен

преди 7 години

Не знам дали въпросната госпожа си дава сметка какво е финансовото дередже на държавата си. Без подкрепата на ЕЦБ Франция ще обяви фалит до месец.

30

Анонимен

преди 7 години

И ако излезе Франция от ЕС, какво ще остане? Една Германия. По-добре да кръстят съюза Бундес Юниън. Съюз на потъващите Титаник 2.Аз съм за Франция да се отдели, но не знам дали ще посмеят.... Все пак една е Великобритания

29

Анонимен

преди 7 години

До WCПИШИ НА КИРИЛИЦА, БЕ, К-Е-Н-Е-Ф :):)

28

До 35

преди 7 години

Великобритания отдавна не може да контролира емиграцията...Емиграцията е започнала много преди да влязат в ЕС...и излизането от ЕС няма да я спре...индийци пакистанци джамайки и т.н. пак ще си пъплят насам.Британците ги дразни факта че има много по кадърни от тях които им вземат работата...сори но излизането от ЕС няма да промени факта че ще са все така мързеливи...и разбира се иконмиката им ще забуксува и след 5 до 10г. ще се пооправи...Щотландия ще е независима кралицата ще е починала

27

Анонимен

преди 7 години

33 И тази ли е чистоплътната

26

Той

преди 7 години

Защо само нечистоплътни политици като Фараж , тази Льо Пен , нашия Волен и т.н. са начело на евроскептицизма

25

Той

преди 7 години

Тази жена е първо с много нисък морал , после е нечестна към всички. Не бих могъл да ги разбера франсетат ако я изберат. После във Франция сигурно Революция ще трябва да има

24

Гадорян

преди 7 години

Франция е Африка вече

23

Анонимен

преди 7 години

Тази е една евтина политическа __урва, на такива паметници НЕ!

22

Той

преди 7 години

21 Защото ти самият си нищо за това и няма как да оцениш нещо

21

ГАДОРЯН

преди 7 години

На кака Марин паметник трябва да й издигнат паметник.