34

Анонимен

преди 7 години

И какво е бъдещето на ЕС, какво е нашето бъдеще ако да живеем в общество където третополовите и силикона са на почит е някакъв особен приоритет то ок. Значи сме на прав път.

33

юбералес

преди 7 години

Пред нас беше Прусия, с нас сега е Германия, след нас следва Европа(А. Хитлер - Нюрнберг 01.10. 1938г.)......................... Европа е обречена да е единна, друг е въпроса кой ще е в нея. Днес може да е Британия, утре Русия. А САЩ да го духат. Все ми е тая в какво вярват.

32

Анонимен

преди 7 години

До 45Много си прав. Простолюдието е сляпо. Няма кск да види ползите.Както ***,не вижда полза от образованието.

31

Той

преди 7 години

44 Смрад и погнусаКакво може да ти даде тзои евразийски съюзКорупция, липса на елементарни свободи , дрога , незачитане на закона .Ти луд ли си Ако отидеш там за нула време ще пропееш друга песен

30

Анонимен

преди 7 години

русофиль от ГерманияКогато ходя в Бг. прави ми впечатление ,че само некадърни българи имат негативно отношение към ЕС и желаят разпадането му ! Некадърници ,които нито имат пари да ходят на почивки в чужбина ,нито шанс да работят в богатите страни от ЕС ,такива българи които купуват на изплащане дори най-обикновена пералня или лаптоп ! Те мислят така - със или без ЕС аз съм си зле ,така че то-добре ЕС да се разпадне поне комшията да не може да ходи да работи в Германия ,че да съм спокоен !

29

Той

преди 7 години

Трябват Обща армия Общи силови структуриЕдинна външна политика на ЕСПрезидент - главнокомандващ пряко избиран от европейцитеКонституция разбира се Именно провалът на Конституцията спря развитието на ЕС не нещо друго

28

Анонимен

преди 7 години

Европа е страната на развитието цивилизажията нама закован питон в света без подписа на Европа

27

Анонимен

преди 7 години

Всеки с два грама мозък знае, че ЕС няма да го бъде.

26

Той

преди 7 години

Стига сте поствали глупости . Единственият път пред европейските държави е пътят на обединението . На вас ли да ви казвам че СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА. Европа е малък континент . Само Австралия е по-малка и е ЕДНА ДЪРЖАВА. С какво мислите да излезете насреща на надигаща се Африка , на близкоизточния тероризъм , на Русия , на Китай , че дори и на Америка САМО ОБЕДИНЕНИ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ КОНКУРЕНТИ

25

Анонимен

преди 7 години

Не само Тръмп вярва в разпадането на ЕС, въпроса е колко години ще изкара ЕС всяко начало има и край. Тъй като гледам края му май се вижда.

24

Анонимен

преди 7 години

До До Джурналист за "тълпи умни и красиви" имам прекрасна бухалка инкрустирана с габарчета и бодлива телл.

23

27

преди 7 години

Това и ще стане , няма друг път

22

Анонимен

преди 7 години

Ако излезем на протест като гърците или румънците ще додат купчина еврокомисари да ни се кланят до земята само вижте как ритат против всякакво разпадане на ЕС. Явно нещата навсякъде са забатачени повече отколкото си мислим.

21

Анонимен

преди 7 години

ЕС не е необходим на никой освен на нас или румънците може би. И какво е свършил Тръмп все още нищо, но последствията от политиката на Обама и либерализма всички ги виждаме. Всъщност израза е слон в магазин за стъкло.Ако имахме добри политици които да не разчитат на помощи, а да помислят за някакъв растеж и икономика можеше и да е другояче всичко.

20

До Джурналист

преди 7 години

Не знам за ЕС, но Румънците тази седмица показаха много добре защо дръпнаха пред нас. Излязоха като един, стотици хилядиЧе вие малко ли излизахте досега, гледам добре сте дръпнали. Излезте и сега, може и да дръпнете, ама кой ще ви финансира да дръпнете? Щото румънците има кой да ти финансира, ама вие как ше протестирата в студа коgато детето лежи болно. Впрочем направете и вие като румънците нещо напреко на Брюксел и ще видите как ще наизлязат тълпи умни и красиви и ще дръпнете.

19

Хм

преди 7 години

ЕС е като СССР-не може да бъде съборен отвън,а само отвътре.И май ще се окаже по подобни причини....Тая бюрократизация и налагане на всевъзможни и често излишни изисквания,потъпкване на националностите и прочее няма как да не избие отнякъде.Иначе ЕС е добра идея и има смисъл да съществува,ама ако се върне към предишното си състояние.Интересното е,че в ЕС бяха свикнали на директен американски диктат,а сега им казаха да се оправят сами!Направо си е шок.

18

vah

преди 7 години

Вярва или не, ако ЕС рухне това ще удари по престижа и на САЩ, като супер сила.

17

24

преди 7 години

Боже колко опростенческо е всичко при теб , щастливец

16

22

преди 7 години

Кой те спира да копаш злато или да станеш акционер в Дънди Прешънс Помниш ли държавните ЕРП-та каква трагедия бяха

15

Анонимен

преди 7 години

Г-н Тръмп слуша и изпълнява каквото му нареди г-н Путин, а именно: - визи за тъмните балкански субекти - постепенно закриване на недоносчето ЕС - Сорос и ко - на бунището на историятаТака, че свиквайте драги герберо-сорозоиди - това е новия световен ред!