17

Анонимен

преди 7 години

Гледал съм срещи на Барак Обама със студенти - изключително интересен, ерудиран и прям човек. Естествено, че е обигран оратор и внимава какво говори, но е чаровен и умее да контактува с хората. Същото мога да кажа и за Мишел Обама, която винаги се е държала естествено и без надувки - винаги усмихната и супер чаровна. Грозните ви коментари се дължат единствено на собствената ви незначимост и оттам - липсата на обективна преценка.

16

Анонимен

преди 7 години

Пусти хамериканци, *** много учена работа. Представете си разговор между гавазите:- Игъл 2, предай на Ренесанската, че Ренегата иска след вечеря да я проблемира по Босненски;- Негатив, Игъл 1, повтарям, не става, предай на Ренегата, че имаме ситуация Червен Октомври.

15

байхейс

преди 7 години

сорос пак е бутнал некой шекел за да извадят тези питекантропи пак на сцената

14

ПЕНЕ

преди 7 години

Защо ни занимавате с тези маймуни и техните секс пароли ...?! Сложете снимка на красивата Мелания - желателно е снимката дори да е актова !

13

Анонимен

преди 7 години

Че тия и секс ли правят?----Проблем имат. Босненски.

12

Анонимен

преди 7 години

КОД НЯМА ДА ИМА, ЩОТО НЯМА ДА ИМА ЛАСКИ !!! ТРЪМПА ЕДВА ЛИ МОЖЕ ВЕЧЕ ДА ИЗПЪЛНЯВА ТАЗИ ЗАДАЧА

11

Анонимен

преди 7 години

Бе за тия от снимката, паролата не беше ли " виси на клона и яде банани " ?

10

Анонимен

преди 7 години

Че тия и секс ли правят?

9

Анонимен

преди 7 години

Ама че и просташка статия с подзаглавие не се знае дали Сикрет Сървис Ше сменят паролата.Байно, който си недопревел статията, да се бе постарал поне да замениш шопинг, фърст, фешън с български думички, иначе звучиш, като някаква батка, която говори на ше и че и ако отиде в хотел няма да знае какво да прави с табелата"Не ме безпокойте" понеже не пише "Do not disturb", а пък той елементарния български не го говори.

8

натюр

преди 7 години

Абе аман от проблеми.

7

haha

преди 7 години

Оказва се, че съществува малък шопинг център под Белия дом, където се намира Ситуационният център, в който слиза президентът на САЩ при кризисни събития, заедно със своите съветници.Молът едва ли ще задоволи супер изисканите фешън вкусове на Мелания Тръмп, но за всеки случай в него работят денонощно цветарски щанд, дори и зъболекар._________________________________________________________________________Бай Тошо бил обгрижван ... хахахаххахахахахахахах

6

Логик

преди 7 години

Много полезна информация. Значи босненски проблем = секс. Да пожелаем на босненците значи проблеми колкото им душа иска.

5

Анонимен

преди 7 години

Педесет Нюанса Бяло:-):-):-) Fıfty Shades of Whıte:-):-):-)

4

ГАДОРЯН

преди 7 години

Ние в групичката си имахме къде по яки пароли. Ремонт на климатика, дундурунду, пиле на грил, включване от Останкино. Хаха. Що мастий както им вика бат Минку ни минаха през ръцете. Е не през ръцете баш де. Муахаха

3

Старшината

преди 7 години

Eeeeх, как ми липсват тия босненски проблеми...

2

Анонимен

преди 7 години

***, не июбухна,гръмна много здраво! Хахаххахааххаххаххахахххааааааахаааааааааааахаааааааахххххххахххахаххаха

1

Мелания и Тръмп

преди 7 години

Горката Мелания. Да прави босненски проблеми с оранжев дядко!