56

до 72

преди 7 години

Русофилите са антибългари. Само антибългарин може да иска да напускаме ЕС''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''аз съм русофил но не съм казал че искам да напускам ЕС , напротив , всичко беше добре замислено но големите държави в ЕС ни направиха единственно консуматори , не може тук една заплата да е 500 лв а в Германия 2 000 евро и да искат стандарт като тяхния

55

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТами кво чакаш бре, бягай бързо в банката, залагай панелката и тегли кредит в евро. После продай еврото за рубли и готов!! Ще направиш "удара" на живота си!! Ххахахахахаха! Ама само внимавай, ей!! Че..........с евро можеш да си купиш рубли на секундата/нищо, че ще те вземат за луд/ ама обратното е трудна работа:)))))))))) Ако искаш пробвай в някое чейндж бюро да си купиш евро с рубли! Ххахахахахах!

54

Банката

преди 7 години

До АТАКИСТАйде взимай, какво чакаш! Реално ще вземеш 9650 евро, а ще върнеш 17750 евро или повече.Вярваме във Вас! /ама си връзваме химикалката/ :)

53

Хех

преди 7 години

До Анонимен78Само ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН може да иска да напуснем робовладелеца ЕС!

52

АТАКИСТ

преди 7 години

Сега е момента да са взимат кредити в евро. До края на годината ще се срине, сега взимаш 10 000 евро при курс 1.95 - харчиш 20 бона, декември при курс 1 лв = 5 евро връщаш 4000лв . На хапарцумян лошо ше му стане

51

Анонимен

преди 7 години

Русофилите са антибългари. Само антибългарин може да иска да напускаме ЕС.

50

Анонимен

преди 7 години

Таа върна ли кредитите дето беше взела

49

Зозо

преди 7 години

До а1Хахахахаааааа, оправи ми настроението.

48

Зозо

преди 7 години

Ако го направят това, което е чиста фантазия, да очакват до 3 седмици немските панцери в Париж.Мокрия сън на популиста - напускане на ЕС, еврото, НАТО. И от чешмите потича мед и масло. Да ама не! Ще дочакат танковете и бомбите.Винаги се забавлявам да го прочета :)

47

Анонимен

преди 7 години

RAZPADNE LI SE EVROPA AKO DEPORTIRAT VSICHKI AFRIKANZI I AZIATZI I LATINO INDIANZI OT EVROPA TOGVA SHE PRIZNAIA CHE SA NAZIONALISTI A I NAI VAJNOTO KONFISKAZIA NA IMUSHESTVOTO NA SOROS I ROTSCHILDOVI I ZAPOVED ZA ARESTI NA ZIALTA MAFIA OT SASHITE

46

Руска дезинформация

преди 7 години

До До 55..... Русия никога не е започвала война в Европа...Финландия и Полша, Грузия и Украйна марсианците ли ги нападнаха бе русофилче?

45

Анонимен

преди 7 години

Падне ли ЕС жална ни майка. Ще си задържат лекарите и образованите, а ще ни върнат неграмотните и крадливи роми. Цените на имотите ще се сринат, както и икономиката ни на която най-големият външнжо търговски партньор е ЕС.

44

Анонимен

преди 7 години

"Първа чешко-руска банка"от която Льо Пен взе "кредит" е 1:1 с КТБ и е христоматиен пример как Путин си финансира протежетата с крадени пари. Схемата е проста: Създаваш една банка, събираш пари на вложителите, финансираш си "Петата колона" и после ....банката фалира. Руските *** са предоволно платени а вложителите духает супата.

43

До №55

преди 7 години

Нещо си се пообъркал Русия никога не е започвала война в Европа ,но пък е печела всичките в които са я въвлекли и точно тук ги стяга чепика разни драскачи като теб.

42

Анонимен

преди 7 години

За Франция става въпрос,нали?Не бе,щото франка на снимката е швейцарски......

41

Анонимен

преди 7 години

Тази няма ли да я изхвърлят най-после от Брюксел? Пълен нон сенс е да взимаш луди пари от Европарламента и да работиш за съсипването на ЕС!

40

а1

преди 7 години

Абе, до края на тази година ще стане ясно - ще има ли ЕС или не!

39

Анонимен

преди 7 години

Тая изрусена, ще спечели само ако намали ксенофобския си начин на дживот!

38

Анонимен

преди 7 години

"цъ. евро*аците са го прежалили. отдавна вече говорят само за минските споразумения където няма нито ред за Крим."оооо нещата се обръщат за едно лято...СССР се разпадна на сумати независими държави та в едно такова време с подходящия руски лидер, нищо чудно Крим да си стане пак украински и не само той! Да не отваряме темата за Русия и че реално е федерация...да не се пръкнат още 20тина независими държави?

37

jjjj

преди 7 години

Мдааа тая хептен изкукурига....Шьо Пенке еврото ти е най-малкия проблем....и връщането на франка няма да оправи работата.Проблема е в европейските бюрократи на които властта трябва да се намали...да се поотрежат правата на еврокомисията.Другия ви проблем са големия ви брой африканци мароканци алжирци и тн....така че това с еврото ги разправяй на френските баби....а ако продължаваш да дрънкаш глупости вместо да даваш разумни предложения ша духаш супата.