8

redneck

преди 7 години

Най-обичам като някой каже, че това е най-евтиното отопление- евтино от джоба му, ама не включва десетките хиляди на някой друг от същото това НЗОК за химиотерапия. Не е евтино, ако почнем да мислим като общество, а не всеки поединично.

7

Мнение

преди 7 години

В София основното замърсяване е с фини прахови частици. По време на лошият комунизъм парното беше достъпно за всички и нямаше хора които да се отказват от парно напротив всички искаха да имат. Поради тази причина в пъти се намалиха фините прахови частици които са основно заради използването на твърди горива за отопление.Разбира се и автомобилите които станаха много

6

T

преди 7 години

Нали изсякохте дърветата по булевардите, защо недоволствате сега, че въздухът бил мръсен. Миналата година изсякоха всичките тополи по Сливница. Сега е оголено и всички мръсотии от колите отиват във въздуха, защото няма кой да ги поеме. Какъв процент са алергичните към полените от тополите?! Заради някакви нищожни процентчета алергични, сега страдаме всички - мнозинството. Това ли е демокрацията?! 98% да страдат заради временното неудобство на 2%. Другак му викат май на подобен строй.

5

Анонимен

преди 7 години

Според мен и да беше останало във Варна, детето пак щеше да има същите проблеми. Май родителите трябва да се преселят някъде по планините на съвсем чист въздух и пак няма да има гаранция, че детето ще е добре.

4

Анонимен

преди 7 години

Е тия работи дето ги виждате около Благовест са развъдници на трилиони бактерии и микроорганизми.Те там си живеят,хранят се дрискат ,умират.Всичко това се инхалира от хората.Това причинява редица заболявания.Всеки лекар ще ви го каже.

3

???

преди 7 години

Не разбрах защо се бутат да живеят в София, след като детето им има проблем в София. Най-малкото, което могат да направят е да се преместят в някое от селата до София. Тяхната борба за здравето на детето им, защо трябва да включва огромни и може би фатални проблеми за детето. То какво е виновно, че родители му са такива? Няма ли социални служби и т.н.

2

Грую

преди 7 години

Аре пишете че българина бил беден и затова не трябва да се забраняват старите коли и горенето на дърва/въглища/гуми.

1

Анонимен

преди 7 години

Да се върнат във Варна, при морето, на спокойствие и с чист въздух :)