64

GOOGLE

преди 7 години

"части за BMW" "BMW проблем" и тнн :)))

63

Анонимен

преди 7 години

В Албания ,естествено Мерцедес......смешно ,трагично и некомпетентно......

62

ин друг

преди 7 години

Сигурно трябва да се разбира че са търсили" BMW+ проблеми".За друго не се сещам. Собствениците на тази марка и на ГОУФ са особен вид хора.Уча децата си ,когато видят насреща си такива коли веднага да спират и да бъдат нащрек докато колата отмине.

61

Психолог

преди 7 години

Погребалните агенции потриват доволно ръце.....иде мат'рял за закопаване

60

Анонимен

преди 7 години

Като изключим Bеларус и Румъния, всички останали държави в централна и източна Eвропа предпочитат BMW. Полша, 2 от Балтийските републики, Германия, Норвегия, Великобритания, Белгия, Холандия, Люксембург, Австрия, Швейцария, Унгария, всичко от бивша Югославия, Малта, Кипър, Португалия и т.н., всички са за BMW.

59

Анонимен

преди 7 години

В България собствениците на БМВ са с особен статут - свръхчовеци и богоизбрани! Те са от друга планета, за тях правила и закони няма, нито ограничения. Колкото повече нарушения и катастрофи направят или предизвикат, толкова по- безсмъртни стават. Колкото по- старо и ръждясало е БМВ - то, толкоз по - голям е статута на водача му. А видиш ли тунинговано БМВ 316, спри прекръсти се и се помили за живота си!

58

Дани

преди 7 години

Само съм се возил на БМВ, собственост на руското ФСБ. Седмица май. Но имам двама-трима приятели с тази марка- по скромни петици. Постоянно са по сервизите и много се оплакват от електрониката.

57

Анонимен

преди 7 години

Тоя пък с това Ауди 2.2, като си мисли, че на някой му дреме, че е по-бърз от някаво БМВ... нямам думи. Карай си колата и недей да занимаваш хората с комплексите си. Иначе по бъс лентата караме всички независмо с каква кола. Просто като мине с-класата почваме да псуваме въпреки, че сме зад него, на същата бъс лента... :)

56

Анонимен

преди 7 години

Бе и аз търся в нета Меган Фох ама едва ли ще я вземам.

55

Анонимен

преди 7 години

Турция - Рено? Пълни глупости!

54

Анонимен

преди 7 години

MECEDES BMW TOVA SA MARKI KOITO POLZVAHA MUTRITE NA VREMETO I ROMITE OT ISTOCHNIAT BLOK ZA ROMA UMIRA ZA MERSEDES I BMW MOJE DA E MNOGO STARAAMA TAKAVA DA E MERSEDES I BMW IMA SAMO DVE DOBRI MARKI UNIMOG I ZETROS PRI MESEDESA DRUGOTO E SHROT

53

vse edno

преди 7 години

До до 330 от 2.2Т: толкова сте жалки....нищожни.....

52

Търговец

преди 7 години

Обожавам ги тия Бмв-та... Продавам части... Те са като айфонЯ - по-малко работа върши от другите, но струва двойно по-скъпо и носи огромна печалба на нас търговците за сметка на заблудените фенчета! Така, че купувай народе, you make my day, винаги сте добре дошли в магазина ми(продавам с поне 200% надценка частите и никой не се оплаква) Бъдете все така "гъ(*)ари" за пред другите - хранете ни нас търговците ;)

51

ножкъта

преди 7 години

ни мой така бе уейййй,жа ти вкаръм идин в сурата.....а праиш ли ми съъъ..??

50

Kiko BMW M6

преди 7 години

Мноу сти отфорени тука ама на вънка гледати в зимята

49

H

преди 7 години

СПЕШНО ЗВЪНЕТЕ НА 112 И (СЕЩАТЕ СЕ ЗА ЖЕНА КАК ЩЕ СТАНЕ) КАЗВАЙТЕ,: "НЕ СЪМ ПСИХИЧНО БОЛЕН, МОЖЕ НЯКОЙ МОЙ ДВОЙНИК ДА Е ЛУД, А ДА СА ВПИСАЛИ МЕН КАТО ТАКЪВ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПРЕТЪРПЯЛ КОЗМЕТИЧНИ ПРОМЕНИ,ЗА ДА ПРИЛИЧА НА МЕН!" НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА БЛИЗКИТЕ СИ ТАКА БЪРЗО,ЗАЩОТО МОЖЕ ДА НЕ СА ТЕ ИЛИ ВЕЧЕ ДА НЕ СА ТЕ, А ЗОМБИТА-ДВОЙНИЦИ,КОИТО ВИ МИСЛЯТ ЛОШОТО,СИГУРНО ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ Е ПОДМЕНЕНА И МНОГО ОТ ПОЛИЦИЯТА! АКО НЕ СЕ ОБАДИТЕ, ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧАТ МНОГО,МНОГО ЛОШИ НЕЩА!

48

Анонимен

преди 7 години

BMW-тата са съвременните Москвичи.

47

бла,бла

преди 7 години

Имам бмв, старо, без блокажи и всякакви новости, един път не съм закъсал през зимата. Проблемът май е в хората, не в колите. Като има тотални ***, и с хюндай ще закъсат, и с полско фиатче ще ръчкат до ламарината и т.н.

46

Анонимен

преди 7 години

На гол тумбак -чифте пищови Характерно за балканеца Комплексарска жалка история

45

Анонимен

преди 7 години

До 330Вземи се поспри малко, чудо голямо като имаш БМВ, смешно-жалък си.