8

Антилиберал(нямам R)

преди 7 години

Има ли една читава статистика да се види колко дефакто са безработни, колко "икономически неактивни" както каза колегата, колко са заети по "социални програми"- тоест коефициент на полезно действие нула, колко са бюджетните - администрация, полиция, армия, учители, пожарникари и т.н. и колко остават реално работещите, които хранят всички останали. То е ясно че държавата се изхранва от ДДС, но все пак да се види плуваме ли или потъваме?

7

socialen

преди 7 години

Пълна трагедия! След като отчитаната статистически безработица едва сега, 7 години по-късно, е достигнала нивото на 2009 година, то реалната безработица е близо 45%. Катастрофа! Ето защо Борисов не може да изкара и един мандат.

6

смЕх

преди 7 години

Младите и можещите изтекоха през терминал-2 ,а тук останахме основно дъртаците , работещите бедни и едни дето разчитат предимно на размножаването как да има безработица ха-ха.

5

Анонимен

преди 7 години

От както герб управлява тоест. Мерси другари.

4

Анонимен

преди 7 години

Много ясно, че все по-ниски нива на безработица ще се отчитат - то хора в работоспособна възраст не останаха. Не гледайте София. Освен нея и малко Пловдив, Бургас и Варна, друго не остана...

3

Анонимен

преди 7 години

Безработицата намалява колкото и престъпността.

2

Анонимен

преди 7 години

ДА ЗАЩОТО РОДИТЕЛИТЕ ИМ РАБОТЯТ

1

Анонимен

преди 7 години

За сравнение, при Станишев, безработицата беше 5,6%, тоест само който го мързеше да работи, нямаше работа.