125

Минаващ

преди 7 години

Тези от снимката приличат на заговорници сврели се в дупка. Там им е мястото, дано не излязат никога от дупката.

124

se

преди 7 години

Стига му толкова на Борисов във властта,Да спечели два пъти и два пъти се отказа.Предаде избирателите си.Трябват нови лица.Едно е ясно трябва да управлява такова правителство каквото е на власт в Европа .Ясно е ,че ще бъде дясно център.Лявото у нас е фалшиво и все по малко хора вярват в обещанията на уж левите.За да има европейски пари трябва да бъде дясно управление колкото и да е нелогично за бедният ни народ.

123

Анонимен

преди 7 години

Банкянския мафиот няма да откаже лесно от лапачката. Все пак за два мандата 16 млрд не са малко. Не броим 43-те млрд заеми които изтегли. Тях ще ги връщат едни други - глупави.

122

Бойко не Борисов

преди 7 години

Лично за мене показаните на снимките лица и изброените в статията такива представляват ,,организирана престъпна група,,. Редно е някой органи да се самосезират и от политически субекти горепосочените да се превърнат в обекти на правораздавателната система на РБ.

121

Бойко не Борисов

преди 7 години

Мила Камелия, правилно е да напишеш - ,, БИВШИЯ премиер събра БИВШИТЕ министри и БИВШИТЕ депутати,, . Дано да са БИВШИ много дълго време.

120

Анонимен

преди 7 години

Боко 2 пъти мина с оставки ..но трети няма да има,хората не са глупави с тия игрички,всички партии са един дол дренки,вече 27 г. едно и също и едни и същи,а пък слави взе да плаши куче с кокъл,ще протестира,ами тия толкова са нахални че нищо не им пука ,с песни и писма не става с тия корумпирани овци

119

Кърджалиец

преди 7 години

Ако цвета Караянчева е там,застреляй я!Ще кръстим града Бойковград!

118

tttt

преди 7 години

До кога Господи, имай милост, до кога ? народе вземи се в ръце, да изхвърлим най-после крадливата ***.

117

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 132 на мен ми е достатъчно да прочета медиите на Пеевски като Блиц и Пик и да разбера кой е най-читав и от кого ги е най-много страх политическите мафиоти. Най-достойните са най-оплюваните и това ми е достатъчно само да ме насочи и да чета ,да чета......

116

Куха лейка

преди 7 години

До132: най големите измамници се включиха в битка за властта... иначе отиват в затвора.!!!

115

БЬЛГАРИН

преди 7 години

ГОТВЕТЕ СЕ ЗА----ЗАТВОРА ГЕРБ ВСП ДПС РБ

114

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 130А тоз Христо Иванов какъв е, проучвал ли сте го :-)))?

113

Куха лейка

преди 7 години

Вървим ли? Към нещо добро според Вас???

112

Анонимен

преди 7 години

Хора оставете ги тия седенки на крадците -комунисти! защото и Герб и БСП и ДПС са едно и също нещо и когато ги чуете да спорят и да си съскат то е затова кой е откраднал по-вече. Зарежете ги ! Прочетете доклада на Христо Иванов при основаването на партията "ДА БЪЛГАРИЯ ! " и помислете дали точно такава партия не ни е нужна за да ги натикаме всички не наяли се политици там където им е мястото ! Трябва да разбием триото Цацаров,Борисов,Пеевски !

111

Анонимен

преди 7 години

akolko naglost i alchnost za vlast tia i 1 stinka ne davat za balgarskiat narod samo lichni iteresi

110

баба Кута от Редута

преди 7 години

Фискултурникът със седемте апартемента от тъста му да инсталира Костинбродската печатница и да и смаже тракалетата,за да не скърцат,щото става опасно.Успехът е гарантиран.

109

БАБА КУНА

преди 7 години

ГРОБАРСКАТА МАФИЯ СЕ АКТИВИЗИРА.

108

Анонимен

преди 7 години

Тоест следващия наивник, ще изгори на кладата подкладена от съчките които сега събра с кредитите Борисов. Но Борисов ще излезе сух. Освен ако не вземе за трети път власта и се самозапали на собствено ръчно построената си клада. Ще е грандиозен пожар, вервайте ми ;-). Но преди това ще стане друго. Стига ви за днес :-).

107

Анонимен

преди 7 години

В компанията на крадците на България липсват само Доган и Корнелия с тяхните партии. Тогава картинката е пълна !

106

Анонимен

преди 7 години

Ами провери къде е учил Гечев, преди да стане вице на Виденов ;-)."Гечев специализира икономика в Илинойския щатски универисет (1987 1988), Университета Теймс Вели (1993) и Аризонския университет (1993)."Кредита, е ли инфлация(помпане) и следва ли да се смята, че Борисов сега с жзетите от него кредити постави основите на поредна фаза на бъдещата инфлация ;-))).