13

Анонимен

преди 7 години

До До 6тук коментарите за правопис ли са или за това което е факт в България и когато нямаш доводи в своя защита започваш да намираш кусури.....ако БЪЛГАРИЯ беше управлявана от хора умни нямаше да сме на този хал и да сме чели само Винету......

12

Анонимен

преди 7 години

Яким Вълев Донев-Яки......(Дами канят)Оуч.......!

11

Анонимен

преди 7 години

До До 6А ТИ ДА НЕ СИ гОРАНОВ ? ЩОТО ТОЗИ НЕ МУ СТИГАТ МИЛИОНИТЕ ЗА ПАЛАТА МУ И ПЕНСИОНЕРИТЕ МУ ВИНОВНИ...ТОЧНО КАТО бОРИСОВ . И СЕГА *** НАПИШИ КОЕ СЕ ПИШЕ С ГЛАВНА БУКВА И КОЕ С МАЛКА А АЗ ЩЕ ТИ КАЖА ЧЕ С ГЛАВНА БУКВА СЕ ПИШЕ БЪЛГАРИЯ ,А НЕ ИМЕТО НА НЯКОЙ АЛЧЕН И ДОЛЕН ПОЛИТИК !

10

Анонимен

преди 7 години

От индивид който се казва Гълъб умни неща не чакайте.Колко трябва да са прости родителите ти за да те кръстят така??МНОГО!А какво ще излезе от глупави родители??***!

9

Врачанин

преди 7 години

А такааа, ква стана тя ? Нека сега пенсионерите да гласуват за БСП.

8

До 6

преди 7 години

Абе ти напиши още веднъж осигОровки и после обяснявай кой е неук. Ка.лъф. Младите са бъдещето, не може все за пенсионерите да се мисли.

7

Стига сте плюли

преди 7 години

Май започва да ми харесва този начин на управление, хора назначени от призидента избран от народа, той е гласът на народа. Аз съм за президентска рерублика, ве ставаш, вън от чадъра, ставаш, оснаваш и работиш за налода.

6

Анонимен

преди 7 години

До 123Леле колко си *** !тези хора не чакат на вас неуките и прости хора. Пенсионерите в момента са хора ,които са с по 40 и нагоре годишен стаж ,които са си плащали като попове осигоровките,защото при соца нямаше ако искаш се осигоряваш ,или пък се осигоряваш на един доход а получаваш друг. На тези хора им откраднаха пенсионните осигоровки точно комунистите и тези които сега продължават да крадат и нямат насита и те нямат вина ,че да бъдат наказвани заради алчни политици и бизнесмени.

5

123

преди 7 години

Най-накрая някой да помисли за младите, а не за тия пенсии, налапали се през комунизма и свикнали, че всеки им е длъжен. 90 %*** като ***, всеки ден мятат пари през балконите, ама на избори първа пушка за ***.

4

Анонимен

преди 7 години

В северозападнала българия Отказват да работят заради помощите.По 5 извънбрачни деца на "самотни майки" и безработни им носят много повече пари отколкото ако работят.Първо да се премахне дискриминационното подпомагане на ромските майки, при което за едно ромче държавата плаща 5 пъти повече отколкото за езно българче. Това съм го изпитала на собствен гръб.Верно, че ромът е по-скъп от чистата вода, но каква полза имаме от население, което се издържа от половите си органи?

3

Анонимен

преди 7 години

И за младите ще направят точно толкова колкото и за пенсионерите. България изостава до голяма степен дори от Румъния по минимална работна заплата и минимална пенсия. Просто тук политици и бизнесмени са яростни убийци на народа си !Те нямат наяждане как да остане за обикновените българи. Нали чувате за какви милиони се купуват жилища из София ,дали един обикновен българин с висше образование ,трудолюбив но без протекции от политици и роднини би могъл за един човешки живот да спести дори 100000 лв

2

в прав текст

преди 7 години

Както винаги тотално сбъркани приоритети. Донев, подай си оставката. Ти си пълна нула!

1

Анонимен

преди 7 години

ГЕНОЦИДЪТ НАД ПЕНСИОНЕРИТЕ В БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА.АЗ НЕ СЛУЧАЙНО КАЗВАМ ,ЧЕ БСП И ГЕРБ И ДПС СА ЕДНО И СЪЩО !