37

Австрий

преди 7 години

До 40 .Вярно

36

АрнолдШварценЕгър

преди 7 години

Проява на най-висша наивност е да се мисли, че западно европейците някога ще започнат да ни приемат за пълноценни човешки създания и част от тяхното цивилизационно пространство, това няма да се случи и след свършека на света. Иначе, това , че на щатите им е било удобно да управляват възможно по-голяма част от Европа от един команден пулт (т.е. ЕС и командно-административните му органи) е въпрос на съвсем отделен дебат.

35

оня с магаре

преди 7 години

До ОняСКоня------------------бя то Шорош дето ги финансираше неколко милиона да се местят към европа не е добрия самарянин имат си неква техна игра и тука има неква врътка и тоз матриял им трябва за нещонищо чудно утре да кажат на Мукембе - честито от днес си германски гражданин ей ти картечница бегай на изток и защитавай родината

34

До Австрий

преди 7 години

Австрий, Била отдавна не е австрийска, а Кауфланд никога не е била австрийска!!!!! Била отдавна вече е продадена на немската Реве!!! Минималната заплата не е 1500 евро , това е лъжа и измама на журналистите писарушки! Ако случайно я направят минимална, то това ще е бруто!!! А, от това бруто ще вземат около 1000 евро чисто!!!! С тези пари не могат само наема да си платят!! Стига сравнявахте доходите тук и в България, като не сте наясно!!!!

33

Не разбрах,

преди 7 години

България член ли е на ЕС или някаква подчинена колония, населена с ***, който има само правото да избира дали да стане на пържоли или наденица. Оня генералисимус от пожарната да се яви по медиите и даде обяснение, за чий се прегръща с Юнкер и лиже Меркел!

32

Един мъж

преди 7 години

Фашисти

31

Далай Лама

преди 7 години

Всичко започна от Гърция .На европейците им писна да плащат стотици милярди на мързеливите бохеми содомисти део се мислят за древни гърци.След това и африканците и арабеските налазиха-проблем ,всеки говори за оделяне от ЕС .Путин и руснаците одържаха на санкциите и печелят убедително хибридната война.Наивни и нискообразовани фенове помагат без пари за разпада.С коментари и споделяния на заглавия от типа на "ЕС забранява православиети " и т.н.т....

30

Австрий

преди 7 години

Австрийците са собственици на веригите Била и Кауфланд ,Минималните заплати в Австрия е 1500 евро в БГ работниците в тези компании получават чисто 395 лв. без извънредни .

29

Анонимен

преди 7 години

ДО 32 МНЕНИЕТО МИ Е. Австрия енад 50% от източна Европа. И от много години е щаба и на комунизма и фашизма. Старите от БКП си държеха парите в Австрия и станаха БСП. Същото и ЧСКП..ТОВА С РАБОТАТА Е СИГУРНО НОВ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ. АВСТРИЯ НЕ Е ВОДЕЩА В ЕВРОПА ИКОНОМИКА. И ВСЕКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ХОД И НОСИ ПАРИ от Европа.Това е работа на Германия. ТЯ Е СИЛАТА В АВСТРИЯ.

28

Анонимен

преди 7 години

Връщане назад няма.В Австрия има закони,които важат за всички.И всеки на каквото си постели.Вярно,че и те си имат националисти,но страшно няма.

27

Партиен член

преди 7 години

Може Българите да са всякакви но няма да се гъмят в името на алах и някакви си девственици.

26

ОняСКоня

преди 7 години

Това не е за 1ви път. Някой има ли обяснение защо цела африка може да влезне спокойно на запад а източноевропейците са опасни за трудовия им пазар, социалната система и т.н.?Има няколко теории - едната е, че искат покрайнините на европа да не се оголват и ако стане война някой да поеме удара и да има кой да се бие. Другата теория е че набират тарамбуки и *** за бъдеща наета армия за война срещу Русия. Май бежанците не знаят какво им готвят.

25

Анонимен

преди 7 години

Европа агонизира,превърна се на сиропиталище

24

Анонимен

преди 7 години

А сега контрамярка - EVN вън!

23

Анонимен

преди 7 години

До 27Двете неща са много различни и ако не го разбираш няма смисъл да водим тази дискусия.

22

Пустиняк

преди 7 години

До 26Йьееебаннньеее

21

Анонимен

преди 7 години

До 22 Българина му трябвало 500 г. за да се отъри от ориентлския си манталитет. - Мигрантите от Азия да не би да имат изтънчени *** обноски та ги приемат с отворени обятия.

20

Анонимен

преди 7 години

Махаме се от ЕС правим Балкански съюз и яко ракия и сръбска чалга.

19

don

преди 7 години

Пак се почнаМюсюлманите са доре дошлиа ние източно европейците които сме в евро къюза пак сме подложени на геноцидслед промените западняците ни разбиха цялата икономика превърнаха ни в бели робии сега пак се започва да си живеят с тарамбуките да ги ухажват .Целта е мюсюлманите да заведеят Европаевропейският съюз вече е тотално пред разпадТези ограничения противоречат на ЕС но Брюксел пак ще си затворят очите.В белгия има повече тарамбуки от колкото белгийци и асвстрия е на път да стане

18

Анонимен

преди 7 години

Значи може да плащаме вноски за ЕС, а като дойде дума да работим там се опъват. Ми да си стоят в разпадащото се ЕС, в скоро време още страни ще го напуснат този потъващ демагогски кораб. Да си стоят с мюслитата, а нас да ни пъдят. Да видим докъде ще го докарат тогава!