115

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 161 ...изтеглени, изтеглени и даже ги обслужват с лихви ....и ги опляскаха , продухаха ги ,тю-тююю.. Външният ни дълг вече е 35 милиарда ....тю....тююю...ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ.

114

Диди

преди 7 години

Който може ще може и при комунистите.Да му мислят тези които чакат комунистите да им бутнат сус-пай.Нали знаете? Големите мечти пораждат големи разочарования.Януари 1997 - Януари 2017

113

Анонимен

преди 7 години

До Аргончик ГЕРБ6 БКП! Тиквата - комунист,Цецка -комунист - Цецо -комунист и ДС - Кр. Велчев - комунист -Главчев -комунист -Чех.ъла- комунист -Атанасова - комунстка млада - синове на ЦК - Окр К на БКП-комунисти -внуци на комунисти - мутри - снахи и баджанаци . Не ти ли увря главата да го знаеш . Това са мошенници. Колко пъти трябва да те лъжат ,за да го разбереш . Морее жено Врачанска ,знаеш че са *** ,знае ама се правиш на пън.Или си природно тъкъв?Надали ?Правиш се на ,,жена врачанка,,

112

предвидлив

преди 7 години

Извода е един. Превръщам бевчетата в долари и след пет години ги обменям по текущия курс. Балъците със сметки в БГЛ ще платят масрафа на нео Виденовистите.

111

Анонимен

преди 7 години

До 345За твое сведение , собствениците на Фрок нюз и Афера са доносници на ДС . Ако това не ти говори нищо, просто няма как да те ограмотявам . Интересно къде го четоха този доклад на ЦРУ , сигурно на Позитано 20 са абонирани. Колко сте смешни и *** .

110

БАБА КУНА

преди 7 години

СТАНЕ ЛИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НОРМАЛНА БОКО ВЛИЗА В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С ЦВЪКИ И ГЕРБАВАТА ВЪРХУШКА И ТОГАВА РЕЙТИНГА МУ ЩЕ СТАНЕ ОТРИЦАТЕЛЕН. РАЗБИРА СЕ ИМА ОПАСНОСТ ДА ИЗБЯГА ПРИ БРАТЯ ГАЛЕВИ И ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ГО СЛЕДЯТ ОТБЛИЗО.

109

АНОНИМЕН

преди 7 години

Какво трупа Нинова килограми ,или пачки ?

108

345

преди 7 години

Ако това, което пише "Афера" и Фрогнюз" на база доклад на ЦРУ за действията на др. Борисов и Делян Пеевски за фалита на КТБ и нейното разграбване, това е политическа бомба. ББ трябва да бъде заличен от политическата сцена и вкаран до живот в затвора. Никакви рейтинги, кумувания по сватби, а раиран костюм. Този наглец, лъжец и манипулатор най после трябва да намери своето топло място и народа тотално да го забрави. Самовлюбен *** човек добрал се до властта с помощта на пари, медии и външни сили

107

Анонимен

преди 7 години

Oбединение на вси4ки десни партии ! На 4ервените кхмери власт не треба да се дава .

106

Doni

преди 7 години

Какъв е тоя КАЛЪП? Колко са корумпирани много или много малко???

105

Тя изобщо не яде,бе.

преди 7 години

Бил й много голем диференциала ....затова , дава всичко на бедните!До изборите --Дъртофелия Нинова , щела да стане Клаудия Шифър!НАЛИ Е КОМУНИСТ,БЕ.........КОЛКО МУ Е.... ??!!!!

104

9689

преди 7 години

Тиквоидите доограбиха и още грабят от всички нас и първата стъпка трябва да е -пълното им отстраняване.

103

г-н Фичев

преди 7 години

Г-жа Нинова наистина е светица. Тя помага с парични средства и дрехи на бедните и преживява с 4 хляба на месец и малко шарена сол. Нинова министър председател!

102

Анонимен

преди 7 години

Първи опит-провал и оставка.Втори опит-също.Няма трети дубъл за наглеца от банкя!

101

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕ тя Нинова пращи от акъл .

100

Анонимен

преди 7 години

Тиквения дирник не можа да изкара докрай и двата си мандата.Не става само с простотия , арогантност и яко крадене.Нужен е ум, най-вече.

99

Анонимен

преди 7 години

Самия факт, че Нинова се бута да става Премиер е срамно за всички Българи , включително и за привържениците на БСП . Човек , който почна от Мултигруп и премина през всички партии от СДС само за да краде пари . Отврат .

98

Как Сийка

преди 7 години

Да-а-а-а! Корнелия трупа и то по много...ЛЪЖИ! Абе,хора,не се заблуждавайте - тяхната партия и тяхната черга за друго не ги бива - само да лъжат и обещават! Няма друга пар тия в България,която толкова много години да е обещавала лъжи като нейната! Щом иска те-повярвайте й !

97

!

преди 7 години

"Галъп"--пак дрънкат глупости!

96

анонимен

преди 7 години

глупости