12

Анонимен

преди 7 години

и тази е шила скъсани чорапи...........и доживяла в измъчване от вина цели 106 години! без угризения сигурно щеше да стигне 601.

11

Анонимен

преди 7 години

След падането на комунизма, Полша намали жертвите от техните лагери с 2 милиона и половина, защото просто физически е невъзможно за три месеца да изгориш 4 милиона човека, без следа да оставиш. Но Натаняху продължава да повтаря 6 милиона....и повечето хора као ги питаш ще ти кажат 6 милиона.

10

Анонимен

преди 7 години

иситнска арийка106 години

9

Пуйката

преди 7 години

Интересно как преди края на WWII никой не е признавал и не е позволявал на ИЗРАЕЛ да си направи фалшивата държава насила на палестинска територия а благодарение на ХОЛОКОСТА и как всички опяват горките еврейчета и ето ти ХОП след сумати убийства на невинни палестинци държавата ИЗРАЕЛ вече призната от "големите" риби където еврей управляват и банки и всичко ! ХОЛОКОСТ не е имало или поне не е това което "историци" го описват с газови камери и други такива измислици и 6 милиона загинали .

8

Анонимен

преди 7 години

Апропо от Англия може да се купи литература и да се прочете. Поне да се сравнят мнения.

7

до 5

преди 7 години

То си е доказано, че е хиперболизирана цялата история. Има жертви има и скелети заради тиф- точно така изглеждат жертвите и англичаните признават, че става въпрос за епидемии, а не за системно недохранване. После градят комини и пещи и т.н. Научно изследване на фактите е забранено, осопрването им води до затвор..нещо като инквизицията и вярата в Бог. ха си се усъмнил, ха си на кладата. А модерната клада те гори бавно и по-мъчително от средновековната.

6

Куха лейка

преди 7 години

Йозеф... малко евреин бил тоя немец.

5

ivan

преди 7 години

Нищо не се случвало...Никой не е чул...

4

До 4

преди 7 години

Много просто - може би е нямало Холокост??? Може би са го измислили малко по-късно.

3

Анонимен

преди 7 години

Много ясно, че не е знаела. Как ще знаеш за нещо дето го е нямало. после много хора като нея са научили и продължават да учат и да чувстват същата тази вина , за която и тя говори... комплексът на съвременна Германия...

2

юбералес

преди 7 години

Измъчвала се от чувство на вина. Явно този тип мъки действат удължаващо на живота.

1

Анонимен

преди 7 години

Еми не е знаела, защото го измислиха по-късно, като трябваше да строят израел