25

марин

преди 7 години

Браво на "Зелените" , а каролев ни е ясен , ако може всичко да се съсипе като Черноморието , но да валят пачки в ждоба !

24

Зелен Праз

преди 7 години

Ние, еколозите от "За да не останат хора в България (а само еколози)", ще проведем мълчалив протест, щото така ни е кеф. Днес по изключение, понеже сме в града и ще снимат и показват, няма да си пушиме тревата, а ще я дъвчеме. Ще пиеме мента с мастика, но в бутилки от зелен чай.

23

Гандалф

преди 7 години

Четейки коментарите,разбирам че България си заслужава населението,което я обитава. С толкова първосигнални реакции и с толкова примитивно мислене тези земи ще се превърнат в отровена Сахара .През всички отминали векове прогледналите са били нищожна част от заблудените,оскотели човешки същества. Горко на тази земя!

22

Далак Лапа

преди 7 години

И зелените рекетьори семейства хранят. Семейства от цели комуни неработещи хрантутници.

21

Петър

преди 7 години

е, много ясно, че само интереса си гледат, не им пука за нищо, освен да си пълнят гушите. и им е много кеф като лъжат хората, а те им се връзват на тъпотиите.

20

Генетик

преди 7 години

Продават нашите плажове и нашето море а вие се джафкате един друг срамота....

19

анонимен

преди 7 години

защо не протестират срещу застрояването в комплексите в софия нямаме вьздухи светлина

18

Далай Лама

преди 7 години

Ще се правят къщи за руските имигранти,че не се стои в Раша .Внука на Достоевски нали каза ,че ще ни изкупят.Има и араби и израелци на опашката,а българите да мият чинии и да вадят ряпа за минимална надница...в нормалните страни

17

Еколога

преди 7 години

Който не си плаща, ще получи протест! Трябва да се знае от всеки! Основно в планините и по девствените плажове, имаме право да ходиме първо и основно ние! Отделно искаме удобрение на проектите ни за няколко милиона евра, а именно "Пътя на мравката по пътечката", "Полета на птичката в небето", "Показалият се лалугер от дупката", "Преброяване на делфините в морето" и още няколко подобни. И внимавайте, как ще ми харесате коментара, че ще протестирам!

16

Бошнаков

преди 7 години

"Сечи, взривявай, бетонирай,туристите имат нужда от бетон и коли за да си починат я виж Дубай от пустинята бетонен рай направиха."-Миасленето на Каролевоподобните змииА ние в БГ от рай бетонна пустиня-алчност и злоба ще погуби човека....-екологоподобни ,хипари ...

15

Дан

преди 7 години

Само като прочета НПО "зелени ***" и ми се доповръща

14

На острото обратното

преди 7 години

Скоро човечеството ще осъзнае че парите не стават за ядене и пиене,много скоро...

13

Бай Бизнесмен

преди 7 години

По конституция българина има право на чиста природа и здравословна околна среда.Но 2-3 лица грабят и разрушават общонародните блага -хора без морал и чест.

12

Картела

преди 7 години

Първо ще ви тровим после ще ви лекуваме,ако имате пари обаче.Скоро и въздух няма да ви оставим...

11

Анонимен

преди 7 години

8, Лалугеров....ъъъ, пардон Каролев, не се хвали и самоизтъквай. Остави другите да определят какъв си.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10Екология е науката за околната среда и във всички езици има разграничаване: Ecology - Environment. На активистите им казват просто Зелените, а на специалистите по околна среда Environmentalists. T.нар. у нас еколози, нямат нищо общо с науката за околната среда, с малки изключения, които не стърчат по кръстовищата.

9

Анонимен

преди 7 години

до 14Прав си, но когато излизат вечер са в ликра и пайети!

8

Хахаха

преди 7 години

Щом каролев прикзва всичко е ясно...тоя и на снимка да е пак лъже...а някой като тръгне да го оборва с факти, владко с мозъчето гладко, почва да кряка всякакви глупости, само и само събеседникът му да не може да се изкаже...ама на това ги учат в академията, питайте нинова, цачева, манолова, бареков, янев и тн клакьори дето не слизат от екрана

7

Анонимен

преди 7 години

Колко ви платиха, зеленчуци? Защо не протестирате пред общината за мръсния въздух?Защо не протестирате за големите загуби на вода, които плащаме благодарение на промените в Закона за водите? Защо не протестирате срещу лошата поддръжка на язовирите, речните корита, вследствие на което загиват хора? Още да питам ли КОЙ и за какво ви плати? Да броите патките?

6

Активист на БКП

преди 7 години

Зелените рекетьори в акция...