24

Аз съм БЪЛГАРИН

преди 7 години

Никой не се попита защо персонала е натиснал паник-бутона?Но уж битите станаха медийни звезди.Работещите нямат права,само наркоманите,наркопласьорите и шведите.Докога?

23

Анонимен

преди 7 години

Охранители убиха в МОЛ психично болен човек.Убиха младо момче пред дискотека.Правомощията ,които сами си дадоха се изродиха в страховити права-да измъчват где,когото им скимне

22

Побеснял

преди 7 години

Аз пък не виждам тук никъде клип.

21

Наркоманска младеж

преди 7 години

Да му стопат хероинаджийските черва на тоа...Не виждате ли че откакто захладне и станаха студени температури наркоматите скитат като клошари..Са нема и къде да пият бири в парка...Студено им е..

20

Анонимен

преди 7 години

Тия момчета само са били полегнали на масите и са спели, така съобщиха по телевизиите.Е, хубаво да ги изведеш, ама що трябва да ги бият и душат.Тия момченца - охранителите, са много злобни създания. Веднага ги обхваща агресия и само чакат такъв момент да почнат да тормозят някой човек. Полицаите като са дошли, само са одобрили действията на охранителите, предполагам.

19

Кака

преди 7 години

Докога тези охранители ще си позволяват саморазправа? Няма ли закони за тях. Изобщо не вярвам младежите да са виновни. Тези просто си набелязват някой да го малтретират. Горкото момче!

18

Охранителят-София

преди 7 години

Ако някой няма какво да каже и се хване за правописа ми - по късно ще се науча да пиша Ха ха :)

17

Анонимен

преди 7 години

Сценката е ясна. Надрусани селянжъри започнали да се правят на интересни щото си мислят че са на село на мегданя и служителките в заведението са натиснали паник бутона като след 5 минути са дошли охранителите. Натрошила са им канчетата на селянжърчетата и в същото време мнооого наблюдателни гражданоселски са звъннали на 112 при което са дошли полицаите и линейките. И са установили неадекватни селянжъри които са се правели на отворени отзад! И с тава ни занимават селянжърските медии!

16

xaxa

преди 7 години

Първо взели да се правят на интересни пред работещите в заведението, а после видиш ли заради някакакъв анонимен донос ще изкарат виновни охранителите, че са си свършили работата

15

Охранителят-София

преди 7 години

Все охранителят и полицаят виновни в подобни случай!!! Народът изтрещя нещо! Тук не става въпрос кой е по по най! Тук става въпрос,че някой неадекватен ***, че дори и мутра да е, дори и министър да е разваля спокойствието на нас хората и за това е хубаво ,че има кой да се погрижи,без да ви натоварва вас с това,та спокийно в случая да си похапнете! Ви сте нетолерантни и неблагидарни!

14

Анонимен

преди 7 години

Не вярвайте на медиите. В стремежа си да привлекат повече "публика" забравят обективизма и търсят само сензация с цел повече читатели, зрители...

13

Обективно

преди 7 години

реагирахме типично по нашенски. С тези лъженовини на сайтове скоро ще стане голям проблем. Никой няма да вярва на нищо. В търсене на сензация всички медии деградираха тотално. И ние заедно с тях.

12

Анонимен

преди 7 години

Еййй... до сега бяха полицаи и ги плюхте, сега охранители и - бравоо!!! Какъв ценен матриал сме...

11

смЕх

преди 7 години

Па то тия охранителни фирми са по-бетер от мутрите даже и между другото сега от кои да ги броим от спазващите закона или напротив ,ако бяха полицаи представям си какво щеше да се пише по техен адрес.

10

наблюдател

преди 7 години

Бой и, друго не помага.Приказките за интеграция и превъзпитание са бабини деветини.

9

до 10

преди 7 години

Никой не е длъжен да дава кръв за изследване, освен ако не си шофьор на МПС. И мен да ме спрат на тротоара , и аз ще откажа. Кръв за изследване-само като караш колата си.

8

Анонимен

преди 7 години

Ганчовцете са толкова прости че не правят разлика между полицай и СОТ-аджия.

7

Анонимен

преди 7 години

Обаче наркоманчето е отказало да даде кръв за изследване. Защото то е ясно какво ще се намери вътре.

6

Ace of spades

преди 7 години

А такааааа

5

до 5

преди 7 години

Масово хората се отказват да подават жалби в полицията. Обрани, бити, с разбити домове-обикновено не се оплакват.