103

БАБА БУНА

преди 7 години

СТАВАМ ТРЪМПИСТ,КОЛКО РАБОТИ СВЪРШИ ЗА НЯКОЛКО ДНИ,БРАВО.ИМАЛО НЕДОВОЛНИ,НАШИТЕ ЛЮБИМИ ТЕЛЕВИЗИИ ПОКАЗВАТ КАКТО ВСЕКИ ПЪТ НЯКОЙ НЕ БИЛ ДОВОЛЕН,АМИ ОСТАНАЛИТЕ ПО СЕЛАТА ,ГРАДОВЕТЕ,РАБОТЕЩИТЕ,КЪДЕ ИМ Е МНЕНИЕТО.КАК ГИ РАЗКАРАХА САМО.ТОВА Е ПОЛИТИКА,ДАЖЕ БАБА МЕРКЕЛ НЕ Е ДОВОЛНА,ТОВА ПЪК НЕ СЪМ ГО ОЧАКВАЛА.ТАКА АМЕРИКА ЩЕ СТАНЕ ВЕЛИКА И НИЕ ПОКРАЙ НЕЯ,НАДАЛИ.НИЕ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ЕДИН ТРЪМПИСТ.НАЦИОНАЛНОТО И ТОЛКОВА,НАРОДА ДА ЖИВЕЕ ПО ДОБРЕ, А НЕ 5 %.

102

Тая Вещица-Русофоб

преди 7 години

Тая Вещица-Русофоб няма да миряса докато не унищожи Християнска Европа и обърне на Ислямски халифат. То Русофоб с ума си в главата има ли?

101

Анонимен

преди 7 години

Май усеща, че четвърти мандат нема да има и четвъртия райх отива на кино!

100

Анонимен

преди 7 години

Тая пак е изперкала

99

***

преди 7 години

До справеливостЗащото е продажник,за това!Бивш служител на Щази,после лакей на ЦРУ,по тяхна заповед предава Хелмут Кол,каквото и наредят евреите,това прави!Г-жа Никой,но на изключително висок пост,това е меркелица!И на всичкото отгоре е бисексуална!

98

The good idea

преди 7 години

Go to Hell,Witch!

97

Анонимен

преди 7 години

Меркел да ги приема. Тръмп ще й ги праща.

96

Анонимен

преди 7 години

видите ли Асад бил диктатор тормозел народа си,а тази как да я нарича /че бан/ тормози всички народи в Европа.краят на Дучето не и мърда

95

справеливост

преди 7 години

Аз само не разбирам защо тя като кани някой в страната си и после иска този някой да бъде разселен в друга страна и да смята това за справедливо,без другата страна да е канила някой.Също така като смята страната си за сигурна и че народа я обича защо се движи във бронирани коли със голяма охрана,когато спи в хотел са отцепение половината етажи и защо лети със правителствен самолет а не примерно във първа класа на нормален полет.И като е справедлива уж защо подкрепя лисабоснкия договор.

94

Bond

преди 7 години

Я па тая! Вместо да е доволна, че така ще прибере "високо-образованите" пoлy-човеци в Германия и няма да има изтичане на мозъци към САЩ, тя ще го критикува! Изкукуригала бабичка!

93

ДДДДД

преди 7 години

Тази жена ....(нека не я обиждам публично) дори критикува ....ха-ха-ха...

92

а1

преди 7 години

Ако, баба Меркел е решила да превърне Германия в ислямски халифат това си е неин избор и това на германците които подкрепят политиката й.Но, е крайно време бабката да проумее, че не може да налага ултра-либералните си идеи на другите държави още повече пък на САЩ!Тръмп не ще й го прости и бабичката и Германия тепърва ще пачустват горчивия вкус на "Империята отвръща на удара"!А, нейният пенсиониран ментор Обама, дори няма да си мръдне пръстчето, за да я защити!

91

Анонимен

преди 7 години

Меркел превърнала Германия в халифат, ама сичкото българ тича в Германия, а не в матушката ***.

90

Некъф луд

преди 7 години

Повръща ми се от тази дъртата вещица

89

до MERKEL

преди 7 години

MERKEL E PRAVA- DEMOKRACIATA I PRAVATA NA HORATA TRIABVA DA SE ZACHITAT.------Това *** и го кажи на главорезите от Ал-Кайда и ИД в Бл.Изток или на пострадалите и техните близки от терористичните актове в Европа, САЩ.

88

Валентин

преди 7 години

Ти си пътник ***, трай.

87

Анонимен

преди 7 години

Тази кой я пита за нещо? Тръмп й отне думата.

86

тя

преди 7 години

Повдига ми се от две думи: демокрация и човешки права!

85

Анонимен

преди 7 години

"Подходът на US президентът е грешен, смята тя (Меркел)"---Тя не може да смята. Ако можеше, щеше да сметне хилядите "бежанци" само след 10 години колко чаавета ще са народили само в Германия!!

84

ХХХ

преди 7 години

Меркел сериозни пари взема от Арабите !