132

Съвет

преди 7 години

До Герчо с тамбурата 180 Човече , какъв соц. и ком. те гони ? Имаш ***.Бързо тичай в аптеката...

131

КРАКОЗИЯ

преди 7 години

ТРЪМПУТИН Е ПЪЛЕН СЪУЧАСТНИК НА ПУТЛЪР!!!!!!!ПУТЛЪР СЪСИПА СИРИЯ И СЕГА ТРЪМПУТИН ОТКАЗВА ТОЧНО НА НАРОДА НА СИРИЯ ПОМОЩ !!!!НЕКА ОГРАНИЧИ МЮСЮЛМАНИТЕ НО ТОЧНО ТЕЗИ ОТ СИРИЯ НЯМА КЪДЕ ДА СЕ ВЪРНАТ!

130

Анонимен

преди 7 години

Орешарски пусна първи бежанците през 2013 г. и подписа задължението на България да дава на бежанците безплатни жилища, вода, ток и храна!

129

хммм

преди 7 години

Евала.... Тръмп в Европа, Меркел в окопа

128

Мераклия

преди 7 години

А кога ще маха визите за българи?

127

Анонимен

преди 7 години

Еб*ла,на човек който си има пари и няма да краде като наште ненаситници.Човека спазва това което е обещал,че ще направи.Шапка му свалям засега.

126

KLASIKA

преди 7 години

Той изпълнява заръките на Хитлел:Хитлер беше прав!!! Хитлер беше разбрал всичко и единствената грешка му беше ,че нападна СССР .Не можеш да победиш една пиянска нация и една сурова-вечна зима!!!!....Сега такава явна война би трябвало да е немислима/ ....и дано..../- ,но сега Тръмп го прави с "декрети" и служебни действия !!!! Евала !!!!

125

Анонимен

преди 7 години

Мисля, че едва сега оценявам израза: "Няма да ви разочаровам". Казва и го прави, без много разсъждения, без оправдания. Този човек прави всичко като по конец - не говоря само за политиката, но в момента това е на дневен ред. Няма как да не го уважава човек, пък дори и да не му симпатизира.

124

Белият Рицар

преди 7 години

Тръмп не само обещава, но и изпълнява.

123

Дани

преди 7 години

Дано и нашите управници вземат пример от Тръмп. Борисов слушаше Меркел и ето докъде ни докара. Не искаме бежанци. Премахнете професия ***. Този,който получава помощи да работи. Ако ги бяха накарали да изчистят снега, София щеше да свети. След като обществото ти помага и ти си длъжен да допринасяш с нещо.

122

Анонимен

преди 7 години

ПУТИН НАПРАВИ ВОЙНАТА В СИРИЯ С ПОДКРЕПАТА СИ КЪМ АСАД КОЙТО КАЧИ НА РУСКИ КОРАБ И ПУСНА РУСКАТА АРМИЯ ДА ИЗБИВА НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ!ТРЪМПУТИН Е ВАРВАРИН ЩОМ ЗАБРАНЯВА ТОЧНО НА НАРОДА НА СИРИЯ УБЕЖИЩЕ А ОСТАВЯ ДРУГИТЕ КОИТО МОГАТ ДА СЕ ВЪРНАТ ПО РОДНИТЕ СИ МЕСТА!!!!

121

Гошо

преди 7 години

Сега е ред на Радев.

120

Циганин

преди 7 години

Амерканците разпалиха войната в Сирия и благодарение на тях има сега сирийски беженци и сега няма да ги приемат ,а ние в Европа ще ги приемаме . мЕРКЕЛ КАКВО ЩЕ КАЖЕ ПО ВЪПРОСА ?

119

Анонимен

преди 7 години

Истински политик - веднага се зае да изпълнява обещаното преди изборите.

118

Анонимен

преди 7 години

Истински популист. Гради политиката си върху страданието на най-нещастните хора на планетата, а се кълне върху библията.

117

123

преди 7 години

Не затварят напълно вратата. Ще продължават да приемат "техни" хора, разчитайки, че ще са проводници на хамериканската политика в съответните страни. Да видим дали ще са.

116

Анонимен

преди 7 години

Пропуснал е и Русия, защото руснаците са най-големите американофоби, което е и държавна политика ....колко пъти вече остъклиха США !!!

115

Анонимен

преди 7 години

До СравнениеКато почне депортацията броят им ще намалее драстично, повярвай ми!

114

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен157 ти па избра Франция за пример ..тия са най големите лицемери на света...презират всичко и всички..

113

Мънго Джери

преди 7 години

Що тъй e "забравил" Суадитска Арабия? Ами че тия дето събориха 2-е кули повечето бяха от там, а и от там бяха финансирани! "Тънки" американски сметчици сега - големи поряжения в бъдеще....