52

Анонимен

преди 7 години

Браво Бойко, пак ще ги мачкаме на следващите избори!

51

Анонимен

преди 7 години

На всички ви е ясно, че политиците са там за кльопачката, а не за да помагат на хората, нали? То си личи, вижте страната, разпадаща се, безконтролна мизерия. Страна без никаква икономика, без никаква основа, която като спрат еврофондовете ще кара на фотосинтеза, защото е обрана до дупка, отгоре на всичкото след 2020-та почва връщането на новият над 20 млрд дълг, кажете го на децата си, направо да събират багажа и да фащат към цивилизацията.

50

Анонимен

преди 7 години

Е, министър председателя в една страна ако не знае за какво става въпрос, и по-точно Борисов, който е в тези среди от мн, мн отдавна и е супер наясно как се работи и действа в бг...

49

ЛОШО БАЦЕ

преди 7 години

БАЦЕ МНОГО СИ ОТЧАЯН!!!!КАК Е ТИГЪРА ТОТЕВ ? АКА ЛИ ????? ТОВА ЛИ Е ЛИЦЕТО НА ГЕРБ ПЛОВДИВ ????? В ГЕРБ ПЛОВДИВ СА ВСЕ ТАКИВА КРАДЛИВИ ***.

48

Анонимен

преди 7 години

На всеки е известно, че когато един човек е на висок пост, той хал хабер си няма какво правят подопечните му министри. Сигурен съм, че ББ ще се изненада страшно неприятно като разбере какви са ги вършили - понякога не и без негово знание.

47

Анонимен

преди 7 години

А най-лошото е, че тия пари от еврофондове, не се реинвестират тук, а някой си ги изкарва навън, извън страната, имаше статия наскоро тук, за това, че ще стигнем европейците, когато се движим 5 пъти по-бързо, там се споменаваше този въпрос, че заради еврофондовете има растеж на икономиката, и че тези пари не се реинвестират тук, ами тези пари след това се пренасочват навън, извън страната, някой който печели днес от еврофондовете, не иска да ги инвестира в бизнес в бг, ше се оправим.

46

Еврофондове

преди 7 години

Някой знае ли кои са тези благодетели на България, които ни връщат като еврофондове повече пари отколкото плащаме като такса за еврочленство? Наистина ли получаваме пари от Европа, а не ни се връща само част от нашата евротакса, наречени евросредства и под контролираното усвояване на наши партийни другари?

45

Всичко е подготвено

преди 7 години

Гаврят се с народа!

44

Анонимен

преди 7 години

Абе, айде стига си мазал положението, всеки трее да знае, че кметовете взимат ненужно тлъсти комисионни, че фирмите пестят от материали и излишъка си го прибират в джоба, затова и имаме толкова качествени строежи и след година се налага да се ремонтират, а че 1 км магистрала в България и източна европа, русия и другите страни с висока корупция, струва 5 пъти по-скъпо отколкото в норвегия например, заради многото лапачи наредили се по веригата, какви ли не фирми и посредници, все приятели.

43

Анонимен

преди 7 години

Престъпленията отдавна са узаконени. Затова боко е спокоен. За милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Така върви светът. Капитализмът превръща хората в престъпници.

42

Анонимен

преди 7 години

Да, бе, всичко си е нормално, ГЕРБ не краде, вече го установихме, само взима 5 пъти по-скъпо и след 7 години управление, страната има двойно по-голям дълг, все повече емигрирали работоспособни хора навън, които няма да се върнат, тва е връщане мн назад, едвам кретаща икономика, където ако ги няма тия фондове сме на червено, заради тях има растеж, а не защото нещо се прави за развитието на страната, за 5 години едва 6.5% от тия фондове са усвоени, за какво да бързаме да се оправяме?

41

Анонимен

преди 7 години

Много ми е интересно, как така Ананиев ще проверява Горанов?!Та те са роднини и ако е имало нещо нередно, то ще бъде покрито!

40

Анонимен

преди 7 години

Е баш така да откраднеш от европеец никога нема да стане, всяка едно плащане по европейска програма най щателно се проучва предварително и ако има минимално съмнение, незабавно следва спиране на еврофонда

39

Анонимен

преди 7 години

Нещо да се опиташ да защитиш и кражбите при обществените поръчки, където се описват едни пари, прави се с мн по-малко, а остатъка се прибира в джоба и това е начина, по който кметовете винаги имат нови къщи, коли, всякакви имоти и т.н.? А , с нещо да защитиш тази злоупотреба, или сега ще кажеш, че прокуратурата следи за тия неща :D

38

до 39

преди 7 години

нямаше особено забавяне,всичко си беше по закон-един,два,три опита за кабинет.Забрави ли ,че Станишев оглави тройната коалиция едва след третия опит,май и по дълго беше времето.

37

Анонимен

преди 7 години

Какво да крият, всички заседания на МС бяха открити, по делата ще ги познаете а не по благите приказки на БСП

36

Анонимен

преди 7 години

Е така става, обявява се една цена и европейците плащат, като по веригата половината пари се стопяват, накрая останат малко за да се направи път или сграда възможно най-евтино и некачествено, като реалната цена на нещо е 50 000, парите които са преведени за него са поне 100 000.

35

15 минути

преди 7 години

слава,заслужава си я служебното правителство.Първите седмици малко шум,малко мускули,после избори и край на филма.Забравяме ги.Както предишните служебни.

34

Анонимен

преди 7 години

Е, вие си мислите, че от герб за тия 2 месеца в оставка не са се ангажирали да прикрият всичко, което може да компрометира управлението им ли? Защо си мислите, че никой от тях след оставката не стана и си тръгна веднага след това и бяха какви ли не увъртания да не се назначава служебен кабинет, защо Камерън в англия като подаде оставка стана и си тръгна и веднага след него дойде Мей, без да има никакво забавяне? Тва тук е пълна пародия на страна, някои от вас още вярват, че има смисъл.

33

Анонимен

преди 7 години

И как става тая бе ***, умножаваш по 5 и ***, европееца никога не можеш да го метнеш, това да не са ти тукашните маймуни