5

Боги

преди 7 години

Време е изконния български патриотизъм да се освободи от руската орбита и зависимост.

4

Анонимен

преди 7 години

Ако говорим за каквито и да е шансове, първо трябва да махнат Валери Симеонов. Той изобщо не може да се отъждествява като "патриот". Политическото му говорене е идиотско, опитва се да имитира свободен изказ, но не му се получава. И той щеше да уволнява Борисов, а накрая се прегърна с него.Нанесе голяма обида на българските пилоти като ги нарече "шофьори на самолет".

3

Живко Марков.Лил.Фр.

преди 7 години

Започнаха с предизборните лъжи!Когато се доверите на исканията на народа от референдумите и ги въведете в закон БЕЗУСЛОВНО ще гласувам за вас!!! А Референдумът на доктор Дертлиев от 1990 пък изобщо не го допуснахте.Мерзавци Блюдолизци подли!!!А и обещанията които давахте предизборно изпълнихте ли ги.Първо дайте отчет за изминалия мандат и тогава нови обещания лъжи.!!!

2

АНОНИМЕН

преди 7 години

Нека Патриотите ясно кажат на избирателите си , че няма да влизат в коалиция с ГЕРБ след изборите и ако е възможно Валери Симеонов публично се извини на президента за държанието с по време на неговата реч. Това доведе до плюене по патриотите от неща-ци като Велизар Енчев, Минчо Христов и други *** на ГЕРБ от Евроком.Коалиция с БСП е по -приемлива , но без участие на турците в нея. Управление с Патриотите значи спиране на новините на турски по радиа и телевизии , спиране на турски сериали.

1

Анонимен

преди 7 години

Има очакване,Тръмп да поиска акъл,от патриотите ,как да построят оградатата с Мехико!гл.специалист Валерката!