24

пич

преди 7 години

и Софиянски нае е крал като тази девойка представителка на ГЕРБХубаво строят но много бързо се рушиИдеите добри изпълнение нулаиначи знаем кой е редовния виновен с който ГЕРБ се оправдавате са на принципа след нас и потоп

23

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че след основния ремонт на бул. Владимир Вазов ще почнат да изграждат метрото.. баси тъпотията българска!

22

Анонимен

преди 7 години

С общи усилия Борисов и Фандъкова превърнаха София в едно грозно селско гробище.

21

Анонимен

преди 7 години

До Сляпи ли стеДо слепеца 13 прогледни и виж каква беше София преди Фандъкова. Питай баща си кога е ходил по плочки та се оплакваш от криви косми.

20

Анонимен

преди 7 години

Сляпи, изпурутени, оше... На такъв народ - такъв кмет.

19

Анонимен

преди 7 години

Другари, днешната опорна точка - "Учителката е зле, тръгва си, никой не я иска.", всяко такова мнение да има между 4 и 6 позитивни отзива! На това съобщение да се сложат шест негативни, за да не се буди подозрение.

18

Йорданка

преди 7 години

Далаверъкова

17

Анонимен

преди 7 години

Герберастка подложка!

16

Анонимен

преди 7 години

А колко е хубав ремонтът на Южния парк , пързалящи се плочки и безумен наклон към пътното платно.Милиони левове....А бул Витоша ...Пак хвалете СО

15

ЕКС ГЛАДЕН АРХИТЕКТ

преди 7 години

ДИКОФФ: На Фандъчката вече се вижда края! Таа що далавера ми развали не ти е работа!! Отиде ми проекта за гарантираната коза, зе че глоби пламаника, че потрошил неква бензиностанция докато се учи да строи и т.н.Долу Фандъчката!!

14

vlady

преди 7 години

На това място румънците казват "Къде си Цепеш, господарю?", руснаците - "Сталина на вас нет!"

13

Не-почитател

преди 7 години

А какво стана с Цариградско шосе, чийто ремонт учителката следеше зорко преди 2 години? Май фирмата е приятелска...

12

Сляпи ли сте

преди 7 години

Не мога да разбера как толкова хора могат да хвалят Фандъкова!??!???!? Сляпи ли сте или просто не се движите пеша из София??? :D Братовчед ми е с инвалидна количка и не може по никакъв начин да се предвижва по изпурутените ни улици, трябва да кара на улиците защото третоарите са пълни c дупки, а улиците не са по добре, на сестра ми бебешката количка вече е счупена, това никъде в никоя друга столица го няма и докато има все оше хора подкрепящи престъпниците от ГЕРБ нищо няма да се промени!!! :(

11

Софиян Провансов

преди 7 години

За това казвам, че е бедствие! Защото чрез нея се краде, но ние пак си я избираме! Защото 1 милиард и 300 милиона са страшно много пари! Защото отново ще ремонтират градинката пред НДК, нищо че миналата година похарчиха 17 милиона за ремонт! Защото е мръсно, но на теб ти харесва!Защото си имаме метро под кочинката! Защото "Титаните" си палят пурите със столевки, а Вълка си хвърляше ризите, след едно носене! Но ние искаме Фандъкова! Ей ни евръпейска столица! С метро!

10

Анонимен

преди 7 години

София става все по грозна, но те не спират сами да се хвалят. Даскалицата още не може да усети какъв е духa на този град, а и тя няма усещане към него. Жалко, че такива индивиди съсипаха всичко хубаво. Само гледат по фондове и незнам си какво да усвояват пари. Няма една улица без дупка, няма един тротоар като хората, пълно мазало е навсякъде, а сега със снега съвсем се видя как нищо не се прави, улиците още тънат в сняг. Между ЦУМ и градинката на банята според нея кой трябва да чисти, център е.

9

pf

преди 7 години

В общи линиии жалко, защото нито улиците й улици, нито парковете й паркове, нито забавичките й забавачки. Само едни харчове.Парковете се рушат на 3ия месец (пример: Паркът пред НДК), улиците й са с дупки месец след ремонта, забавачките й с протекли покриви и напукани мазилки. На фандъка всичката й работа е такава - калпава

8

Анонимен

преди 7 години

Значи искам така както е написана статията в цифри и план за 2017, в края на годината точка по точка, да се покаже със снимки - ето това е направено, за толкова пари +/-, както беше планирано или пък не. Защото до тук имаме едно обещание, което трябва да бъде спазено и някой трябва да го проследи! А до момента няма официален отговор, защо улици и булеварди, които са ремонтирани преди няколко месеца, капитулираха пред първия сняг!

7

Край

преди 7 години

Фандъкова всичко ще ви направи - само да и дават пари и да и казват на коя фирма да ги преведе. Тази женица няма ВОЛЯ да наложи ред в града. Колите са на тротоарите, кучетата какакнижат по тротоара бездомните хапят. Колите без катализатори ни тровят.1/5 от софиянци се греят на *** и стари гуми.

6

Анонимен

преди 7 години

До 5: Ей заради такива индивиди като теб държавата не може да се оправи. Гласувай гласувай, докато билета стане 10 лв за метрото.

5

Надя Николова

преди 7 години

Ж.к.Лозенец: разбити улици,липса на улични лампи,малко на брой градинки ,липса на места в детските градини и т.н. Това е само един от многото софийски квартали,които могат да послужат за пример защо Фъстъкова е пълен провал като кмет.Може и да го види,ако слезе от своя служебен амтомобил и се разходи.