64

!

преди 7 години

Сърбия може да си върне Косово тъй като и принадлежи, но само със съгласието че Македония ще остане за България. Сложна е ситуацията, но мисля че когато настене глобална война ще трябва да преразпределим пак балканите.

63

коко

преди 7 години

Видях по руската телевизия че влакът е произведен и украсен в Русия .Мисля че коментарите са излишни.

62

история

преди 7 години

"Православието"и "славянството",се използват от Русия и Сърбия за сепаратизъм и хегемония на Балканите.Зотова Левски разваля договорите за "Балканска федерация"още преди освобожвението от Османско робство,защото сърбите са искали тя да се управлява от Белград.Тази с Георги димитров-руската марионетка в Коминтерна,също пропада,пак по същата причина.

61

Русия окупатор

преди 7 години

До Анонимен 80Кръволокът Милошевич,докато избиваше албанците ревеше срещу невидимите "турци"?!Така и агресивна Русия ни плаши,с турците,а Путин и Ердоган-първи съюзници и потоци правят?!Нека Раша ни остави,България не е сама и може да се пази от руснаци,които ни закопаха за цели 60 години,и от турци,от всякакви,от 10 години сме в ЕС и от 13 в НАТО.

60

заплаха

преди 7 години

Сърбия се въоръжава под носа на ЕС,дрънчи оръжие и използва военна риторика,от саия си връх-президентът Николич,който заяве,че сам,със синовете си, ще отиде да се бие с албанците,"ако албанците нападнели сърбите"?!Измислен повод да се правят провокации и опит за връщането на Косово в Сърбия.ЕС все някога ще окаже натиска,който отлага,но тогава Сърбия ще е загубила доста от доверието на Брюксе към Белград.

59

Сърбия още сънува

преди 7 години

Сърбите купиха наскоро почти без пари,руски МИГ-ове29 и сега имат 16.Плюс бойни установки и ракети.Днес,премиерът на Сърбия е на посещение в Беларус и договори още бойни самолени и ПВО,както и разкриване на мощтности във фабрики в двете страни,за производство на части и системи,чест от оръжейната промишленост,предназначени за изно,с и за сръбската армия.Сърбия се въоръжава и все още вярва,че с Русия ще си върне Косово,Сръбска република,дори и Черна гора и може би,Македония.

58

До 78

преди 7 години

Имаш в предвид битката при Никопол където турци и сърби помогнаха на обсадения Иван Шишман да се спаси от изброените от теб натрапници по българските земи ли?

57

Коча

преди 7 години

Русия е нашата освободителка ,Русия на освободи от северна добруджа,Русия на освободи от Македония.Ако не вярвате питайте,Б Димитров или историка К Костадинов

56

Анонимен

преди 7 години

Всички коментари против сърбите, християнството и Русия идват само от платени турски ***.Доказателството за истинноста са минусите в положителните коментари за Русия, Сърбия и християнството.

55

до 77

преди 7 години

сърбите са всичко друго но не и храбри, винаги ще помним битката при Никопол когато българи, хървати, унгарци, власи, англичани, французи, датчани и още много други европейски християнски народи се изправиха срещу чaлмите, които бяха подкрепени от.... сърбите

54

Анонимен

преди 7 години

Платените турски драскачи веднага лаят по храбрите сърби, защото се чувстват заплашени когато християнски и съседни народи се поддържат.Сърбия и България са били, са и ще останата християнски и приятелски държави, трън в очите на дюнерджийницата.Моите съболезнования.

53

Анонимен

преди 7 години

винаги съм се питал едно - след като русофилите обичат толкова много Рашия (повече дори и от родината си България), защо не заминат за тази заветна рашия ами стоят в БГ и само ни тровят климата на истинските българи родолюбци?

52

Мишо

преди 7 години

Косово е Сърбия!!!!Да живее свободна Сърбия.

51

Анонимен

преди 7 години

всички сърбомани-*** гълтат cпеpмa и се eбaт за 5лв !

50

Анонимен

преди 7 години

ТАМ ДЕТО ИМА МУСЮЛМАНИ И ДР И ВИДИТЕ ВАРЕЛИ ОТ ЛАМАРИНА ПРЕД ДОМАИМ ИЛИ ПРЕД ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ НЕЗАБРАВЯИТЕ ЕДНО ТЕ ИМАТ ДВОИНО ДЕИСТВИЕ И РАНО ИЛИ НКЪСНО МОГАТ ДА БЪДАТ ЗАРЕДЕНИ С ЕКСПЛОЗИВ КОГАТО И НАЙНЕСЕОЧАКВА ЗАТОВА ВСИЧКИ НЕХАЯТ

49

Анонимен

преди 7 години

Само изолация за Русия и руските провинции! Да си лаят, колкото искат ...Нямат дума. НАТО е готово по всяко време да бие всеки руски гайдар. Както всички видяхме натупаха Сърбия да си седне нангъза и Русия си мълча ......

48

Анонимен

преди 7 години

Югославия се присъедини към СССР.

47

Бай Ристо

преди 7 години

Хе-хе това мушкато мъдораторо не понася истината , но няма да се отърве от мен. Ще продължавам да я казяам такава каквато е , а не каквато им се иска на разните му там фили.

46

Анонимен

преди 7 години

Йосип Броз Тито беше и си остава единственият управник който обедини сега разпокъсаните територии във една цяла. Партизанин и борец против фашизма. Обединител на народите. Само неговата държава в целият балкански полуостров хората ходеха свободно в западна европа и работеха. Нямаше огради нямаше визи. Девиза на ТИТО беше. Където и да ходите пак вкъщи ще се върнете и ще харчите германските марки. По умен то ТИТО едвали някога ще се роди. Сегашните управници на държавите са ***.аси с меки китки.

45

petko76

преди 7 години

ЦРУ си признаха, че умишлено са разпалили етническият конфликт в Югославия! Сащ умишлено създадоха инкубатора за джихадисти Касово! Там се намира най-голямата американска база извън техните граници "Бонд стийл "!Хърватска от 10%мюсюлмани сега са 90%!