29

Анонимен

преди 7 години

Аз искам зона за сигурност на луната. Със спа и други забавления. Изберете ме за президент и ще подпиша указ да я построите.

28

Браво на Тръмп

преди 7 години

Европа е допуснала огромна грешка, като е позволила на милиони бежанци да се озоват в Германия и в други европейски страни.Това е катастрофа. Най-после един политик и президент при това да каже истината! Най-много е виновна бабето Меркел! Заслужава публично ***.илване на Бранденбургската врата! А не обикновените хора да страдат заради нейната глупост и сега да изхранват милиони друговерци, които никога няма да станат европейци и са огромна заплаха заради тяхната агресивна религия!

27

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Представяте ли си България да кара бежанците да плащат за оградата по границата...

26

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Има нещо в тоя Тръмп, явно ще направи нещо революционно и ще остане в историята... - единствената му тъпня до тук е, че кара Мексико да субсидира оградата... - нали е наясно, че това няма да мине...

25

.

преди 7 години

Проява на здрав разум в Белия дом? Вече не помня, кога беше последния такъв случай.Тръмп започна да изпълнява предизборните си намерения от първия ден- вчера подписа указ за изграждане на ограда на границата с Мексико, днес заявява намерение за създаване на зони за сигурност в Сирия и овладяване на бежанския поток. Дано това да постави началото на края на фалшивата политкоректност и да повлияе положително на ЕС, както и за подобряването на отношенията с Русия.

24

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

"Зони на сигурност в Сирия"... - идеята и предложението на Бойко Борисов... - и Тръмп чете Борисов...

23

321

преди 7 години

До ТурчинаЗоните за сигурност са нож с две остриета,не може в суверенна държава да влизаш и всеки да си прави зони за сигурност,първо трябва да се унищожат терористите и техните спонсори на настъпи мир и всичко ще се оправи.

22

Анонимен

преди 7 години

***

21

Анонимен

преди 7 години

Борсите на Уолстрийт днес подскочиха с 20 000 пункта. Осъзнават се, че Тръмп ще е един добър президент.

20

Анонимен

преди 7 години

Браво!

19

да горят в ада

преди 7 години

Обама и Х.Клинтън са за затвора те създадоха тази касапница в арабския свят с разни революции и преврати всичко тръгна от там.

18

Турчина

преди 7 години

Добро утро!Ердоган от няколко години ви говори за създаване на зона за сигурност в Сирия, а европейците си клатиха ушите. Браво на Тръмп!

17

Анонимен

преди 7 години

Хилари и Обама трябва да се осъдят.

16

Анонимен

преди 7 години

Дойхте на Ердоганя човека се скъса да ви обяснява кое е разумното.

15

те са

преди 7 години

Преди месец Тръмп на пресконференция заяви че администрацията на Обама стой зад ИД.

14

кой

преди 7 години

А кой докара Сирия до катастрофа а?кой искаше да свали законната власт и предизвика гражданска война,кой?първо Тръмп да си разчисти *** около себе си.

13

do 8

преди 7 години

кой е Хитлер - този който разпалва войните или този който ги погасява?Хилари ме ужасяваше.Войните и следователно бежанците са резултат от политиката на тези, които стоят зад Обама и Клинтън.

12

Анонимен

преди 7 години

Искаме като Тръмп в ЕС?Иначе с ЕС е свършено.

11

м..да

преди 7 години

,,Така той отправи негласна критика към администрацията на Барак Обама, обявила предварително плановете си за освобождаването на Мосул.''- Ами Хюсеин си предупреждава хората.То без това по едно време се бяха порасърдили,че им спрели оръжейните доставки и критикуваха ,че САЩ ги изоставил ,но после нещата се оправиха ..

10

Тръмп е човекът !

преди 7 години

А, Америка е страната, от която ще започнат промените и ако някой е очаквал това да е Германия, Франция или Русия , дълбоко греши !!!! Затова и врявата е голяма - то не са акриси с 3 Оскара , то не е държавен секретар , то не са музиканти и т.н. Край с неолиберализма !!! Край с глобализма !!! Американските бели якички са двигателят на света и казаха СТИГА !!! Не може Китай и Германия да произвеждат, а останала част от света да живее на кредит !! И да развива икономика основана на услугите .