8

Анонимен

преди 7 години

Пух трябва да го прекръстят на Лъки, бездомниче с огромен късмет! А същевременно доста домашни котки се изхвърлят, защото са болни от нещо много по- дребно.

7

Резил

преди 7 години

Хансе, гледай по-далеч от носа си и не разсъждавай толкова плоско ! Казах, че е редно да се помага на всеки човек и жУОтно ,Но да има степен на важност ! В конкретния случай -ок ! Браво на доктора. Но искам всеки ден да има и новини за оздравели деца, а не родители молещи за помощ !

6

Анонимен

преди 7 години

Колко родители ще се съгласят на детето им да се направи такава експериментална операция без никакви гаранции, пък било и за без пари. Всеки ще се бори за най- сигурното и доказан специалист . А това коте няма какво да губи , да не говорим, че няма и как да го питат ;)

5

Ханс

преди 7 години

До Резил:Ти на колко нуждаещи се деца помогна от началото на годината?

4

Киро Кюмюря

преди 7 години

загубил задните си крайници в инцидент с автомобил... сега автомобила ще претърпи пукване на гуми с титанов гвоздей...хахаха

3

Резил

преди 7 години

Има нещо сбъркано по нашите географски ширини ! За бежанци и котки - пари има . За нуждаещи се деца -дайте да дадем ! Нека се помага на всяко живо същество, но е редно да има някакви приоритети !

2

niki

преди 7 години

Бог да благослови доктор Владислав Златинов!И да има повече хора като него, които да помагат на ЖИВОТНИ, пострадали от хората!!!

1

Тя

преди 7 години

Какво точно значи думата "жанс", упомената в заглавието?