104

Пак до 113

преди 7 години

На прословутия шамар няма свидетел, освен онзи, който е извикал онзи общински съветник, за да плаши той Марешки. И общинарят твърди, че е ударен в присъствието само на онзи човек, заради чиито интереси той се е опитал да притисне Марешки.Никакъв не ми е Веселин Марешки, живея чак на другия край на България и от доста време кракът ми не е стъпвал във Варна, но като гледам как се опитват да го натопят и да го изтикат, започвам да си мисля дали пък да не подкрепя точно него?

103

Анонимен

преди 7 години

Който смята че бсп ще го оправи, да сваля гащите и да заема поза.Просто думи нямам какви *** има тук. Надявам се да са долните *** червени ***. Иначе не виждам нормален човек, който да иска да е на 3 долара заплата ОТНОВО И ДА МУ ОБЕРАТ СПЕСТЯВАНИЯТА ОТ БАНКАТА. ДА ГО КАРАТ ДА СТАВА СУТРИН В 5 ЧАСА ЗА ДА СЕ ДОКОПА ДО ХЛЯБ ИТН.

102

До 113

преди 7 години

Това за държавния резерв беше малко по-дебела тролска пропаганда. И дете трудно ще се хване.По вестниците пък се опитаха да внушават, че взимал горивото на едро от неизвестен посредник, който, по незнайни причини, поемал всички междинни разходи.Ахчиева и тя се включи, според мен под нечий натиск. И "забрави" да каже, че спорният имот е в сграда, принадлежаща на Марешки и построена на негова земя.Не каза и кой е получил заведението след развода на наемателя.На шамара също няма свидетел, освен

101

Анонимен

преди 7 години

Никой не може да ме убеди в съмнителната честност на това лице.Визията му, речникът му, битието му, неизвестните в живота му и странният му подем в *** Варна, ме карат да не намирам нищо в този образ, което да ми дава надежда, освен да ме насочи към мутрагеньо.Мазен, лукав, неискрен, трудно въздържащ гнева си, пресметлив.Понякога ми прилича на Митьо Пищофа, но с по - други изразни средства.Не го харесвам! По - точно - не му вярвам.

100

Анонимен

преди 7 години

Ключов партньор за ГЕРБ-то е ясно.Затова ли източи държавния резерв с гориво с разрешение на Б.Борисов,а ние се чудехме защо го продава по-евтино от останалите.За да бъде следващата патерица на ББ.Ти на мене-аз на тебе.Но рано или късно истината излиза наяве и е време и прокуратурата да се намеси.И виновните да отидат там,където им е мястото.

99

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

ОТИВАМна гръцкия опит през три месеца избори и нов кабинет но заплате и пенсии растат до кат унас мин. заплата се вдигна за сметка на майчинството за втората е под минималната на з40-50 л.

98

Анонимен

преди 7 години

Ако Марешки даваше евтини лекарства на кабинет Борисов 1 и 2, нямаше да лудуват Дрянков и Трайчов.

97

Виготура

преди 7 години

Марешки е новият Бареков, просто зад Бареков бяха ДПС и парите на КТБ, а сега зад Марешки е трибуквената варненска групировка, която притежава и този сайт включително.И не, олигархията няма да влезе с мажоритарни избори, олигархията вече е влязла 27 години с пропорционални избори във всяка една власт.

96

Джурналист

преди 7 години

На човек е нужно да проследи едно 5 минутно интервю с Марешки, за да разбере, че г-н Аптека може да разбира от пласиране на медикаменти, но не и от политика. Същите тези, които гласуваха за кавала-журналист в Брюксел явно сега гледат в Магарешки.

95

Dzver

преди 7 години

До АнонименТой Марешки ще обещае и децата да им направи на тия майки... :))))))

94

Бокови номера

преди 7 години

Боко си направи патеричка - другаря Магарешки :) Явно го е хванал с компроматче и сега Магарешки слушка и изпълнява. Добрата новина е, че Магарешки няма да влезе в Парламента, а ГЕРБ ще загуби изборите.

93

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 102Остана и да го вярваш това за 1000 лева! Обещава Марешки на майките, а иска да става министър на икономиката ..... Що не рече, че иска социален министър да става, да раздава лекарства без пари и бензин с намаление за бедни, инвалиди и болни, ами иска там, където падат пари, а не се дават?????

92

Анонимен

преди 7 години

До 102Марешки от джоба ли си ще ги плаща? А за данъци, мита и акцизи на лекарства и горива дали е чувал?

91

Анонимен

преди 7 години

На крак, о парии презрени,на крак, о роби на труда!Потиснати и унизени,ставайте срещу врага!Нек' без милост, без пощадада сринем старий, гнилий строй!Светът на нази днес се нада,напред в решителния бой!

90

Бачо Кольо

преди 7 години

Аман от гербаджийски протежета

89

Анонимен

преди 7 години

Марешки обеща майчинство от 1000 лева само на майки над 21 години с више образование и 800 на майки със средно образование.Крайно време е професията майчинство под 19 години да бъде забранена със закон и наказвана строго със закон ! Нека се насърчат майки с образовение, Християнските закони не дават благословия на малки майки бракове с малолетни,

88

Анонимен

преди 7 години

До 99Абе, чух, че Бойко и ГЕРБ от днес щяли да връщат милионите дето ги събрали докато били на власт, ама не разбрах къде точно. Май валчери щяли да раздават :)

87

Анонимен

преди 7 години

До Червените милионерии още: Премянов, Пирински, Гечев, Митьо-гестапото, Чакъров и други мазнюги.

86

Нас

преди 7 години

Абе какво ми го хвалите ББ едни три милиарда от гърба ни ги плати на инат на БСП още три пак от гърба ни за санирането закопани ни с 24 милиарда дето не знаем къде са !? Един мандат не е изкарал, сърди се на народа си като 5 годишен ! Останалото допълнителни вие !!!

85

Васил Левски

преди 7 години

Баба Куна е дъртас комунистка.