67

Анонимен

преди 7 години

Майкъл ще стане по-добър баща от баща си.

66

Анонимен

преди 7 години

Ама как ще го карате да работи? Нали ще му се развали маникьора, бе!

65

Анонимен

преди 7 години

Разтуреното семейство е земетресение за децата.На 18 години много не са пораснали достатъчно и постъпват неразумно.

64

Анонимен

преди 7 години

Децата на разведени родители имат забавено развитие.

63

Schutzstaffel

преди 7 години

Просто така да кажа:)))))))))))))))) Като се изплюеш пада лед.:) И задължително трябва да си постоянно полупиян. Това меките китки няма как да го разберете.

62

До 61

преди 7 години

Какво значи днешното поколение растяло по-различно, ве?! Избрал да остане при баща си защото имал къща и работа. Зае*ал майка си за да му е на по-сигурно за*ника и да му дава баща му някой лев на готово. Ама, човека явно решил да го възпита, че на тоя свят няма нищо даром! Така е откакто свят светува! "Безплатен обяд няма!!!" Ама, от тая демокрация съвсем ви се размъти разума!

61

Nobody

преди 7 години

Вече е модно да търсиш себе си. Да надничаш екзистенциално в чашката с "Бейлис". Нищо, че притежаваш мъжки полови белези. В такива моменти това, че не можеш да изринеш снега пред входа, се нарича "физически тормоз". Това, че не можеш да си изпържиш яйца, му се вика "творческо безсилие". Свиквайте, ако искате, аз не мога.

60

Анонимен

преди 7 години

До SchutzstaffelNima imash opit ot Sibir? Ili prosto si pliampash ei taka..., kolkoto da kajesh neshto?

59

Анонимен

преди 7 години

До bluesky1Ama veche niama nivi...kupiha gi rusnatzite...kude da se uchi deteto na zemedelie ili cherna rabota? shto za gluposti pishete vsichki.triabva da priemem, che dneshnoto pokolenie raste po-razlichno ot nasheto.

58

Schutzstaffel

преди 7 години

Твърде интересно ще е, маминото синче ако го пуснат във Сибир. Със всякаква екипировка. И без да има къде да се обади:)

57

Анонимен

преди 7 години

Тази история нещо гейска излезе! Тоя не му се бачкало и отишъл при приятеля си да го утешава. Майкълчоооо, все някога ще трябва да започнеш да бачкаш! "Ако НЕ - и ще учиш и ще бачкаш! Да се научиш как се бачка!" Лигльо! И занимавате хората с т'ва ***!

56

БТР

преди 7 години

Роден през 80-те и израсъл през 90-те в село. В средностатистическо ( демек бедно) семейство. От малък бачкам по нивите и на лозето. През 90-те нашите едва свързваха 2-та края. Ама винаги бяхме заедно и се подкрепяхме. После казарма. После брахме ягоди по Англия. Вече завършил университет, имам нормална работа, жена и вече аз мога да помагам на родителите си. Има една поговорка - помогни си сам, за да ти помогне и Бог.

55

Schutzstaffel

преди 7 години

Във казармата тия се уреждаха писарчета. За тоя няма надежда. Винаги има невинни души. Които си струва да защитаваш. И на най скапаното място. Тоя не е такъв.

54

bluesky1

преди 7 години

От родителите си се научих, че само с труд и много учене мога да успея в живота! Когато си свикнал на труден живот, проблемите не могат да те сломят лесно. Благодаря за тогавашното възпитание. Сега нещата са много зле ми се струва.

53

bluesky1

преди 7 години

Не мога да го съдя, но бих споделил личния си житейски път накратко: от трети клас родителите ми ме водеха на нивата, при това се ставаше рано сутрин в три-четири сутринта. От 5-6 клас работех наравно с тях двамата през ваканциите, иначе през училищно време не ме пипаха да работя въобще. От тази възраст се научих да приготвям обяд и чечеря: разни манджи, боб, леща, макарони и.н., както и да чистя в къщи, да са измити чиниите, да са оправени леглата... Сега съм адвокат, изкарвам прилични пари....

52

Българин

преди 7 години

Ами това е бъдещето на страната ни за съжаление. Баща му го карал да работи, а той в знак на протест избягал. Като бях малък съм помагал за какво ли не с работа. Научих много неща точно благодарение на това. А сега младото поколение ... едни нежни гейски душици. *** е че като порасне и трябва наистина да работи ще има претенции за големи пари, понеже е "европпец"

51

анонимен

преди 7 години

Цялата работа мирише на *** реклама.

50

Анонимен

преди 7 години

Майчицата е чудна. Ще играя.

49

байхейс

преди 7 години

До Анонимена ти какво очкваш бе пингос - да се потресеме от тази плиткоумна и доволно бездарна ПР реклама с цел пропагандиране на "евро-атлантически" ценности ?

48

Анонимен

преди 7 години

Четейки коментарите .... нищо чудно, че лапетата ви от 0 - 30 са такава ***