158

ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА

преди 7 години

е НАЙ-ДОБРАТА българска журналистка, занимаваща се с политически анализи. Добре, че с оня п.лужек Станишев се разделиха. Дано РАДЕВ я слуша когато го съветва. Иво Хистов съм го слушал и според мен също е много добър и честен учен и политик

157

ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО ГМО

преди 7 години

се е самонастанило на Дондуков 1 и 2 и трябва много услия докато се изринат Авгиевите обори. УСПЕХ РАДЕВ!

156

Анонимен

преди 7 години

Екип от съветници с петолъчки на челата!Честито, българи!

155

Анонимен

преди 7 години

До Блажни кумунистиТак и не разбрах, защо тези които така мразиш, един път си ги написал с У, а после с О?!

154

Анонимен

преди 7 години

Жалко, че Радев не влиза в този форум. Тук има толкова много професионалисти... Космонавтика, история, гео политика...

153

Анонимен

преди 7 години

Оф като чета статията имам чувството, че става дума за нареждане на футболен отбор.

152

Блажни кумунисти

преди 7 години

Дърта чанта, ама лачена проф. Друмемева, Илена Йончева и други видни ***!

151

картофа

преди 7 години

моля, стига с тази политика хора , дайте да видим новите ци.ци на Ася Капичкова...

150

СС

преди 7 години

Комунист до комуниста, мила моя майно льо... :(

149

Анонимен

преди 7 години

Интересно как ли олигархичните НПО-та са напуснали президентството, след като Русия е една от най-олигархичните страни в света, в която цялата територия е разделена на феодални владения и в която има най-много милиардери с мръсни пари. Всъщност вече българско президентство не съществува. Това е поредния руски офис. България просто спира да бъде държава. Скоро може би ще се нарече "Республика Болгария".

148

socialen

преди 7 години

Важното е, че неолибералите, либертарианците, пазарните фундаменталисти, пишмян-икономистите , евтоатлантиците и стипендиантите на Фондация "Америка за България" от олигархичните, корумпирани с чужди грантове NGOта в София напуснаха Президентството.

147

Куцо и сакато

преди 7 години

Вече и в заглавията пропуска пълния член. Натрапчива неграмотност. Разказ по картинка.

146

Анонимен

преди 7 години

За руския чужденстранен агент Елена Йончева ли става въпрос?

145

Анонимен

преди 7 години

роднина-милиционер-роднина-милиционер-... от Русия с любов.

144

Анонимен

преди 7 години

Хубаво звуче- професор, кмет, полковник, журналист...Но когато видиш имената им и от къде е професионалния им опит , си казваш ела зло , че без теб много, много зло!

143

Анонимен

преди 7 години

Комунални до комунистка мила моя майно льо..

142

Анонимен

преди 7 години

203 - човек от народа. ***, та вдлъбнат. Министър-председателят е мандатна длъжност и неговия работодател е електората. И ако не работи добре електората може да го изрита. Той не може да действа на принципа на феодал, както ти се иска на тебе. Понеже всички сте толкова мозъчно увредени, затова България е клозет. Нито знаете какво искате, нито как да го постигнете. Обич към Русия, по цял ден простеене, пиене, ядене и мечти да сме министър-председатели и да си правим каквото искаме. ***.И.

141

Анонимен

преди 7 години

Долу Радев ! Долу Борисов ! Долу този! Долу онзи ! Мили форумци, не забелязвате ли че тези които са долу, това сте вие ? Ако утре стана министър председател, за такъв долен, *** и завислив народ и аз няма да работя. Ще ги карам те да работят за мен . Защото те освен да плюят, друго не знаят.

140

Аман от политици !!!

преди 7 години

До Народе, събуди се !!Аз мисля че и ако останем 3 месеца без правителство няма да изгубим нищо. Напротив, ще си спестим заплатите на държавните хрантутници , с тях и без тях все е тая ! От правителства хаир няма ! Само загуба има.Един проблем не решиха на народа!Хвърлиха се да строят пътища да санират защото от обществени поръчки с купен контрол най много се краде. Качеството на асфалта еска ремонт и нови обществени поръчки- още държавни народни пари, корупционни такси и комисиони

139

Анонимен

преди 7 години

Борисов си го избрахте точно така, както избрахте Радев - без мозък, защото бил мъж. Абе вие нация от незадоволени хомосексуалисти и разгонени лелички ли сте, че си избирате някакви с вид на жигола? Един с акъл не избрахте за толкова години. После мънкане... този, онзи, това онова.